Şimdi Ara

Time Of Football (ilk uygulamam)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, uzun süredir uğraştığım ios uygulamam dün itibariyle kabul edildi ve apple store da yayınlandı .. Linki bu
    https://itunes.apple.com/tr/app/time-of-football/id588348345?l=tr&ls=1&mt=8

Linki açtığınızda oyunla ilgili açıklamaları bulabilirsiniz ama kısaca söylemek gerekirse, eskiden casio saatlerle (asker saati) oynadığımız saat maçının modifiye edilip daha içerikli hale getirilmiş hali.

Oyunu Türkçe ve İngilizce seçenekleriyle oynamak mümkün, beğenirseniz yorum yaparsanız sevinirim , hepinize iyi akşamlar...

• Destek adina 5 yildiz veriyorum

Ama cok kotu oyun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaçak Yolcu -- 28 Temmuz 2013; 22:30:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destek için teşekkür ederim... Neden kötü bulduğunuzu da açıklayabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezertt

Destek için teşekkür ederim... Neden kötü bulduğunuzu da açıklayabilir misiniz ?

Bu saatten sonra bu tarz oyunlari kimse oynamaz diye dusunuyorum

• Sırf destek olsun diye indirdim. Lakin eskiden güzel bir yapı olsa da günümüzde açmamızla kapatmamız bir olan yapıya sahip. Grafikleri filan ilk uygulama olduğunu da düşünürsek doğal olarak amatörce. Haa biz yapamayız orası ayrı mesele. Bir de ne bileyim bana oynama stili saçma geldi. Neye göre süre belirlenmiş belli değil. Tam 1 saniye olunca gol mü olacak taca mı gidecek belirsiz.

Emeğine sağlık. Lakin gerçekten olmamış. Tabi bu olumsuz yorumlarımız moral bozukluğu yapmasın. Bu ilktir ve beğenilmez; kötü denir. Sonrakiler illa ki çok daha güzel olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 28 Temmuz 2013; 22:59:02 >
  • Okulda ne oynardık be
  • Haklısınız oyun eski ancak hala sevenler olduğunu düşünüyorum , ki askerde baya oynadık(yeni geldim askerden) :) belki yapcak daha iyi birşey olmadığındandı bilemiyorum :)) Oynama stiline biraz değineyim , ne olacağı aslında belirli. Kurallarda ve tutorial("?" olan buton) da yazıyor sadece özel saliselerde pozisyon yakalıyorsunuz geri kalan bütün sayılar rastgele taç, araya harika girdi vs gibi rastgele yazılar yazıyor... Bonus sayı hariç, onu da kurallar kısmında açıkladım.. Sağlık olsun dediğiniz gibi daha iyi şeyler yapmaya çalışacağım ... Yeniden teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The God of Education'a ne oldu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Appleye ne kadar odediniz bedava uygulamanin size bir getirisi var mi

• Hocam elinize saglik vakit gecirtecek bi uygulama olmus bence
    Fakat bi tavsiyem var
    Kronometreyi daha kalin bir fontla yaparsaniz daha iyi olur bence
    Ipad de pek iyi durmuyor iphone da nasil bilmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirdim Pro Al Yok Reklamsız Yazısını Görür Görmez Kaldırdım.

• @Kaçak YolcuBedava uygulamanın bir getirisi yok, yıllık 99$ üyelik bedeli var sadece onu ödüyorsunuz bir de uygulama içi alım yapılırsa %30 unu alıyorlar. Reklamların getirisi oluyor o da kullanım ve tıklamaya göre değişiyor ve çok az...

@rainhardGerçek ipad ile test etme imkanım olmadı hep simülatör üzerinden test ettim, öneriniz için teşekkürler not aldım ilk güncelleme ile düzeltmeye çalışıcam. Bir kaç geri dönüş daha aldım oyunun kolay seçiminde bile zor olduğu gibi onları da 2-3 gün (appleın kabul süresiyle alakalı) içerisinde düzelteceğim. Oyunun en zevkli hali zaten internet üzerinden biriyle oynarken oluyor, onu da daha iyi hale getirmeye çalışacağım çünkü şu anda biri oynamak istiyor mu istemiyor mu görememek, oynama isteğini azaltıyor.

@Cengiz ElektronikHaklısınız reklamsız yapabilirdim ki bir daha reklam kullanmayı düşünmüyorum hiç bir uygulamada, belki bundan da kaldırırım yakında. Ama o reklamları ayarlamak bile bir ayımı aldı :) Yanlışlıkla basılmayacak ve rahatsız etmeyecek şekilde yapmaya çalıştım. Oyunu online oynarken reklam kalkıyor.

• hpcam dost acı söyler olmamış
    ama destekliyorum 5 yıldız verdim
  • Çalışmanda Başarılar. Daha Güzel Şeyler Yapacağından Eminiz.

• İndirdim. İlk sürüm olduğu için hatalar var tabiki. Ama yapıcı olmak gerek. Reklam iyi yerde oyuna müdahele ettiği yok. Görsel olarak iyileştirme lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.