Şimdi Ara

Tim Cook, iOS6'daki Haritalar uygulamasının yetersiz kalmasından dolayı kullanıcılardan özür diledi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
7.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MAVİT

quote:

Orijinalden alıntı: Edmonton

"Tim Cook, haritalar uygulamasını daha iyi bir hale getirmek için uğraştıkları bu süreç içerisinde alternatif harita servislerinden destek alabileceklerini de sözlerine ekledi."

Editörümüzün ana dili sanırım Kürtçe. Ne güzel.

Editör bey, Apple bu süreç içerisinde alternatif harita servislerinden destek almayacak, beklemiyor.

Biz, kullanıcıların AppStore'daki alternatif harita uygulamalarını kullanabileceğimizi söylüyor.

Hani es gececegim de, her haberde en az bir çuval; bir bidon var.

İcine ediyorsunuz...

"While we’re improving Maps, you can try alternatives by downloading map apps from the App Store like Bing, MapQuest and Waze, or use Google or Nokia maps by going to their websites and creating an icon on your home screen to their web app," said Mr Cook.

While we're improving Maps, you can try alternatives by downloading map apps from the App Store like Bing, MapQuest and Waze, or use Google or Nokia maps by going to their websites and creating an icon on your home screen to their web app.
    Biz haritalar uygulamasında gerekli iyileştirmeleri yapana kadar alternatif uygulamalardan faydalanabilirsiniz diye çevirebiliriz bu cümleyi. Sonuç olarak bu süreçte diğer sağlayıcıların uygulamalarının kullanılması mümkün deniyor.

Canım ciğerim (!),

"Tim Cook, haritalar uygulamasını daha iyi bir hale getirmek için uğraştıkları bu süreç içerisinde alternatif harita servislerinden destek alabileceklerini de sözlerine ekledi."

Senin bu alıntından şunları çıkarıyoruz:

Apple harita işini halledecek. Ayrıca Apple diğer alternatif firmalardan harita geliştirermek icin yardım alabilir.

"Tim Cook, haritalar uygulamasını daha iyi bir hale getirmek için uğraştıkları bu süreç içerisinde KULLANICILARIN alternatif harita servislerinden destek alabileceklerini de sözlerine ekledi."

Apple halledene kadar biz alternatif harita uygulaması indirip kullanabiliriz.

Anladığını söyle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: This Time

quote:

Orijinalden alıntı: defected

google maps'e ulaşması, kelimenin tam sözlük anlamıyla söylüyorum: imkansız

yılların veritabanı var google'da... ne kadar gelişirse gelişsin, google yerinde saymayacağından, im-kan-sız

Senin apple dediğin şirket köşe başında ki bilgisayarcı değil.

Burda milyar dolarlık dünya bilişim devinden bahsediyoruz. Bünyesinde binlerce üst düzey mühendis barındıran bir dünya devi.

Google a yetişmesi imkansızmış

Yav hehe

Google 'ın teknolojisi ile apple'ın teknolojisini karşılaştırmak,hatta karşılaştırılabilir olduğunu düşünmek

yav hehe

• oha lan bu ne biçim hatadır arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Tamam harita kotu, google maps ile kiyaslamaz bile. Ama nezaman biri su iphone ile resim paylassa aynisini ben denesem bende ayni sonucu vermiyor :) Birde su android=ozgurluk nedir ya? Ne ozgurlugu romlari yukle sil, yine yazilan uygulamar ile kisitlisiniz. Logo, tema degistirmek ozgurlukse nokiada var bu yarisda :)

Anlamiyorlar iste koyun gibi hepsinin agzinda ozgurluk ozgurluk kaliplasmis cumleler. ozgurluk = temalar

• Apple malesef kendi bacağına sıktı, ama özür dilemiş olması da kabul etmiş olması da güzel bir tablo şöyle ki;

telefon çekmiyor; yanlış tutuyorsun

telefon çiziliyor; o malzemeden aga normaldir

tarzındaki ukala tavırdan daha güzel. yazılım bu illa ki zamanla gelişecek, herkes herşeyin mükemmel olmasını bekliyor haliyle ki söz konusu: Apple...

uzun zamandır kullananlar bilir, bırakın whatsapp'ı, twitter'ı facebook'u, windows live messenger çıktı iOS a diye sevindiğimiz günleri hatırlayın, abartmaya galeyana gelmeye gerek yok
  • Cekemeyenler cekememezlik etmeye devam edecek,Apple ise iPad,iPhone ve diger tescilli teknoloji harikasi urunlerini satmaya devam edecek.Bosu bosuna burada o degerli vaktinizi harciyorsunuz.Eger haritalar sorunluysa Apple elbette bir yolunu bulup sorunu duzeltecektir

Sizin derdiniz Apple veya haritalar degil.Sizin derdiniz '' nasil oluyor da bu telefon bu kadar ragbet goruyor,hergun haberlere konu oluyor,nasil oluyor da dunyanin en iyi akilli telefonu oluyor ''

Eee,

Birileri yapacak,gelistirecek,piyasaya surecek;birileri de bu urunleri satin alacak,ekonomi boyle yuruyecek..

Yeminli Apple dusmani Guney koreliler ve digerleri..o yuzden bosu bosuna nefes tuketmeyin.

Apple varken digerleri ancak nal toplar bu alemde

Ayrica,yurdum insani her nedense ozur dilemeyi gucsuzluk gibi gorur..ama aslinda varya ozur dilemeyi bilmek kadar buyuk erdem yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 28 Eylül 2012; 20:20:10 >
  • Kim ne derde desin Apple !

• Apple Tim Cook'un gelmesiyle baya bir değişmiş, kullanıcılarından özür bile diliyorlar, eskiden olsa hemen zeytinyağı gibi üste çıkarlardı...

• quote:

Tamam harita kotu, google maps ile kiyaslamaz bile. Ama nezaman biri su iphone ile resim paylassa aynisini ben denesem bende ayni sonucu vermiyor :) Birde su android=ozgurluk nedir ya? Ne ozgurlugu romlari yukle sil, yine yazilan uygulamar ile kisitlisiniz. Logo, tema degistirmek ozgurlukse nokiada var bu yarisda :)

Sen ya Android kullanmamışsın, Yada iPhone u haddinden fazla gözünde büyütmüşsün.
    Özgürlük senin için başkasının senin yerine karar vermesi ise, Apple ın dayatmaları ile sana sağladığı özgürlük çok bile. İphone 4s, GS3 ve GNote kullanıyorum. Rom yüklemek kaldırmak theme ,tema vb ile basite indirgediğin Android deki özgürlügü ancak başına gelince, ihtiyaç duyunca anlıyabilirsin.
    Bu topicte bahsi geçen harita komedisinde çogu benim zaten harita ile işim olmaz, olsada navigasyon cihazını kullanırım telefon yerine diye kendini telkin ederek iPhone a ve dolayısı ile Apple toz kondurmaz .

Ama bu toz kondurmayanların coğuda bal gibi biliyorki bu şekilde kendini telkinden öteye geçemiyor.

Android de kullanıyorum, iOS da kullanıyorum.
    Gerçek olan şuki fanboylar dan daha özgürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 28 Eylül 2012; 19:41:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: homeedition88

quote:

Orijinalden alıntı: darkauraOzgurluk ozgurluk dediginiz nedir, romlarla oynuyarak kendisinizi einstein mi saniyorsunuz.... diyen ifan arkadaslar, ozgurluk bir firmanin para kazanma hirsindan tercih hakkinizin tepeden inme kararlarla kisitlanmamasidir, bu yuzden madur olmamaktir. Bilmem anlayabiliyormusunuz. Google maps niye iosdan cikartildi. Google ana is alani internet hizmetlerine darbe vurmak icin. Tepede onlar debelesiyor altda siz eziliyorsunuz. Google tuketiciyi appledan daha fazla dusunuyor demiyorum. Acik sistemde dev firmalar size istediklerini dayatamazlar. Bunu ozellikle wp nin kapali sistemini askla savunan arkadaslara soyluyorum.
    Tamamen yanlis biliyorsunuz olayi. Apple google haritalari cihazlarindan kaldirma sebebi kavgali olmalari falan degil. Nitekim ticarette duygusallik milyar dolarlik sirketlerde pek rastlayabileceginiz birsey degil. Her neyse google maps android uzerinde bir cok yenilik ile surekli guncellenirken applein butunlesik sundugu google maps appine adam gibi gunelleme cikartmamasi soruna sebep oldu. Google kendine platformuna haliyle torpil geciyordu ve apple bu isin basinda yaptigi hatayi farketti ve bir baska firmaya bagli kalmanin yanlis bir karar oldugunu anlayarak durumu duzeltmeye calisti.Aslinda bakarsaniz steve jobs in google bu kadar cok sinirlenmis olma sebebi bunun gibi bir cok konunun ustuste gelmesidir. Yoksa google henuz 50 milyon dolarlik bir sirketken apple ile cok iyi iliskilere sahipti. Zaten bunu google hizmetlerini butunlesik sekilde cihazlarina yuklemelerinden anlayabilirsiniz.

"...yaptigi hatayi farketti ve bir baska firmaya bagli kalmanin yanlis bir karar oldugunu anlayarak durumu duzeltmeye calisti..." Hangi dünyada yaşıyorsunuz? En iyiyi sunan Google'a değil, bir dünya yanlışı ve eksiği sunan TomTom'a bağımlı olmadımı şimdi? Başkalarına "...Tamamen yanlis biliyorsunuz olayi. ..." deyip bilmeden, düşünmeden dahada yanlış şeyler söylemek çok ironik.

• Tek sorun Apple'ın harita uygulamasından kaynaklı sanıyor galiba. Uygulamanın eksikleride var ama asıl en büyük sorun dataların yanlışlığı. Ellerinde doğru data olmadıktan sonra en iyi uygulamayı geliştirseler neye yarar.

• Girne bile yok haritada..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: This Time

quote:

Orijinalden alıntı: defected

google maps'e ulaşması, kelimenin tam sözlük anlamıyla söylüyorum: imkansız

yılların veritabanı var google'da... ne kadar gelişirse gelişsin, google yerinde saymayacağından, im-kan-sız

Senin apple dediğin şirket köşe başında ki bilgisayarcı değil.

Burda milyar dolarlık dünya bilişim devinden bahsediyoruz. Bünyesinde binlerce üst düzey mühendis barındıran bir dünya devi.

Google a yetişmesi imkansızmış

Yav hehe

evet google'da köşe başı bilgisayarcısı zaten, ahahahhahaha.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

quote:

Sen ya Android kullanmamışsın, Yada iPhone u haddinden fazla gözünde büyütmüşsün.
    Özgürlük senin için başkasının senin yerine karar vermesi ise, Apple ın dayatmaları ile sana sağladığı özgürlük çok bile. İphone 4s, GS3 ve GNote kullanıyorum. Rom yüklemek kaldırmak theme ,tema vb ile basite indirgediğin Android deki özgürlügü ancak başına gelince, ihtiyaç duyunca anlıyabilirsin.
    Bu topicte bahsi geçen harita komedisinde çogu benim zaten harita ile işim olmaz, olsada navigasyon cihazını kullanırım telefon yerine diye kendini telkin ederek iPhone a ve dolayısı ile Apple toz kondurmaz .

Ama bu toz kondurmayanların coğuda bal gibi biliyorki bu şekilde kendini telkinden öteye geçemiyor.

Android de kullanıyorum, iOS da kullanıyorum.
    Gerçek olan şuki fanboylar dan daha özgürüm.

Android'in babasi dediginiz butu telefonlari kullndim s, s2,s3 ve htc one x. Apple'a deli gibi bagli bir insan degilim. Daha iyisini yapan ciksin kullanayim. Benim icin uygulamar cok onemli yer kapliyor kullanim acisindan, isim geregi harita servisini ise cok fazla kullaniyorum. Harita konusunda haklisiniz yazdigim gibi google bir numara bu iste ama is isletim sistemine gelince bana gore ios'un gerisinde kaliyor...

• steve gitti apple bitti beyler, dağılabilirsiniz.

böyle bir durum steve zamanında olmazdı ama diyelim ki oldu, steve asla gidin başka servisleri kullanın demezdi. ios5 e geri döndürecek bir tool yayınlar ve ios6 dan memnun kalmayan ios5 e dönebilir derdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murdocklawless -- 28 Eylül 2012; 21:01:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

iphone 5in üstündeki çizikleri takip edin daha iyi navigasyon sunuyor

Sen hic iphone 5 gordunmu?

• İyi bari, daha önceki "telefonu öyle tutmayın" örneğindeki gibi terbiyesiz küstah bir açıklama yapmamış. Bu adam önceki ceo kadar sadist değilmiş demek ki.

Sırada çizik kasalar ve pembe efekt problemi için yazılacak basın bildirileri var.

• Tim COOK' tan açıklama ; Haritalarımızı düzeltene kadar şimdilik bildiğiniz yollardan gidiniz...

• Dert ertmeyin arkadaslar, adamlar cözüm yolunuda aciklamislar kendi sayfasinda.
    Google mapsi kisa yol olarak telefonunuza atayin diyor:d
    Kendi apinizi kendiniz yapin, bizden bi yol olmaz diyorlar:d
  • quote:

Orijinalden alıntı: dervis2007

quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

iphone 5in üstündeki çizikleri takip edin daha iyi navigasyon sunuyor

Sen hic iphone 5 gordunmu?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.