Şimdi Ara

Tiguan Son Yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, az önce bayiden çıktım. Ellerinde 1.4 manuel longue metalik renk bir araç kalmış, ellerindeki son iki araçtan birisi. Fiyat olarak 88.000 TL verdiler. Sizin fikrinizi almak istedim ne dersiniz alınır mı. En son aracın 2005 opel astra 1.3 dizeldi, yakıt olarak beni çok üzer mi bilemedim. Cevaplarınız için çok teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şehir içi yoğun trafik 14 litre /100km
    Şehir içi açık trafik 11 litre / 100km
    Şehirler arası 9 litre / 100km
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliatabak_

Selam arkadaşlar, az önce bayiden çıktım. Ellerinde 1.4 manuel longue metalik renk bir araç kalmış, ellerindeki son iki araçtan birisi. Fiyat olarak 88.000 TL verdiler. Sizin fikrinizi almak istedim ne dersiniz alınır mı. En son aracın 2005 opel astra 1.3 dizeldi, yakıt olarak beni çok üzer mi bilemedim. Cevaplarınız için çok teşekkürler.

Ortalama 2 kat daha fazla yakar diye tahmin ediyorum .

• 1.4 benzinli kocaman bir araba ne kadar tezat şeyler bu açıdan baktınız mı hiç

• quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

1.4 benzinli kocaman bir araba ne kadar tezat şeyler bu açıdan baktınız mı hiç

1.4 turbo benzinli ne tezatlığı var .
    Kadjar'da 1.2 turbo benzin var mesela .
    Km'de 50 kuruşu göze alan için bence gayet güzel araç .

• quote:

Orijinalden alıntı: serdardespp

quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

1.4 benzinli kocaman bir araba ne kadar tezat şeyler bu açıdan baktınız mı hiç

1.4 turbo benzinli ne tezatlığı var .
    Kadjar'da 1.2 turbo benzin var mesela .
    Km'de 50 kuruşu göze alan için bence gayet güzel araç .

Biraz seçicilikle ilgili, Tiguan kocaman bir Crossover, hatta Suv. Bu aracı ivmelendirmek için gerekli tork ve gücü alabilmek için ya anormal sıkıştırma oranı verilmiş bir ufak hacimli motor gerek ya da güç, yüksek hız vs gözardı edilerek tork ağırlıklı bir dizel.

Yeni nesil, güncel motor varyasyonları ile 1.6 Turbo benzinli aracım da oldu, 2.0 Lt Turbo dizel de... Belirli bir süre aslında bu tip kombinasyonların ne olursa olsun satalım, kullan at mantığı ile yapılmış, günü kurtarır kombinasyonlar olduğunu anlıyorsunuz zaten, Tiguanı da böyledir bir başkası da farketmez.

O araba yüklü iken uzun soluklu bir rampa çıkarken, araç sollarken, o araç için gerekli ivmelenmeyi Optimum bir motor ile atıyorum 10 litre ortalama yakıtla alacakken, fazla sıkıştırmanın etkisiyle 20 litreler ile ve motor ömründen çalarak almaya başladığını hissetmeye başladığınızda aracı alırken ki o masumane ve toz pembe fikirlerden pek eser kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnginAKB -- 23 Kasım 2015; 3:07:31 >

• EnginAKB E kullanıcısına yanıt
    2k litre turbo araçlarla kimse kıyaslamıyor zatende 2 bin motora uygulanan vergilerle araçların ne fiyatlara geldiği açık.
    Tiguanın rakipleride o araçlar değil haliyle ..
    Hepsi 1.6 atmosferik veya 1.4 , 1.5 turbo beslemeli araçlar .
    Suv'a bineceksen %90 ötvyide göze alacaksın gibi bi mantıkla yaklaşıpta 150 binlirası olmayan Adam Suv almasın dersekte olmaz bence .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yakıt konusunda bayağı üzer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliatabak_

Selam arkadaşlar, az önce bayiden çıktım. Ellerinde 1.4 manuel longue metalik renk bir araç kalmış, ellerindeki son iki araçtan birisi. Fiyat olarak 88.000 TL verdiler. Sizin fikrinizi almak istedim ne dersiniz alınır mı. En son aracın 2005 opel astra 1.3 dizeldi, yakıt olarak beni çok üzer mi bilemedim. Cevaplarınız için çok teşekkürler.

14 litre yakar demişler ya

Hocam tüketim olarak şehir içi güzergah ve sana bağlı 9-11 litre arası, uzun yolda 110-120 6.5-7.5 Arası bir tüketim olur size bağlı.

Ha dizelden sonra üzer neredeyse 2 katı yakar, yeni kasası gelmek üzere bunları hesaplamak gerekli.

• tiguan 1.4 tsi 122 bg 2012 model 55 bin kmde

şehir içi 9
    şehir dışı 6,7 lt tüketim normal kullanım
  • Kullananda yorum yapıyor kullanmayanda;Antalya'da 5400 km. ortalama tüketimim 7.5 lt ortalama hız 23 km.Araç 1.4 122 HP düz vites
  • nisan-mayıs gibi yenisi geliyor
  • O kadar para verdikten sonra ben olsam otomatik vites bir araç alırdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.