Şimdi Ara

TikTok yapay zekâsı lisanslanabiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

TikTok sosyal ağının bugünlere gelmesinde en büyük rolü oynayan yapay zeka keşfetme ve önerme algoritmaları bilindiği üzere global operasyonların Oracle ve Walmart ortaklığına devredilmesi esnasında ByteDance firmasında kalmıştı. Şimdi bu teknolojiler para kazandıracak. 

BytePlus lisansları geliyor

ByteDance firmasının kurduğu yeni bölüm BytePlus adını taşıyor ve TikTok yapay zekâ algoritmalarının lisanslanması ile ilgilenecek. Merkezi Singapur olan BytePlus ayrıca Hong Kong ve Londra’da da ofislere sahip. 

Ayrıca Bkz.Microsoft, önümüzdeki aylarda Cloud PC sanal masaüstü hizmetini başlatacak

TikTok ağının oldukça başarılı keşfetme ve önerme motorlarının yanı sıra görsel bilişim teknolojileri, gerçek zamanlı efektler ve otomatik metin çevirileri gibi özellikler de lisanslanabilecek. Bu sayede ByteDance önemli bir para akışı da sağlayacak.

BytePlus şimdiden önemli müşteriler kazanmış durumda. ABD’li moda uygulaması Goat, Endonezyalı e-ticaret sitesi Chilibeli ve seyahat sitesi WeGo firmanın yapay zekâ teknolojilerini kullanmaya başladı. 

Kaynak:https://www.engadget.com/bytedance-sells-tiktok-ai-182553001.html

• Nöron öldüren uygulama.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pek başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim çok ünlü sporcuların sayfalarını takip ediyorum spor yaptığımdan dolayı adamların antreman videoları var sırf bu videoları izliyor olmama rağmen bana hala alakasız orasını burasını sallayan kişileri gösteriyor tek izlediğim video vücut geliştirme videoları olmasına rağmen hala bana tuaf şeyler öneriyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.