< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tıkla Gelsin 2'li Big King Fırsatı - 135 TL (3. sayfa)
-
-
Parayı cüzdana Nays'tan gönderirseniz kazı kazandan da hediye para alıyorsunuz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fotoğraftaki ile gelen hamburger arasında alaka yok. Gerçekten hayal kırıklığı. He fiyat iyi mi. Maalesef bu ülke de kalitesizliğin abonesiyiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tıkla Gelsin'de Nays cüzdan yüklemesine iade veriyor mu? Sadece mağazada geçerli deniliyor ama hiç denediniz mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 3 Haziran 2023; 17:34:45 >
İade gelmedi ama 50 lira üzeri harcama olduğundan kazı kazan hakkı verdi.
-
Restoran kampanyası cüzdana bakiye yüklemeyi sayıyor mu hocam deneyiminiz var mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmmd.dmr20 -- 4 Haziran 2023; 9:16:40 >
multinet odeme oluyor mu ?
-
davet kodu olmadan üye olunmuyor mu bu siteye. davet kodum olmadığı için üyeliği tamamlayamıyorum.
-
Nkolay kullanıyorsanız orada da %20 (en fazla 25 TL) iade var. Yararlanabilirsiniz.
https://www.nkolay.com/kampanyalar/n-kolay-sanal-kart-ile-tikla-gelsin-kampanyasi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkaray -- 4 Haziran 2023; 16:6:57 > -
Daha önce denedim. Evet sayıyor.
Ülkenin geldiği hale bak taksitli, çekli, senetli, kampanyalı burger yeniyor
Yok şuradan %5, yok buradan 10 TL, yok takla atarsan 25 TL
-
10 sene önce Mc Donald's BigMac 'i 8 lira 25 kuruşa yiyordum.
Şimdi 120 liracık...
*5-6 sene öncesinden yemeksepeti hesabımda 15 lira bakiye kaldı, o gün bir menü alabiliyordum, şimdi pul oldu o para.. (harcayamadım kaldı o tutar)
* kumbarası olan çocuklar varsa yazık onlara...
Siparişim rezaletti
Tırtıklı kova seçtim düz patates ve yan yatmış geldi.
Bir keseye daha koyamamışlar yani.
Fanta seçtim kola geldi.
Müşt hiz bağlanmak mesele.
Bağlandım umurlarında olmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben direk mağazadan aldım yavan mı yavan lezzetsiz bişi. buna tek başına 135 lira verilmez 1 + 1 le bile değmezmiş
-
şubeden şubeye hizmet kalitesi değişiyor maalesef bir şubesinden mükemmel ötesi hizmet alırken diğerinden vasatın altında hizmet alıyorsunuz Burgerking’in beceremediği tek şey kurumsallık maalesef rakipleri gibi personel konusunda ve işleyiş konusunda seçici olsa satışlarını inanılmaz arttırabilecek firma ama günden güne kaliteyi düşürüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pandemiden beri tiklagelsin'i çok sık kullanıyorum. Diğerlerine göre hızlı geliyor yemekler. Kuryeleri de kibar falan. Şube fiyatlarının üzerinden indirimleri de oluyor. Özellikle fast food siparşi verecekseniz büyük tavsiyemdir.
-
Dominos da öyle ama Tıkla Gelsin'deki hizmet ve ürünler bugünlerde tartışmasız bir şekilde çok daha iyi...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X