< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 8 Aralık 2022; 10:47:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TıklaNet (Ana konu)

-
-
şuan basvurdum, sürec hakkında bilgi vereceğim
-
10 tl indirim ile vdsl 80 liraya gelir ki güzel bir fiyat. Kullanıcısı varsa geri dönüşlere göre diğer ay geçebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Eskiden telekom altyapısını kullanan her şirket aynı diyodum sonra dersimi aldım. O yüzden böyle yeni peydah olmuş adı sanı bilinmeyen şirketlere geçerken iyice düşünün derim. Alt yapısı kaç kullanıcı için yeterli, o kullanıcı sayısı üzerinde abone alınca yoğun saatlerde patlayan internet filan, bunları hep düşünmeniz lazım.
-
Hocam hangisine başvurdun ve şuan durum ney
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende bu gün başvurdum inşallah kazık yoktur
-
Oyunlar da Ping testi yaparmısın merak ettim
Valo deneyebilirsin sadece o yüklü PC de
Cmd den yap oyun yüklü olmasına gerek yok
Nasıl bakarım bilmiyorum
Cmd aç sırayla bunları yaz biri bitince
tracert 52.28.63.252
tracert 8.8.8.8
tracert 146.66.155.1
tracert 1.0.0.1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 27 Aralık 2022; 19:46:33 >
Memnun musunuz internetten. Hala kullanıyor musunuz
ben tıklanet kullanıyorum. tek farkı ucuz fiyatı. aynı turktelekom altyapısında daha az fatura. altyapının desteklediğ son hızı alıyor ve fiyatı ucuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatdaki -- 5 Nisan 2023; 22:54:13 > -
Son 1 aydır aktif kullanan var mı acaba?
Kullanan var mı ?
-
Bu Telekom altyapısı kullanan firmaların sadece fiyatı ucuz olması değil en fazla kesintilerle uğraşmak insanı yoruyor, netspeed kullanıyordum tarife ucuz kesintiler fazla ama günlerce değil kabul edilebilir vaziyette idi , turksat kablo kullandım 3 sene hiç kesinti yaşamadım,tasinmadan dolayı net glaksiye geçtim 3 aydır sorunsuz internet kullandım şimdi 1 haftadır internet yok, Allahtan taahhutsuz yoksa buralarda ağlayan çok olurdu herkes ya turktelekom yada turksat,Vodafone ve superonline kullanmak zorunda kalirdi.
En Beğenilen Yanıtlar

Eskiden telekom altyapısını kullanan her şirket aynı diyodum sonra dersimi aldım. O yüzden böyle yeni peydah olmuş adı sanı bilinmeyen şirketlere geçerken iyice düşünün derim. Alt yapısı kaç kullanıcı için yeterli, o kullanıcı sayısı üzerinde abone alınca yoğun saatlerde patlayan internet filan, bunları hep düşünmeniz lazım. |
Benzer içerikler
- efsane net
- türk telekom altyapısı kullanan firmalar
- digitürk internet nasıl
- altyapı olmayan yerde internet
- wifi şifre kırılır mı
- statik ip
- gigafiber nedir
- cep magnet nedir
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- kapanan hat nasıl açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X