Şimdi Ara

Tim Cook, Steve Jobs'u anmak için kısa bir mesaj yayınladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İnanılmaz zeki bir adamdı. Atama saygısızlık olmasın onla kıyaslanamaz bile ama adam resmen teknolojinin Atatürküydü.

• quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

Tim COOK Samsung un teknolojisi, satışları bize çok koydu ..İyiki Steve JOBS aramızda değildi görmedi bu durumu ..Jobsun ölümünü üzücü ve zor ama SAMSUNG la baş etmek çok daha zor

sezonu açmışın mübarek

• Tim Cook, Steve Jobs'u anmak için kısa bir mesaj yayınladı

• Ya adamı anmak için haber yapılmış burada bizim insanımız geliyor Samsung şöyle böyle diyor. Nasıl bir zihniyetin ürünüsünüz siz böyle!? Rahmetliye saygınız olsun biraz. Yazık...

• Steve Jobs, zekası, düşüncesi ve yorumlayış biçimi tartışılamayacak kadar büyük biriydi. İnsanlara ve dünyaya kazandırdığı teknolojinin sayısı, teknolojiye yön verme erdemi zekasına sahip biriydi.. Belki yaptığı ve etki yarattığı o teknolojileri sayesinde günümüz teknolojisi bugun bu düzeyde, Apple bu düzeyde..
    Adı asla unutulmayacak hep akımızda olucak bir insan... Allah rahmet eylesin..

• ÜŞÜYORUZ.

• quote:

Tim COOK " Samsung un teknolojisi, satışları bize çok koydu ..İyiki Steve JOBS aramızda değildi görmedi bu durumu ..Jobs'un ölümünü üzücü ve zor ama SAMSUNG la baş etmek çok daha zor "

İyiki görmedi adam bugünleri. Samsung gibi hırsız bir firmayla davalık olacaklarını görse yine üzüntüsünden ölürdü.
  • Şunu anladım ki ben çok yaşlanmışım. Yıllar artık haftalar gibi geçiyor. Biri bugün bana Steve Jobs ne zaman öldü dese en fazla 3-4 ay olmuştur diye bahse girerdim. Ne zaman 1 yıl oldu arkadaş. Ot gibi yaşadığımın resmidir.

• quote:

Tim COOK " Samsung un teknolojisi, satışları bize çok koydu ..İyiki Steve JOBS aramızda değildi görmedi bu durumu ..Jobs'un ölümünü üzücü ve zor ama SAMSUNG la baş etmek çok daha zor "

Buraya çok güldüm Fiyatları ucuz olmasa kimse almaz o dandik telefonları
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

quote:

Orijinalden alıntı: powereng

Her olen pazarlamaciyi anacakmisiniz ? iyice forumdan soguttunuz insani.. illaki 5 yasindaki cocuklar gibi kendinize birini kahraman ilan edeceksiniz.
    Yillardir bu forumdayim artik forumun haber gibi gorunen apple reklamlarindan biktim, son bikac yildir apple kullaniyorum ve sirketi taktir ediyorum ama abartmayin artik, yetmez mi ??

kullandığın bilgisayardaki Mouse var ya; işte onu ve daha 357 tane daha kendi şahsına patentli İCADI bu PAZARLAMACI buldu, en azından örfümüze göre Allah Rahmet Eylesin der konuyu kapatırsın, işte bu kadarı yeterli!!

ilk mouseu apple bulmadı

bilgisayarlara uyumlu hale getiren kim? Hatta ev için PC kavramını geliştiren kim? Terim tartışmayalım istersen??

Ev için bilgisayarı bulan Apple ve Microsoft, Mouse da dahil olmak üzere çoğu kullanıcı arayüzünü geliştiren de Xerox'dur.

• quote:

Tim Cook, Steve Jobs'u anmak için kısa bir mesaj yayınladı
  • Herkez telefona yoğunlaşmış ama macbook'u unutmamak gerek.Gerçi samsung'un dandik laptoplarının macbook prolardan daha iyi olduğunu bile söyleyen çıkar bu kafayla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacarslan

Burada ağlayan, gözleri yaşaran, özleyen, üşüyen, tapan, imrenen, kim varsa; adam için ülkemin Uganda'dan farkı yoktu, böcek kadar değeriniz yoktu adamın gözünde.
    Para verdiniz adama para!!!

Ben adamın arkasından aglayanlardan falan degilim ama adamın teknolojiye kattıkları tartışılamaz. Bir ürün mükemmel teknolojik oldugu kadar kullanılabilir de olmalıdır yani adam herşeyi bizlerin kolayca anlayıp kullanabilmesi için ugraştı tamam bunları para kazanmak için yaptı ama en azından hak ettigi parayı aldı iphonedan önce nokia yı düşün milyarlarca tlye aynı telefonları satıyodu ve onun kattıklarıyla apple ın kattıklarını düşün ki bu olayın mobil dünya kısmı. Pc zaten başlı başına adamın icadı gibi bişey yani bu olaya parasını aldı zaten diyerek geçiştiremezsin. Hiç kimsenin arkasından böyle saçma bi cümle söylenmez baban ölünce patronu gelip sana valla ben hiç üzülmedim parasını alıyodu çatır çatır dese ne kadar hoşuna giderdi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Crumby -- 6 Ekim 2012; 0:04:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Buraya çok güldüm Fiyatları ucuz olmasa kimse almaz o dandik telefonları

Apple ürünlerinden KAZIK yemeye alışınca 1800 tl lik S3 ucuz geliyo demekki ..Vay halimize vay ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üşüyoruz Stave Reyizzz :D

• Steve Jobs'un hiçbir zaman bıraktığı boşluğu dolduramayacaklar. Apple bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powereng

Her olen pazarlamaciyi anacakmisiniz ? iyice forumdan soguttunuz insani.. illaki 5 yasindaki cocuklar gibi kendinize birini kahraman ilan edeceksiniz.
    Yillardir bu forumdayim artik forumun haber gibi gorunen apple reklamlarindan biktim, son bikac yildir apple kullaniyorum ve sirketi taktir ediyorum ama abartmayin artik, yetmez mi ??

Steve Jobs kim bilmediğin belli. Herhangi bir pazarlamacı mı sanıyorsun Steve Jobs u? Adam teknolojide yeni bir çağ açılmasında öncülük etti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne üşümesi yandık resmen
  • 8 ay olmuş ne ara geçti bu 8 ay hayat akıyor resmen.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.