Şimdi Ara

Yapay Zeka Blogçuluğu Bitirdi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bence bilgi anlatan blogçular yapay zeka programları yüzünden bitti.

Çünkü yapay zekaya bir bilgi sorduğumuz zaman bir şekilde cevap veriyor.

O sebeple yapay zekanın blogçuluğu bitirdiğini düşünüyorum.

• Sadece blogculuk mu? Zaten bitik olan ülkede her şey daha da bitik artık yapay zeka sayesinde. Başta oo chatGPT süper dediniz ama yarın bir gün sizin mesleğinizin de kapısını çalınca göreceksiniz ne kadar nefret edeceğinizi. %20 olan işsizlik 40'lara çıkacak.

• Blogçuluğu bitirdi sayılır mı? Kısmen.

Fakat kendi blogum da öğrendiğim şeyleri makaleleştiriyorum ve bunu paylaşıyorum.

Yapay zeka zaten asistanım oldu çoğu konuda problemi beraber çözüyorum onunla. Local'de chatgpt benzeri bir şey çalıştırabilirsem daha güzel olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ACCB94EC -- 19 Şubat 2025; 16:39:10 >
  • Blog olayı zaten pek tutulmuyodu. kaliteli Blog yazsan başkaları onu alıp video yapıp köşeyi dönüyodu. yani sadece blog yapan biri eğer kaliteli yapıyorsa enayi durumuna düşüyodu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbi zaman popüler bişey olmadı ki blog. Millet herhangi bişeyi okumaya üşeniyo. Chatgpt gibi şeylerin sıradan son kullanıcılar arasında çok tutulmasının sebebi de bu. Bi bilgi lazım olduğu zaman Google’dan araştırma yapmaya, farklı fikirleri karşılaştırmaya, kendileri bu bilgilerden bi çıkarım yapmaya üşeniyolar. chatgptye soruyolar o da tek bi sonuç gösteriyo ve bu sonucu doğru kabul ediyolar. Asıl tehlikeli olan bu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.