Şimdi Ara

Tim Cook, iOS6'daki Haritalar uygulamasının yetersiz kalmasından dolayı kullanıcılardan özür diledi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
7.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Edmonton

"Tim Cook, haritalar uygulamasını daha iyi bir hale getirmek için uğraştıkları bu süreç içerisinde alternatif harita servislerinden destek alabileceklerini de sözlerine ekledi."

Editörümüzün ana dili sanırım Kürtçe. Ne güzel.

Editör bey, Apple bu süreç içerisinde alternatif harita servislerinden destek almayacak, beklemiyor.

Biz, kullanıcıların AppStore'daki alternatif harita uygulamalarını kullanabileceğimizi söylüyor.

Hani es gececegim de, her haberde en az bir çuval; bir bidon var.

İcine ediyorsunuz...

"While we’re improving Maps, you can try alternatives by downloading map apps from the App Store like Bing, MapQuest and Waze, or use Google or Nokia maps by going to their websites and creating an icon on your home screen to their web app," said Mr Cook.

While we're improving Maps, you can try alternatives by downloading map apps from the App Store like Bing, MapQuest and Waze, or use Google or Nokia maps by going to their websites and creating an icon on your home screen to their web app.
    Biz haritalar uygulamasında gerekli iyileştirmeleri yapana kadar alternatif uygulamalardan faydalanabilirsiniz diye çevirebiliriz bu cümleyi. Sonuç olarak bu süreçte diğer sağlayıcıların uygulamalarının kullanılması mümkün deniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAVİT -- 29 Eylül 2012; 18:49:59 >

• Ozgurluk ozgurluk dediginiz nedir, romlarla oynuyarak kendisinizi einstein mi saniyorsunuz.... diyen ifan arkadaslar, ozgurluk bir firmanin para kazanma hirsindan tercih hakkinizin tepeden inme kararlarla kisitlanmamasidir, bu yuzden madur olmamaktir. Bilmem anlayabiliyormusunuz.

Google maps niye iosdan cikartildi. Google ana is alani internet hizmetlerine darbe vurmak icin. Tepede onlar debelesiyor altda siz eziliyorsunuz. Google tuketiciyi appledan daha fazla dusunuyor demiyorum. Acik sistemde dev firmalar size istediklerini dayatamazlar. Bunu ozellikle wp nin kapali sistemini askla savunan arkadaslara soyluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MAVİT

https://forum.donanimhaber.com/images/images/haber/36572/apple-maps.jpg

Yalnız belirtmeden edemeyeceğim haberde kullanılan resim cuk oturmuş.

Bakın arkadaşlar siz siz olun elmanın harita servisi ile navigasyon filan yapmayın. Ya yanlış yere gidersiniz ya kaza yaparsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idris -- 28 Eylül 2012; 18:49:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: idris

quote:

Orijinalden alıntı: brksnr

Adamlar hatasini kabulleniyor tebrik etmek lazim fakat bu haritalar ciddi buyuk bir sorun oldu sanirim

The Amazing...

Bi zahmet kabul etsinler. :)
    Tim Cook, iOS6'daki Haritalar uygulamasının yetersiz kalmasından dolayı kullanıcılardan özür diledi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tomtom'un kafa yapisiyla apple bir gram ilerleyemez. Ne demek ben haritalari duzeltecegim apple harita da o duzeltmeleri isleyecek. Yok ya!! Sen ne halt yiyorsun? Turkiyenin en iyi ve genis harita servisi basarsoftu kullanmazsan turkiye orneginden bahsediyorum tamamen basarisiz olacaksin. O database e erismen mumkun degil. Tabiki basarsoftu alirsan bisey demem.
    Apple sicmistir, turkiye ozelinde kullanim alani daralmistir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • haberdeki resim tam bir facia... aslında bu resim bu işin apple'ın düşündüğü kadar kolay olmadığını da anlatır nitelikte... işte google kalitesini böylece daha iyi anlamış olduk... saol apple :))

• quote:

Orijinalden alıntı: defected

google maps'e ulaşması, kelimenin tam sözlük anlamıyla söylüyorum: imkansız

yılların veritabanı var google'da... ne kadar gelişirse gelişsin, google yerinde saymayacağından, im-kan-sız

Senin apple dediğin şirket köşe başında ki bilgisayarcı değil.

Burda milyar dolarlık dünya bilişim devinden bahsediyoruz. Bünyesinde binlerce üst düzey mühendis barındıran bir dünya devi.

Google a yetişmesi imkansızmış

Yav hehe

• quote:

Orijinalden alıntı: This Time

quote:

yılların veritabanı var google'da... ne kadar gelişirse gelişsin, google yerinde saymayacağından, im-kan-sız

Burda milyar dolarlık dünya bilişim devinden bahsediyoruz. Bünyesinde binlerce üst düzey mühendis barındıran bir dünya devi.

Yav hehe

tamam... şimdi koşarak iphone'una sarıl ve beraber ağlayın

gözyaşlarını sildikten sonra da google'ın api'leri nasıl çalışıyor, veritabanı nasıl oluşturuluyor otur araştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 28 Eylül 2012; 19:12:46 >

• quote:

quote:

quote:

Yav hehe

tamam... şimdi koşarak iphone'una sarıl ve beraber ağlayın

gözyaşlarını sildikten sonra da google'ın api'leri nasıl çalışıyor, veritabanı nasıl oluşturuluyor otur araştır

Galaxy S3 kullanıyorum.

Ona sarılsam olur mu ?

• Google ceo' suda bi ara telefonlarımız kastığı için özür dileriz dese bari

• quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

Ozgurluk ozgurluk dediginiz nedir, romlarla oynuyarak kendisinizi einstein mi saniyorsunuz.... diyen ifan arkadaslar, ozgurluk bir firmanin para kazanma hirsindan tercih hakkinizin tepeden inme kararlarla kisitlanmamasidir, bu yuzden madur olmamaktir. Bilmem anlayabiliyormusunuz. Google maps niye iosdan cikartildi. Google ana is alani internet hizmetlerine darbe vurmak icin. Tepede onlar debelesiyor altda siz eziliyorsunuz. Google tuketiciyi appledan daha fazla dusunuyor demiyorum. Acik sistemde dev firmalar size istediklerini dayatamazlar. Bunu ozellikle wp nin kapali sistemini askla savunan arkadaslara soyluyorum.

Tamamen yanlis biliyorsunuz olayi. Apple google haritalari cihazlarindan kaldirma sebebi kavgali olmalari falan degil. Nitekim ticarette duygusallik milyar dolarlik sirketlerde pek rastlayabileceginiz birsey degil. Her neyse google maps android uzerinde bir cok yenilik ile surekli guncellenirken applein butunlesik sundugu google maps appine adam gibi gunelleme cikartmamasi soruna sebep oldu. Google kendine platformuna haliyle torpil geciyordu ve apple bu isin basinda yaptigi hatayi farketti ve bir baska firmaya bagli kalmanin yanlis bir karar oldugunu anlayarak durumu duzeltmeye calisti.

Aslinda bakarsaniz steve jobs in google bu kadar cok sinirlenmis olma sebebi bunun gibi bir cok konunun ustuste gelmesidir. Yoksa google henuz 50 milyon dolarlik bir sirketken apple ile cok iyi iliskilere sahipti. Zaten bunu google hizmetlerini butunlesik sekilde cihazlarina yuklemelerinden anlayabilirsiniz.

• Klavuzu Apple olanın...

• google su altına bile başladı apple ın harita konusunda yetişmesi imkansız

• Tim demişki; "bu süreç içerisinde kullanıcıların alternatif harita uygulamalarından destek alabileceklerini belirtti."

Sağolsun aklıda vermiş Sitiv gibi..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: defected google mapse ulaşması, kelimenin tam sözlük anlamıyla söylüyorum: imkansız yılların veritabanı var googleda... ne kadar gelişirse gelişsin, google yerinde saymayacağından, im-kan-sız
    Senin apple dediğin şirket köşe başında ki bilgisayarcı değil. Burda milyar dolarlık dünya bilişim devinden bahsediyoruz. Bünyesinde binlerce üst düzey mühendis barındıran bir dünya devi. Google a yetişmesi imkansızmış Yav hehe

O binlerce mühendisin içerisinde kaçı harita ile ilgileniyor acaba? Google'nin binlerce elemanı bu hizmet için çalışıp duruyor. Şunuda unutma Google yıllarını vermiş bu harita olayına, Apple'nin on binlerce mühendisi olsada harita konusunda Google kadar tecrübesi yok ve Apple'nin bu konuda zaman bakımından epey yol kat etmesi lazım..

• keşke önceden altyapı oluşturulup böyle bi değişiklik yapılsaydı özüre flan gerek kalmazdı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: defected google mapse ulaşması, kelimenin tam sözlük anlamıyla söylüyorum: imkansız yılların veritabanı var googleda... ne kadar gelişirse gelişsin, google yerinde saymayacağından, im-kan-sız
    Senin apple dediğin şirket köşe başında ki bilgisayarcı değil. Burda milyar dolarlık dünya bilişim devinden bahsediyoruz. Bünyesinde binlerce üst düzey mühendis barındıran bir dünya devi. Google a yetişmesi imkansızmış Yav hehe
    tamam... şimdi koşarak iphoneuna sarıl ve beraber ağlayın gözyaşlarını sildikten sonra da googleın apileri nasıl çalışıyor, veritabanı nasıl oluşturuluyor otur araştır
    Galaxy S3 kullanıyorum. Ona sarılsam olur mu ?

Google o haritalar için arabalarıyla kaç km yol katetmiş bi araştır; sonra da camdan atla ...

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varevolverine -- 28 Eylül 2012; 19:45:35 >

• Google denizaltinada indi.... Apple'haritalarini zor gelistiricek gibi , en azindan googleye yetisemez bikac senede

Google siriye ilk senesinde yetisti :D

• Ios 6'ya google maps veya yandex maps indirilip kurulamıyor mu ki ?
  • Tamam harita kotu, google maps ile kiyaslamaz bile. Ama nezaman biri su iphone ile resim paylassa aynisini ben denesem bende ayni sonucu vermiyor :) Birde su android=ozgurluk nedir ya? Ne ozgurlugu romlari yukle sil, yine yazilan uygulamar ile kisitlisiniz. Logo, tema degistirmek ozgurlukse nokiada var bu yarisda :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.