Bildirim
Tim Cook, Steve Jobs'u anmak için kısa bir mesaj yayınladı
KOBB KB100 12Volt 100 PSI Analog Göstergeli Hava Pompası, Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
yanlış içinde yanlış
-
büyül bir adamdı steve jobs. üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen ölüm haberini duyduğum an sanki daha dün gibi. sen gittik özledik seni steve reyiz. bak şu iphone 5 in haline özlemeyelim de ne yapalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Catalyst -- 5 Ekim 2012; 15:21:36 > -
Arkadaşlar başlıktaki hata küçük bir karışıklıktan dolayı gerçekleşmiştir. Şu an düzeltilmiştir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: powereng
Her olen pazarlamaciyi anacakmisiniz ? iyice forumdan soguttunuz insani.. illaki 5 yasindaki cocuklar gibi kendinize birini kahraman ilan edeceksiniz.
Yillardir bu forumdayim artik forumun haber gibi gorunen apple reklamlarindan biktim, son bikac yildir apple kullaniyorum ve sirketi taktir ediyorum ama abartmayin artik, yetmez mi ??
Steve Jobs u araştır gel öyle konuş sonra cahil durumuna düşüyorsun böyle -
zaman ne çabuk geçiyor -
quote:
Her olen pazarlamaciyi anacakmisiniz ? iyice forumdan soguttunuz insani.. illaki 5 yasindaki cocuklar gibi kendinize birini kahraman ilan edeceksiniz.
Yillardir bu forumdayim artik forumun haber gibi gorunen apple reklamlarindan biktim, son bikac yildir apple kullaniyorum ve sirketi taktir ediyorum ama abartmayin artik, yetmez mi ??
kullandığın bilgisayardaki Mouse var ya; işte onu ve daha 357 tane daha kendi şahsına patentli İCADI bu PAZARLAMACI buldu, en azından örfümüze göre Allah Rahmet Eylesin der konuyu kapatırsın, işte bu kadarı yeterli!!
-
quote:
Orijinalden alıntı: DSGNRY
quote:
kullandığın bilgisayardaki Mouse var ya; işte onu ve daha 357 tane daha kendi şahsına patentli İCADI bu PAZARLAMACI buldu, en azından örfümüze göre Allah Rahmet Eylesin der konuyu kapatırsın, işte bu kadarı yeterli!!
ilk mouseu apple bulmadı
-
quote:
Orijinalden alıntı: dodomoco
quote:
Orijinalden alıntı: DSGNRY
quote:
ilk mouseu apple bulmadı
bilgisayarlara uyumlu hale getiren kim? Hatta ev için PC kavramını geliştiren kim? Terim tartışmayalım istersen??
-
Tim COOK " Samsung un teknolojisi, satışları bize çok koydu ..İyiki Steve JOBS aramızda değildi görmedi bu durumu ..Jobs'un ölümünü üzücü ve zor ama SAMSUNG la baş etmek çok daha zor " -
steve jobs ta ki hırs bir öğrencide olsa Türkiye birincisi olur -
boş insanlar kendini hemen belli ediyor, cahillik zor!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: engurlu
Tim COOK Samsung un teknolojisi, satışları bize çok koydu ..İyiki Steve JOBS aramızda değildi görmedi bu durumu ..Jobsun ölümünü üzücü ve zor ama SAMSUNG la baş etmek çok daha zor
hahaha yalana bakar mısınız iyi güldüm valla
-
R.I.P.
Şu anda bu piyasa bu hale geldiyse bu senin sayende. -
quote:
Tim COOK " Samsung un teknolojisi, satışları bize çok koydu ..İyiki Steve JOBS aramızda değildi görmedi bu durumu ..Jobs'un ölümünü üzücü ve zor ama SAMSUNG la baş etmek çok daha zor "
Senin hayallerinde yaşamak istiyorum çok fazla hayal kuruyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: V-Immortal
quote:
Tim COOK " Samsung un teknolojisi, satışları bize çok koydu ..İyiki Steve JOBS aramızda değildi görmedi bu durumu ..Jobs'un ölümünü üzücü ve zor ama SAMSUNG la baş etmek çok daha zor "
Senin hayallerinde yaşamak istiyorum çok fazla hayal kuruyorsun
Adamın içinden geçirip te dışına yansıtamadıklarına tercüman oluyorum
-
Millet fandrozort olmuş etrafı boş bıraktık cahil dolmuş yürüdüğümüz dh miş apple yalakası dedikleri şey meğersem buymuş harbiden halimiz duman olmuş -
üşüyoruz Steve Reyiz -
Tim Cook!a hay elmanızı sevim diyecem olmayacak o yüzden demiyorum.
-
Burada ağlayan, gözleri yaşaran, özleyen, üşüyen, tapan, imrenen, kim varsa; adam için ülkemin Uganda'dan farkı yoktu, böcek kadar değeriniz yoktu adamın gözünde.
Para verdiniz adama para!!!
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X