Şimdi Ara

Tinúviel Forma Tasarımları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
7
Favori
8.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Afet-i Azam

Siz hangi kategoridesiniz?

Elit kategorideyiz.

Manchester United, Barcelona, Arsenal, Juventus, Inter, PSG, Malaga, Porto, Werder Bremen, Galatasaray, Shaktar Donetsk, Atletico Madrid, Manchester City. Daha yok diye biliyorum.

Nike bu kulüplere özel formalar üretir, dünya genelinde en çok forma satan 5 kulübe ise tamamen özel, elit kategoride diğer kulüplerin bile giyemeyeceği formalar üretir. Onun dışındaki elit kulüpler yine kendilerine özel dizayn edilen formaları giyer. Yani elit kategoride olan takımlar yine aynı formaları giyer, sadece ilk 5'i tamamen kendine özel forma giyer. Elit kategoride olan kulüplerin formalarında T bant ve yanlarda delikler olur. Bunlar normal katalog forması giyen kulüplerde olmaz. Mesela Trabzonspor katalog forması giyer, bu kulüpler elit kulüplerin giydiği formaları ancak bir sene sonra giyer. Mesela bu sene Trabzon'un geçişli forması geçen sene Barça'nın kokteyl tarzı denilen formanın aynısıdır.

• El Cazador kullanıcısına yanıt
    Uzun ve güzel açıklama için teşekkürler. Fenerbahçede girerdi elit kadroya bence. Forma satışları yeter diye düşünüyorum. 1 sene deneme olur zaten bi çubuklu yapsalar forma yetiştiremezler.
  • quote:

Uzun ve güzel açıklama için teşekkürler. Fenerbahçede girerdi elit kadroya bence. Forma satışları yeter diye düşünüyorum. 1 sene deneme olur zaten bi çubuklu yapsalar forma yetiştiremezler.

Nike elit kategorideki takımlara 1 sene önceden forma hazırlıyor. Muhtemelen şuanda Galatasaray'ın 14/15 yılında giyeceği formalar hazır. Bu sebeple ilk senemizde elit kategori formaları giyememiş, katalog formaları giymiştik.

Bu arada elit kategorideki takımlar yenilenmiş, Nike UK'den görebilirsiniz. Nike USA'de kısıtlı liste var. Sitede elit kategori kulüpleri belirtilmiyor ancak siteye sadece o kulüpler alınıyor.

Arsenal, Atletico Madrid, Austria Wien, Barcelona, Boca Juniors, Celtic, Corinthians, Galatasaray, Hertha Berlin, Inter, Juventus, Manchester United, Manchester City, Porto, PSG, PSV, Spartak Moscow, Werder Bremen ve Zenit Saint Petersburg.

Fenerbahçe iyi forma satışı yakalar ve girer diye düşünüyorum eğer Nike'a geçerse, Galatasaray'la denk sonuçta. Ancak bu yıl gerçekten biz Türkiye bazında rekor kırıp çok yüksek forma sattık. Drogba ve Sneijder'ın katkısı var bunda.

Bu arada elit kategorideki kulüplerin bütün antreman ürünleri, çantasından topuna kadar özel oluyor.

• El Cazador kullanıcısına yanıt
    Vay be her şey özel demek. Adidas ve Kiğılı çuvalın üstüne amblemi koyup forma diye kakalıyor birde büyük satış bekliyoruz diyor.
  • quote:

Vay be her şey özel demek. Adidas ve Kiğılı çuvalın üstüne amblemi koyup forma diye kakalıyor birde büyük satış bekliyoruz diyor.

Özel valla.

Bence futbolda forma, ekipman çok önemli şeyler klas için.
  • İkidir bir kalıba rica ediyorum ama yapmıyorsun. Olmuyor böyle Tinuviel. Ama ben koyayım yine, belki yaparsın

Tinúviel Forma Tasarımları
  • Inter'in her kalıbı güzel hatta daha önce yazmıştım Hong Kong'dan yeni sezon formasınıda aldım gel gelelim bu kalıba ait boş PSD dosyası yok yani ben yapmasına yaparım ama logoları vs bu forma üzerinden sileceğim için paint terkden çok da kaliteli olmaz.

@Ambarad
  • Eline Sağlık.
  • Biri bruno alvesin fenerbahce formasiyla olan ilk fotografini koysun adidasin kaliplari hakkinda bilgi verir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tinúviel Forma Tasarımları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Çok güzel eline sağlık hocam.
  • quote:

Ellerine sağlık usta! Mükemmel ötesi. Bu forma çıksın, 200 lira olsun(Olmaz tabii ama.) almazsam en adi...

Bir ricam olacak, forma fontunu da yapabilir misin? Öylede görelim.
  • quote:

harika ötesi gerçekten şu formaları kiğılı ya biri göstersede nasıl forma yapılır öğrense

• Arkadaş bunu aramızdan insanlar yapabiliyor , koskoca tasarımcılar bu işten para kazanan adamlar yapamıyor hiç aklım almıyor...

Onların gördüğü bizim görmediğimiz ne var bu yaptıkları formalarda ...

Bence 3 büyüklerden biri , halka açık tasarım yarışması tarzı bir şey yapsa 3 formadan birini o tasarıma göre yapsa süper olur , en çok beğenileni yaparlar hemde büyük ilgi görür
  • quote:

Bunu bastırabilme şansımız var mıdır?
  • inşallah seni keşfedip fenerbahçe nin tasarımcı sı yaparlar ve 5 milyon maaş bağlarlar ellerine sağlık bunlar nasıl güzel formadı çıksa hepsinden alırım gördüğüm en güzel formalar offf offff
  • Hepsi çok güzel.

Man U Blue-Black
    Man C Klasik
    Boca Juniors Klasik
    River Plate Klasik
    Chelsea Klasik
    Barca İnce Çubuklu
    Arsenal 10-11 yada bu seneki

Sıradaki formalar bunlar olursa çok mutlu olurum. Bazılarını hep merak etmişimdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

oşşşş anca böyle bakarız
  • quote:

Bu harika olmuş gerçekten. Beyaz şortla falan çok güzel olur.
  • quote:

Gora da arifin giydiği son kıyafetteki durum oldu.:D

Harika...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.