Şimdi Ara

Tim Burton Efsanesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta yüksek puan almış diye Charlie'nin Çikolata Fabrikasını izledik.Filmi yarısında kapattık.Dün Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberini izledik dublajlı izlediğimiz için ve filmin ilk 15 dksı alt yazısız İngilizce şarkılarla geçtiği için onuda es geçtik.Ardından Makas Elleri açtık.2 kişiyi ine kaybettik ben bitirdim ama yani süper bir film değildi.Tim Burton efsanesi hangi filmlerinden geliyor. :)

• Johnny Depp herkesin beğeneceği tarz da filmler yapmıyor. Adamın kendine özgü bir tarzı var.
    Ben seviyorum ve izliyorum gerisi önemli değil
  • Activision kullanıcısına yanıt
    Filmleri Johnny Depp mi yapıyor.Ayrıca Johnny Depp herkesin beğeneciği filmlerde oynuyor sadece Tim Burtonla birleştiği bu 3 film hakkında yorum yaptım.Belkide Sweney.. orjinal dilde izlenebilir hale gelebilir.Ancak Charli.. tam bir fiyaskoydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolsthor -- 27 Ağustos 2013; 20:59:36 >
  • Sweeney Todd herkese hitap edecek bir film değil çünkü musical içeriyor. Üstüne bir de Türkçe Dublaj seçeneği ile izlemişsiniz. Şahsen beğenmiştim Sweeney Todd'u. Tim Burton'ın da Cem Yılmaz gibi belli bir çetesi var. Johnny Depp - Helena Bonham Carter - Alan Rickman - Timothy Spall. Bunlardan 1 tanesini görmezsem hafif bi eksiklik hissediyorum
  • Tim Burton hayranıysanız Big Fish izleyin muhakkak
  • Tim Burton'a bayılırım.Edwird Makas Eller(Konu dışının efsanesinin adını aldığı film) bence yılına göre çok güzel bir filmdi.Tim Burton izlemek istiyorsanız "A nightmare before christmas" gibi animasyon filmleri öneririm
  • Söylediklerinize göre siz bu adamın yaptığı tarzda filmleri sevmiyorsunuz, haliyle beğenmiyorsunuz.
    Ama türü seven için Burton bir deha'dır, efsane'dir...o yüzden bence diğer filmlerini de izlemenize gerek yok.
    Ayrıca yazdığınız filmler benim için Tim Burton'ın efsane olması için yeterli...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jackie Chan Efsanesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • charlie nin çikolata fabrikası izlediğim en iyi çocuklara hitap eden filmdi dürüstlüğü masumluğu anlatıyor ama senin görüşün yani
  • Charlie'nin çikolata fabrikası sizin için bir efsanemidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mclaren34

Charlie'nin çikolata fabrikası sizin için bir efsanemidir ?

Kesinlikle...
  • Tim Burton'ın her filmini beğenmemekle birlikte Big Fish ve Charlie'nin Çikolata Fabrikası gerçekten beğendiğim filmler arasında.
  • O zaman her şey filmi bıraktığım yerde ( Johnny Depp'in çocukları fabrikayı gezdirdikleri andan sonra ) başlıyor olmalı.
  • Türkçe dublaj film izliyorsunuz sonra da milletin beğendiği filmlere mırın kırın ediyorsunuz. Filmlerin bi anlamı kalmıyor saçma sapan dublaj ile. Şu Türkçe dublajı yasaklasalar çok şey değişecek hem izleyici hem Türk sineması açısından ama neyse.
  • Yaptığı filmler efsane olmasına yetiyor kanaatimce.
  • Sweeney için haklı olabilirsiniz.Ancak bir film orjinal dilde izlense bile konu olarak hitap etmiyorsa olmuyordur.Bu konuyu Tim Burton filmlerinin belirli bir kitleye hitap ettiğini diğer kitleye ise hiç hitap etmediği kanaatine ulaşarak kapatabiliriz.Ama Big Fish'i beğendiğimi itiraf etmeliyim.
  • Tamamiyle şişirilmiş bir adamdır Burton. Big Fish denen yapışkan Hollywood dramını da içine katarak söylüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.