Şimdi Ara

Tinder uygulamasına 'panik butonu' geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Popüler çöpçatanlık uygulaması Tinder, kullanıcılarının güvenliğini sağlamaya yönelik yeni özellikleri uygulamaya koymaya hazırlanıyor. Bunların en dikkat çekeni ise panik butonu adı verilen özellik.

Ayrıca Bkz.Realme X50 Pro, AnTuTu testinde rekor kırdı

Kullanıcı konum bilgisini paylaşabilecek

Tinder uygulamasının geliştiricisi olan Match Group'un yaptığı açıklamaya göre, güvenlik uygulamaları sunan Noonlight şirketi ile yapılacak ortak çalışmayla birlikte panik butonu özelliği devreye sokulacak. 28 Ocak tarihinde ABD'deki kullanıcılara sunulacak bu özellikle birlikte, artık Tinder kullanıcıları ilk buluşmalarında yaşayacakları olası tehlike ve olumsuzluk durumlarında, konumlarını panik butonuna tıklayarak güvenlik güçlerine bildirebilecekler.

Kullanıcı ayrıca, Tinder profilinden etkilendiği bir kişiyle buluşmaya gitmeden önce, o kullanıcı hakkındaki bilgileri ve buluşma yerini de sisteme girebilecek. Tüm bunlara ek olarak Tinder'ın, kullanıcılardan gerçek zamanlı selfie çekmelerini isteyeceği ve bu fotoğrafları yapay zeka yardımıyla tarayarak sahte profillerin önüne geçmeye çalışacağı da gelen bilgiler arasında. Panik butonunun ABD'nin ardından diğer ülkelerde de kullanıma sunulmasının planlandığını da belirtmeden geçmeyelim.

• Kimseyle eşleşip buluşamıyoruzki ne panik butonu :):)

• gayet güzel bir gelişme iyi olmuş.

• Bizde ağaç çiçek fotoğrafından başka bişey çıkmıyor zaten yakın konumda. 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labtek38 -- 24 Ocak 2020; 22:53:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 aylık üyelik aldım. Bakayım ne diye kimseyle eşleşemedim zaten uygulamadaki kadınların çoğu öyle komik ıq düşük yazılar yazıyorlar ki, aman allahım diyor insan. Kendi boyu 160 olup 180 aşağı gelmesin yok efendim amacı dışında kullanıyorum sapıklar soldan buraya bakmıyorum instagram’a yaz. Amacım sadece sohbet ya, arkadaş sipariş mi veriyorsunuz? Sapıklık olayını anlarım ama boy nedir ya hahah bu kadar da itici kompleks bir yaklaşım olamaz insanda biraz nezaket olur. Sapık tayfadan farkın kalıyor mu böyle düşününce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 25 Ocak 2020; 1:8:18 >
  • Değerli kardeşim Uğur Seven Teknoloji Editörü,
    "buton" sözcüğü bizim Türkçede yaygın olarak kullandığımız "düğme"nin Fransızca söylenişinden ibarettir. Türkçesi varken yabancısını kullanmayalım güzel kardeşim. Lütfen Türkçemizi koruyalım, kollayalım.

• içi bot dolu olan bir uygulama, aynı fotoğraflar farklı isimlerde bir çok üyelik var. ( 1 hafta içinde 3 farklı şehirde bulundum, tüm şehirlerde aynı fotoğraftan üyelikler vardı :) sanırım beni takip ediyorlar :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qoqoCAN -- 25 Ocak 2020; 10:53:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • acil sevismemiz lazim butonu sanmasinlar onu :D

• Yurtdışında kullanılır sadece tr de çalışmıyor

• bence kesin gelmeli şişman çıkan çok hatun var. madur oluyoruz

saplar için de gerçek zamanlı arabalı foto yapay zekası geliştirebilirler. resimde porş önüne gelen polo 1.2
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifci -- 8 Kasım 2020; 3:22:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.