Bildirim
TİGUAN LPG OLURMU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
her türlü arabaya lpg oluyor.sizin aracınız bir haylı değerli.motoruda atmosferik motorlara göre daha hassas diyebiliriz bu nedenle prinse lpg dönüşümü sizi fazlasıyla tatmin edecektir.beklediğiniz her dakika ileride kafanızı duvarlara biraz daha fazla vurmanıza neden olabilir.şaka bir yana gerçekten lpg ile ilgili tüm kaygılarınızın yersiz olduğunu görececksiniz. -
prins, teleflex sorunsuz cozumler sunabilir ancak;
araciniz LPG'den dolayi bir cok servise alinmayacak ve garanti disi kalacak.
aracin ecu'su falan bozulursa gecmis olsun yapacaginiz tasarrufun 3 katini servise geri odersiniz.
bence 10 bin km gezin, motorda elektrik aksamda sorun cikmazsa bu isi goze alin. -
aracınız tsı motor 1.4 150hp lpg takılıp takılmıycağına motor kodunuza göre karar verilicek motor kodunuz ney mesala bmy yada bpy gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uysalotogaz -- 17 Ekim 2009; 19:05:17 > -
KONUYU AÇAN ARKADAŞA ÖNCELİKLE TEŞEKKÜR EDRİM.
BİZ PRINS LPG OLARAK VW TİGUAN 1.4 TSI İÇİN LPG BAĞLIYORUZ. AYRINTILAR İÇİN
www.prinslpg.com.tr -
quote:
Orijinalden alıntı: ta2mix
2010 MODEL 1.4 170 BEYGİR ARAÇ ALDIM DAHA 1000 KM DE AMA COK YAKIYO HELE BENİM GİBİ ÖNCEKİ ARAÇ DİZELDEN BENZİNE GECEN BİRİSİ İÇİN COK TGİ MOTOR ARAÇLAR LBG OLUYOMU OLUYOSA GARANTİSİ NE VE KİM TKIYO YARDIMLARINIZI BEKLİYORUMM
SEVGİLAE SAYGILAR
arkadaşım bendede 1.4 150ps araç var ve lpg olayını çok araştırdım.
mevcut lpg leri takıyorlar doğru ama araç lpg ve benzin kullanıyor. benzin anlık püskürtme olsada kullanıyor.
ben yeni gelecek lpdi (sıvı lpg) bekliyorum.
araştırmanı lpdi üzerinde yap derin.
araçlarımızın motorları çok hassas her denilene inanma..
saygılar. -
Herkese merabalar 2010 model 1.4 TSİ 150 Hp 4motion aracımı yeni aldım tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum LPDİ otogaz dönüşümü kullanan bir arkadaşımızdan varsa bilgi ve paylaşımlarını bekliyorum olumlu olumsuz ne yorum varsa bu konuda sevinirim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: ridvanaydin_42
Herkese merabalar 2010 model 1.4 TSİ 150 Hp 4motion aracımı yeni aldım tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum LPDİ otogaz dönüşümü kullanan bir arkadaşımızdan varsa bilgi ve paylaşımlarını bekliyorum olumlu olumsuz ne yorum varsa bu konuda sevinirim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
evet arkadaslar bılen varsa cok ıyı olur -
arkadaşım ben viallinin lpdi sistemini hafta sonu taktırdım.denemek amacıyla sıkıştırarak bindim şehiriçi.çekiş süper benzinmi lpg mi ayırt edemiyorsun.yakıt tüketimide şehir içi ilk denemem 22 krş.sakin kullanımla 20 kuruşun altına düşeceğine eminim.tek sorun formlardada bahsedilen eksi derecedeki soguklarda sabahları 2 ci marşı istiyo.yazın bu sorun olacağını sanmıyorum. -
Bilgi ve paylaşımınız için teşekkür ederim kadir bey hayırlı olsun kaça maloldu sistemin maliyeti peşin veya taksitli olarak -
Sonunda karar verdim. Belkide risk aldım. Garantiyi bozma pahasına tiguan 1.4 TSI ma Vialle lpdi taktırıyorum. Pazartesi montaj olacak. Hayırlısı...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar
Ozellikle de alosmanac size merhaba. Sonunda karar verip risk alip garantiyi bozma pahasına tiguan 1.4 TSIiniza Vialle lpdi taktırdiniz mi? Ilk izlenimleriniz nedir.maliyet ne kadar. Bende de 2010 tsi benzinli tiguan var ve dizel arac bakarken tup konusunu arastirayim dedim. Sahibinden de ilanim da var ancak arabamdan vazgecmek istemiyorum. Yorumlariniz icin simdiden tesekkurler.
quote:
Orijinalden alıntı: fragile izmir
Merhabalar
Ozellikle de alosmanac size merhaba. Sonunda karar verip risk alip garantiyi bozma pahasına tiguan 1.4 TSIiniza Vialle lpdi taktırdiniz mi? Ilk izlenimleriniz nedir.maliyet ne kadar. Bende de 2010 tsi benzinli tiguan var ve dizel arac bakarken tup konusunu arastirayim dedim. Sahibinden de ilanim da var ancak arabamdan vazgecmek istemiyorum. Yorumlariniz icin simdiden tesekkurler.
Evet taktırdım. 2500km dir kullanıyorum. Araç gayet stabil performansta artış oldu diyebilirim. Şehir içi tüketimim 0.210₺ civarı yaklasık %50 tasarruf sağlıyor. Bunun yanında bazı sorunlar yok değil. Sabah ilk çalıştırmada biraz geç çalışıyor marş 2-3sn kadar sürüyor. Kışın 2. Marş olabileceği de söylendi takılırken. Kontak açınca pompa sesi duyuluyor 20sn kadar sürüyor bu ses ama rahatsız edici değil. Araç çalışırken duymanız imkansız. Birde pompa tank içinde 9lt lpgyi sürekli tuttuğu için tank kapasitesi düşüyor. 70lt tank 45lt dolum alıyor ve 400km de bitiyor. Ben çok km yaptığım için 4-5 günde bir fullüyorum. Tüm bunlara rağmen sağladığı tasarrufun yanında bunları sorun saymıyorum. Önceden ayda 4 depo benzin(yaklaşık 1000₺ ) alırdım.bu ay maliyetim yarıya düştü.(500₺ karım var) sistemin maliyeti yaklaşık 6000₺. 30000km de (1yılda) amorti edeceğini düşünüyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: fragile izmir
Merhabalar
Sistemin bir avantajıda bakım maliyeti yok. (Filltre vs değişimi yok.) kesinlikle benzin kullanmıyor. aracın motorunda herhangi bir oynama yapılmıyor. Orijinal kalıyor. Söktürme imkanı var.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yorumlarinizi bu sabah araba kullanirken heyecanla ve bir solukta okudum ancak yogunluktan simdi tesekkur edebiliyorum. Saolun. Kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanmaniz dileklerimle. Ben 6.000,00 TL.lik maliyeti biraz dusunup hesap kitap yapayim.
Merhaba, uzuuuun araştırmalarım sonucunda aracıma lpg taktırdım. ayrıntıları önümüzdeki günlerde paylaşacağım.
Araç: 2010 VW TIGUAN 1.4 TSI 4X4 150 PS SPORT STYLE - Motor Kod: CAVA -
Bekliyoruz hocam hayırlı olsun. Aklımda tsi motorlu araçlar var keşke adam akıllı yaygınlaşsa. Turbolu motorun performansı, lpg nin ekonomisi..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bekliyoruz.
2016 şubat sonunda Çorum da lovato marka sıralı sistem kit taktırmıştım.
17 mart 2016 - 15 mayıs 2016 tarihleri arasında (%70 uzun yol) yaptığım ölçümlerde
244 Lt Lpg kullanımında 1 depo Benzin (yaklaşık 65 Lt) harcadım.
toplamda 2800 km yol yaptım.
100 km de
8.72 Lt Lpg
2,32 Lt Benzin
tüketimi oldu.
Lpg den önce tüketim 11 Lt / 100 km idi. -
2014 model ww tıguan tsi motor Romano LPG montajımız başlamıştır Yusuf koparan izmir imzası ile 05355585572
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X