arkadaşlar bilgiler için teşekkürler. bu çalışmayı nerden buldunuz merak ettim
fren mesafelerine dikkat...resimler için kusura bakmayın...acemilik...forma verdiğim görsel zarardan dolayı özür dilerim...
Sağda-solda araç karşılaştırmalarında referans gösterebilirsiniz...Bundan sonraki resimler RNS 510 hakkında olacak...
Sevgili Zortuk, Ellerine sağlık, benimde el atıp geri çektiğim bir şeyi üşenmeden yapmışsın. AMS'nin bu güzel testini artık herkes okuyabilecek. Ellerine emeğine sağlık. Büyük iş yaptın
Teşekkürler autograph ( ? ) bilgimiz paylaştıkca çoğalıyor...bi ara arkadan gelen çıt çıt sesinden şikayet duymuştum...benim araçta da vardı...aracın lastiklerin 50 psi hava vurmuşlar...normal basınçta ses kayboldu...yeni alan arkadaşlar lastiklerini mutlaka kontrol ettirsinler...
sevgili arkadaşlar, benim bir sorum olacak .aslında daha önce de dile getirmiştim.arazide kullanırken sol ön teker hafif boşa düştü ve patinaj yaptı.bu normalmi 4x4motionda.bu olurken de esp ışığı yanıyor.
Sayın Zortuk Lastik basınçları ile ilgili, tecrübelerinizden ; havalastik basınçları ne olmalı ? Lastik ebatlarına göre değişirmi ?
Saygılar
Teoman
Bilgiler için teşekkürler.
Bilgiler gerçekten çok faydalı, teşekkürler elinize sağlık. Bilimsel ve testlere dayalı verilerin yanısıra, artık genel bir kanı oluşmaya başladı piyasada. Kendi sınıf ve benzer fiyatlı muadilleri arasında Tiguan'ın en güzel seçim olduğunu aracı dışardan, içerden gören, motoru ve performansını vs. bilen bütün insanlar söylemeye başladı. Ben kendi yaşadığım yerde buna sürekli şahit oluyorum.
Orjinalden alıntı: zortuk
fren mesafelerine dikkat...resimler için kusura bakmayın...acemilik...forma verdiğim görsel zarardan dolayı özür dilerim...
Tigu yaz kış 29 veya 30 psi
Teşekkür ederim Tigu
ideal hava basıncının kaç olacağı akaryakıt kapağının iç tarafında belirtilmiş tigu....
Herkese merhaba, Ben de 15 Haziran'dan beri Tiguan kullanıcılarındanım. 1.4 TSI F&F, beyaz. Forumu bugün gördüm, hemen üye oldum, tüm sayfaları da o hızla okudum. Şimdiye kadar tecrübelerini paylaşıp bizim de faydalanmamızı sağlayan arkadaşlara çok çok teşekkürler. Herkese Tiguanları ile kazasız, belasız, keyifli sürüşler dilerim.
hoşgeldin arkadaşım.......hayırlı olsun tigu'n...f&f almışsın şanslısın.ben aldığımda tigu bulabilmek bir şanstı...artık seninde tecrübelerinden faydalanacağızdır bizde...keyifli sürüşler.
Arkadaşlar ben 2 ay önce Balıkesir VW. bayisinden 1.4 TSİ Fun&Function tiguan marka aracımı satın aldım.Sizlerle paylaşmak istediğim aksilikler yaşadım.Araç tanıtımı sırasında satış temsilcisi park asistanı tanıtımını yaparken park asistanını test ederken araç geri viteste geri geriye kendi kendine manevra yaparken sol tarafta park halinde bulunan bir başka araca sol çamurlugundan hafifçe dokunduruverdi.Sebebi hakkında servis hiç hata yok deyip sıyrılıverdi. şu anda aynı hatayı tekrarlar diye korkuyorum. Araçda yaşadıdım birkaç olumsuz durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Araç tümseklerden geçerken arka stepneden lınk diye bir ses geliyor. Bozuk yolda ve dişli asfaltda benim arabanın sag ön konsolundan tıkırtı sesi geliyor. nereden niye geldiğini henüz bulamadım. yakında servise götürüp göstermeyi düşünüyorum.Araçta gördüğüm diğer olumsuz bir durum ise virajlarda savrulma yapması. Virajlara birazcık hızlı girince hafif bir tarzda araçta bir savrulma oluyor. SUV tarzı araçlarda bu genel bir özellik midir bilmiyorum. Tecrübe eden arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.Ayrıca benim aracın aküsüde çok çabuk bitiyor. bir elektrik arzası mı vardır bilmiyorum. geçen hafta araç 3-4 gün evin önünde yattı ? 4 gün aracımı çalıştıramadım. Akü takviyesi ile çalıştı. Park halinde aküden elektriği çok mu çekiyor anlamadım. benim araçta lastik olarak Dunlop marka lastikler var. araçta orjinal alarm varmı bilmiyarum. gece yanıp sönen bir ışık var alarm mı yoksa bir başka birşey mi blimiyorum. aracından benim araç gibi tıkırtı gelen varsa, virajlarda savrulma an varsa , akü problemi yaşayan varsa tecrübelerini paylaşmak isterim. forma yazarsa sevinirim
Arkadaşlar ben 2 ay önce Balıkesir VW. bayisinden 1.4 TSİ Fun&Function tiguan marka aracımı satın aldım.Sizlerle paylaşmak istediğim aksilikler yaşadım.Araç tanıtımı sırasında satış temsilcisi park asistanı tanıtımını yaparken park asistanını test ederken araç geri viteste geri geriye kendi kendine manevra yaparken sol tarafta park halinde bulunan bir başka araca sol çamurlugundan hafifçe dokunduruverdi.Sebebi hakkında servis hiç hata yok deyip sıyrılıverdi. şu anda aynı hatayı tekrarlar diye korkuyorum. Araçda yaşadıdım birkaç olumsuz durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Araç tümseklerden geçerken arka stepneden lınk diye bir ses geliyor. Bozuk yolda ve dişli asfaltda benim arabanın sag ön konsolundan tıkırtı sesi geliyor. nereden niye geldiğini henüz bulamadım. yakında servise götürüp göstermeyi düşünüyorum.Araçta gördüğüm diğer olumsuz bir durum ise virajlarda savrulma yapması. Virajlara birazcık hızlı girince hafif bir tarzda araçta bir savrulma oluyor. SUV tarzı araçlarda bu genel bir özellik midir bilmiyorum. Tecrübe eden arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.Ayrıca benim aracın aküsüde çok çabuk bitiyor. bir elektrik arzası mı vardır bilmiyorum. geçen hafta araç 3-4 gün evin önünde yattı ? 4 gün aracımı çalıştıramadım. Akü takviyesi ile çalıştı. Park halinde aküden elektriği çok mu çekiyor anlamadım. benim araçta lastik olarak Dunlop marka lastikler var. araçta orjinal alarm varmı bilmiyarum. gece yanıp sönen bir ışık var alarm mı yoksa bir başka birşey mi blimiyorum. aracından benim araç gibi tıkırtı gelen varsa, virajlarda savrulma an varsa , akü problemi yaşayan varsa tecrübelerini paylaşmak isterim. forma yazarsa sevinirim