Şimdi Ara

***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye... (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.867
Cevap
422
Favori
3.789.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • autograph sen resim koyabilmişsin...ben deniyorum ama 7KB altınma olmalı diyo....basit bir cep telefonundan bile 70KB lık bir resim elde edebiliyorum...yolunu biliyormusun....yada bilen varsa yazabilirmisiniz arkadaşlar...keyifli sürüşler.....
  • Bu arada,nette 2010 Volkswagen Touareg in Tiguandan esinlenerek aşağıda ki gibi bir görünümde olacağından bahsediyorlardı.Bizimde sonrasında makyajlamamız ,farlar felan böyle olurmu dersiniz.

***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye...
  • Arkadaşlar Selam

TSI Motorlar hakkında daha geniş bilgi edinmek isteyenler inceleyebilir.

Saygılar

Teoman

http://www.volkswagen.com/vwcms/master_public/virtualmaster/en2/experience/innovation/powertrain/technology/twincharger.html
  • arkadaşlar öncelikle hepinize iyi sürüşler. ben aracı babama verdim ve kendime q5 aldım daha yeni plakası bile yok ama beklioruz işte.. artık bu gruptan atarmısınız beni bilmem ama yine de sizin yazılarınızı herzaman okuyacam. arkadaşlar bu arada vw ve audi araçlarınızın hepsini otokur sakaryadan almanızı tavsiye ederim. adamlar aşırı miktarda yani olabilecek şekilde fiyatta yardımcı oluyorlar. ben ikinci aracımı da oradan aldım. paspas hediyeleri + 100 tl yakıt fişi tıguanda 3900 tl indirim aldım q5de ise normal liste fityatından 17.000 euro indirim. bunları buradakilerle paylaşmak istiyorum. otokurdaki satıcılar nail bey ve serkan bey çok yardımcı olacaklardır. bilgilerinize..
  • Drkaramurat,
    Photoshop ile küçülttüm. en kötü kalite ile yapmıştım.

ABTTiguan,
    Hayırlı olsun. Neden atalım ki seni? Abisini almışın. Ne kadara hangi modeli aldın? Çok iyi seçim olmuş...

görünce sensindir diye düşünmüştüm :)

Benzinli mi? Dizel mi?
    baz donanımlara deri koltuk falan ekleyince fiyatlar nerelere çıkıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 7 Temmuz 2009; 20:15:23 >

• evet abicim aynen bendim o. ama satmaya gönlüm elvermedi. o kadar uğraş çaba. hala gönlüm tıguanda. o çok başka bişi. teşekkür ederim bu arada. 2.0 tdi 170 hp meteor grisi aldım. bugün nöbetçi olduum için kullanma şansım yok
  • Sevgili kardeş yoksa meslektaşmıyız?

üstteki yazımı güncelledim bir cevap yazarsan sevinirim:)

Hayırlı olsun tekrar mükemmel indirim almışsın...
  • meslektaş derken sen ne iş yapıorsun ki abicim. ben sağlık sektöründeyim. aracın net fiyatı 29000 euro+ötv+kdv yani 56000 euro oluyor. benimkinin fiyatı donanımlarla 90000e çıktı ben 72000e aldım. donanımlara gelince audi drive select, deri koltuklar(ısıtmalı), katlanabilir aynalar, far sensörü, yağmur sensörü, mmı navigasyon, panoramik cam tavan, bagaj bölmeleri vs vs. yani araç full. valla bilmiorum iyi mi oldu kötü mü
  • sayın abt-tiguan güzel bir seçim yapmışsınız.tabi audi daha konforlu ve sanki hacim olarak bana daha büyük gibi geldi tigu'ya göre.güle güle kullanın...nöbet bitmedi dimi aldığınız gün.ben de sağlık sektöründeyim adanada çalışıyorum.sorunsuz nöbetler keyifli sürüşler......
  • Merhaba,

Ben de 5 günlük Tiguan S&S TSI kullanıcısıyım. ABT yazılım değiştirme konusunda tecrübesi olanlar bilgi verirse sevinirim. Aracın performansı bariz şekilde artıyor mu, yakıt tüketimi nasıl etkileniyor merak ediyorum. Doğuş Oto'da 1000 euro + KDV demişlerdi, yaklaşık 3000 TL'ye geliyor. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: abt_tıguan

meslektaş derken sen ne iş yapıorsun ki abicim. ben sağlık sektöründeyim. aracın net fiyatı 29000 euro+ötv+kdv yani 56000 euro oluyor. benimkinin fiyatı donanımlarla 90000e çıktı ben 72000e aldım. donanımlara gelince audi drive select, deri koltuklar(ısıtmalı), katlanabilir aynalar, far sensörü, yağmur sensörü, mmı navigasyon, panoramik cam tavan, bagaj bölmeleri vs vs. yani araç full. valla bilmiorum iyi mi oldu kötü mü

meslekdaşız demekki
    Valla mükemmel olmuş. Ancak tabii ödeyebilene
    90.000 avro iyi para 72.00 de, ama Q5 çok harika bir seçim. Tekrar güle güle kullan, kazasız güzel sürüşler dilerim.
    Nöbetin de iyi geçmiştir umarım :) yoksa bugün sürmeye gücün yok mu?

• nöbet sorunsuz geçti ama pilim de bitmedi değil yani sayın autograph.. daha aracı sürme şansım olamadı ama 4gözle bekliorum. ayrıca sana da teşekkür ederim sayın drkaramurat. diğer arkadaşın sorusuna cvp vereyim. abt olayını kesinlikle öneririm aracın performansı artıp yakıt tüketimi düşüyor ve kesinlikle önerim tavsiyem neyse artık aracı kendiniz götürün kadıköyde penta otoya. ve dönerken farkı hissedin. 3 saat sürüyor işlemler. 1150 euro+kdv. kesinlikle ve şiddetle tavsiye ederim.
  • abt_tiguan sanırım sen tdi motora yaptırdın abt yi.TSİ lere oluyormu garanti bitiyormu bitmiyormu biliyormusun.....keyifli sürüşler
  • şimdilik olmuyor ama en yakın zamanda olacak demişlerdi. ben görüşeli çok oldu gerçi ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: abt_tıguan

meslektaş derken sen ne iş yapıorsun ki abicim. ben sağlık sektöründeyim. aracın net fiyatı 29000 euro+ötv+kdv yani 56000 euro oluyor. benimkinin fiyatı donanımlarla 90000e çıktı ben 72000e aldım. donanımlara gelince audi drive select, deri koltuklar(ısıtmalı), katlanabilir aynalar, far sensörü, yağmur sensörü, mmı navigasyon, panoramik cam tavan, bagaj bölmeleri vs vs. yani araç full. valla bilmiorum iyi mi oldu kötü mü

Sevgili ABTTiguan nöbet için geçmiş olsun diyelim, neyseki gençken çekiliyor, yoksa bizim yaşta çok daha yorucu geliyor.

17.000 avro indirimi duyunca, baz model 40.00'e geliyor diye hesaplayıp ben bile şöyle bir kıpırdanmıştım. Ama görünen o ki şimdiki aracımda olan ısıtmalı elektrikli deri koltuklar, far sensörü yağmur sensörü, coming-leaving home, krom paket, park asistanı, ambiyans paketi vs'den vazgeçmem anlamına gelecek.

Valla düşünmüyorum ama meraktan şu sorular aklıma geldi.
    Baz modelin donanımı ve indirimli alınabilecek fiyatla ilgili zamanın olunca cevap verebiirsen mutlu olurum. En azından eşe dosta önerebiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 8 Temmuz 2009; 20:34:33 >

• Autograph daha önceki sayfalarda koyduğun aracının resminde portbagaj çıtaların krom-gümüş renginde gözüküyor,bildiğim kadarı ile sende de T&F donanımlı paket var,orjinalinde mi geldi yoksa sonradan mı taktırdın.Benim ki siyah takılı geldi de dikkatimi çekti ,sonradan taktırmayada servis 1500 tl istedi.
  • Benim port bagaj çıtaları da siyah. Sadece aracın burun kısmındaki, ön panjurun krom çıtaları FF gibi, TF gibi siyah değil.
  • ..pardon ya tekrar bakınca resimdeki aracın oscarmiller a ait olduğunu farkettim,onun ki S&S di doğru,S&S ve F&F lere krom çıta koyuyarlar T&F lere neden koymuyorlarsa...
  • Siyahlar da fena değil ama Gümüşler buradayım diyor...
  • Arkadaşlar selam
    F&F da telefon alt hazırlığı olduğunu duydum.
    Bluetoot chazı takılması gerekiyormuş. Bu konuda bilgisi olan varmı.
    Maliyati nedir?

Saygılar
    Teoman
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.