|
Tim Cook, iPhone'lara App Store dışından uygulama yüklenmesini istemiyor
-
-
%30 dan vazgeçmem diyor kısaca.
-
Alternatif platform oluşturmaktansa şirketleri zorlamakta ayrı bir boyut.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
+1 ama sadece o değil, onlarca faydası olduğu gibi kendi eko sistemini oluşturması için aynı zamanda bir mecburiyet yaratıyor.
Benzeri işleri MS yapsaydı hiç bir zaman yaygınlaşamazdı, Apple'ın avantajı rakiplerinin beyin göçüğü yaşıyor olması birde megaloman kişilikli firmalar olması.
-
Uygulamaları Apple mağzaları dışı yüklenme olsada benim tercihim Apple mağzaları olur .
-
Cihaz Apple cihazı, yazılım Apple yazılımı, mağaza Apple mağazası ama karar veren başkası! Ne ala iş!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clusive -- 14 Nisan 2022; 22:37:10 >
-
AB, abd korkusunu bırakıp tekelci firmalara artık nefes aldirmamali.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güzel fıkraymış Cook"cuğum hele bi fıkra daha anlatsana :)
-
İnsanlar o cihazı ve yazılımı para vererek alıyorlar. İnsanların kendi cihazlarıyla ne yapacakları neden Apple'ı ilgilendiriyor?
-
AB'nin bu konuda herhangi bir korkusu olmadığı gibi Amerika da tekel konusunda çok ciddidir.
-
Millet de sana soracaktı nereden yükleyeceğini.
-
Oldu cnm..Cooksucker...
Vay be, kaç senelik firma. AB ve ABD yi senelerce uyutmuş. Yeni fark etmişler olayı. Apple da artık sömürmeyi azaltsın biraz. Kutuya da adaptör ve kulaklığı geri koysun.
Adamlar cihaz bu yazilimi bu alirsan diyor sende git dandroid al tutan yok bi ios var onuda cope cevircekler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
adam haklı ... aldığın donanıma ram takamıyorsun buda bir benzer durum. adamlar sistemini en stabil ve güvenli hale sokmak için herşeyi yapıyor. hiç iphone kullanmadım ama bence çok doğru. sonuçta kimse apple kullanmak zorunda değil istediğin yerden uygulama yüklemek isteyen adam android kullanabilir.
-
Ön yüklü gelen uygulamalar rekabeti engellemek içindir. Bu google uygulamalarıda geçerlidir. Hatta içinde bir mağaza bile gelmemeli tüketici istediği mağazayı yükleyebilmelidir.
-
Gereğini yapsınlar o zaman bu tekelcilik yeni başlamadı
Zaten gizlilik yok ki Jeff Bezos'un telefonu bile kolayca hacklendi. Veri toplama olayını da bir sürü firma yapıyor
-
Yapıyorlar işte...
-
Yazılım bir bütündür. Sürecin tamamını Apple yönetiyor. Ayrı bir mağaza demek güvenlik zafiyeti demek. Ben kusursuz bir sistem yapmışken neden başkalarının güvenlik ihlallerini içeri sokma riskine göz yumayım? Belki mağaza düzgün denetleyemiyor uygulamaları nereden bileceğiz?
İsteyen harici mağazaları yükleyebilir. İstemeyen yüklemez. Ancak icloud veya outlook şifresini jennifer123 yapan insanlar hesapları çalındığında "Ayy icloud da ne kadar güvensizmiş hemen hacklendi!" diyebilecek kadar saçmaladıkları için mağazaların zafiyetlerinden dolayı cihazlarında sorun olduğunda suçlunun Apple olduğunu düşünecekler. Bu da Apple markasının prestijini zedeleyecek. Bunu hiç bir yatırımcı ve marka için iş yapanlar istemez.
Harici mağaza yüklenen cihazlar garanti dışı kapsamında bırakılacaktır büyük ihtimalle. Bunu engelleyecek hiç bir yasa da yok çıkamaz da...
%30 dan vazgeçmem diyor kısaca.
|
İnsanlar o cihazı ve yazılımı para vererek alıyorlar. İnsanların kendi cihazlarıyla ne yapacakları neden Apple'ı ilgilendiriyor?
|
AB, abd korkusunu bırakıp tekelci firmalara artık nefes aldirmamali.
|
Uygulamaları Apple mağzaları dışı yüklenme olsada benim tercihim Apple mağzaları olur .
|
Yazılım bir bütündür. Sürecin tamamını Apple yönetiyor. Ayrı bir mağaza demek güvenlik zafiyeti demek. Ben kusursuz bir sistem yapmışken neden başkalarının güvenlik ihlallerini içeri sokma riskine göz yumayım? Belki mağaza düzgün denetleyemiyor uygulamaları nereden bileceğiz? İsteyen harici mağazaları yükleyebilir. İstemeyen yüklemez. Ancak icloud veya outlook şifresini jennifer123 yapan insanlar hesapları çalındığında "Ayy icloud da ne kadar güvensizmiş hemen hacklendi!" diyebilecek kadar saçmaladıkları için mağazaların zafiyetlerinden dolayı cihazlarında sorun olduğunda suçlunun Apple olduğunu düşünecekler. Bu da Apple markasının prestijini zedeleyecek. Bunu hiç bir yatırımcı ve marka için iş yapanlar istemez. Harici mağaza yüklenen cihazlar garanti dışı kapsamında bırakılacaktır büyük ihtimalle. Bunu engelleyecek hiç bir yasa da yok çıkamaz da... |
+1 Sanırsın insanlar cihazı kiralıyorlar, parayla satın alıyoruz. mülkiyeti benim olan birşeye istediğimi yaparım, mesajını alıntıladığınız şahsı koyu fanboy olduğu için bloklamışım bu arada. Bu tarz sivri mesajları çok forumda. Şahısa: Mağaza onunmuş ekosistem onunmuş Cihaz benim cihaz,mülkiyeti benim sen ne anlatıyorsun. Sen önce bunu anla. Ekosistem bozulur diye korkuyorlarmış, umarım biran önce bozulur, adamlar tekel olmakta yeni bir çığır açtı hala bunları savunanlar var, açık kaynak kodun değerini gerçek anlamda kavrayamadığınız için birilerine kendinizi emanet etmeyi tercih ediyorsunuz. Bir ambargoda, hepinizi bir update ile yok ederler. O zamanda seversiniz kapalı kaynak kodu. appleanimationyoutube IDIOTS is a great Apple iPhone Parody, that makes you think.
In the video you can see robots, they should be people just as each of us and they buy the Iphone 4.
They play with it and share things with their friends.
But then, a big robot comes and makes all the iPhones not work anymore.
The robots are sad, but in the Apple-Store, the new iPhone is available.
Original Video from BLR VFX:
https://youtu.be/NCwBkNgPZFQ https://www.youtube.com/watch?v=SbmgV7Oyp0w |
Güzel fıkraymış Cook"cuğum hele bi fıkra daha anlatsana :)
|
Hepsinde Android var zaten. Bir tanesi bile iPhone kullanmıyor. Ha biri şimdi iPhone kullandığını iddia eder, o da 1 ay önce almıştır. |
Vay be, kaç senelik firma. AB ve ABD yi senelerce uyutmuş. Yeni fark etmişler olayı. Apple da artık sömürmeyi azaltsın biraz. Kutuya da adaptör ve kulaklığı geri koysun.
|
Benzer içerikler
- instagram yazı stilleri
- whatsapp çökerten mesaj kopyala
- fotoğraf canlandırma
- chatgpt 4o ücretsiz
- truecaller nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X