Şimdi Ara

tilgin modemin çekim alanini airties 4452 ile genişletmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar fiber internete gectim upload download hizi gayet iyi memnunum. hicbir sorun yok o konuda.

derdim fiber ile verdikleri tilgin modemin cekim alani cok dar bir oda arkasinda bir cizgi bi goruyor bi kayboluyor. iki oda sonrasi hic gormuyor.

bu sorunu asmak icin cabaliyorum airties 4452 router var elimde onunla interneti kablosuz alip kablosuz yaymayi istiyorum airties 4452 nin oyle bir ozelligi var biliyorum.

airties in tum dokumanlarini okudum tilginden kanal 11 yaptim airtiesi ayni 11 kanal yaptim dhcp kapali ip elle tilginin ip araliginda 192.168.1.254 yaptim. mesh ten ap bul yapip tilgini arayip kaydettim. yani airties uzerinde yapmam gerekenleri yaptim sanirim ama airties uzerinden nete baglanamadim. tilgin uzerinde hangi menuye girip ne yapmam lazim onu bilmiyorum. ttnet musteri hizmetlerini aradim ama bizi ilgilendirmez biz modemi kurmusuz net gelmis gerisi sizi ilgilendirir deyip destek sunmadi.

allah rizasi icin bi yardim edinde kurtulayim su isten evde fiber var ama oturma odamda giremiyorum suandada telimin netinden yaziyorum. anlayan yardim edebilecek birisi varsa duacisi olurum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.