https://www.tiklagelsin.com/a/kampanya-ve-duyurular/tikla-gelsin-ozel-2-li-big-king-firsati Normalde tek menü bu fiyata satılıyor, patates 1 adet o da 10-15 liraya büyütülebilir. Ayrıca her siparişe tıkla para veriyor, sonraki siparişinizde kullanabilirsiniz (sırayla 25-35-50) - Kampanya 5 Haziran 2023 tarihine kadar www.tiklagelsin.com ve Tıkla Gelsin® Mobil Uygulamasında geçerlidir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 27 Mayıs 2023; 20:10:43 > |
Tıkla Gelsin 2'li Big King Fırsatı - 135 TL
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel kampanyaymış tıkla gelsin zaten tıkla para da veriyor kısaca bu ürünü alınca eve servise o ayki ilk siparişte 25 2. De 35 3. De 50 tıkla para kazanıyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 27 Mayıs 2023; 19:9:2 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bolgemdeki eve teslimat yapmiyor. Gel alda geçerli değil herhalde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çok guzel bir fırsat tesekkur ederız
-
Toslayı unutmayın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler yararlandık
Teşekkür ederim…
Seen deel miydin veganlığa doğru böyük ve emin adımlarla ilerleyip aylardır ağzına et sürmediğini yazıp çizen...
-
Fırsatı gördüğümde avmdeydim, avm adresi girip burgera çıkıp teslim aldım:) güzel fırsat oldu tek satış fiyatı 107₺ normalde. Üstüne bir de 25₺ tıklapara verdi.
Pokus diyecektin sanırım toslada bk kampanyası mi vardi? 🙄
n kolay ile ödeme yaparsanız menü 110₺’ye düşüyor.
-
Nasil düşüyor kisiye özel mi fiziki kart mi lazım? **** hesabim yok davet varsa kod alabilirim
Comboları yazıyorum
1- tosla karta 130tl yükle %5 restorant iadesi al
2-tıkla gelsin uygulamadan cüzdana 130tl yukle 20tl daha versin
3- menuye 15tl kova patates ekle 150tl olsun ödemeyi cüzdan +20tl tıkla para sec
4- siparis tesliminde 25tl tıkla paranı al
Kurye arayıp yol tarif ettiğimde motorsikletinden pos cihazı ile geldiğini gördüm.
Ben de Iphone 14 ProMax 256GB Deep Purple telefonumda bankanın uygulamasından kredi kartı hareketleri gösteren ekranı açtım; 135 TL provizyonda bekliyordu.
Siparişi teslim alır almaz kurye hemen pos cihazına tuşlamaya başladı:
"Ödeme yapmıştım ama?"
"Ama ödenmemiş görünüyordu?
Iphone' u gösterince ikna oldu:
"Ödenmiş kusuruma bakmayın, iyi günler..."
-
Pahalı olunca vegansın emme ucuza bulunca etobursun. Senin çaqma bir vegan olduğuna ikna olmuşam...
-
Kampanyadan nasıl yararlanıyoruz? Sepete 2 adet big king ekledim 220tl.
Comboları yazıyorum 1- tosla karta 130tl yükle %5 restorant iadesi al 2-tıkla gelsin uygulamadan cüzdana 130tl yukle 20tl daha versin 3- menuye 15tl kova patates ekle 150tl olsun ödemeyi cüzdan +20tl tıkla para sec 4- siparis tesliminde 25tl tıkla paranı al |
Bize senin gibi adamlar lazım.
|
Fotoğraftaki ile gelen hamburger arasında alaka yok. Gerçekten hayal kırıklığı. He fiyat iyi mi. Maalesef bu ülke de kalitesizliğin abonesiyiz.
|
Ülkenin geldiği hale bak taksitli, çekli, senetli, kampanyalı burger yeniyor Yok şuradan %5, yok buradan 10 TL, yok takla atarsan 25 TL |
Benzer içerikler
- oliovilla zeytinyağı yorumları
- afyon eko sucuk yorumları
- unify parfüm erkek yorum
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- bim kokoreç fiyat
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X