Şimdi Ara

TİO GÜVENİLİR Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİR FOTO MAK. ALMAK İÇİN TİO ARAŞTIRMA YAPTIM FAKAT BANA EN UCUZ DİYE ÇIKARDIĞI SİTE BAŞKA BİR ANALİZ SİTESİNDE ALT SIRALARDA. BU SİTENİN ÇALIŞMA MANTIĞI NEDİR?

TİO
    http://www.tio.com.tr/Urunler/UrunDetay.aspx?id=257870

AKAKÇE
    http://www.akakce.com/dijital-fotograf-makinasi/en-ucuz-canon-ixus-70-7.1mp--fiyati,008316.html

• kendine üye olan siteler arasında en uygun fiyatlısını çıkarıyor. sadece tio ya üye olup alışveriş sitelerine üye olmadan alışveriş yapıyosun. yalnız o ürün sadece tio da en ucuz olmayabilir çünkü ona üye olmayan ucuz alışveriş siteleri de var
  • akakçede mi aynı mantıklar çalışıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: _tatar_

kendine üye olan siteler arasında en uygun fiyatlısını çıkarıyor. sadece tio ya üye olup alışveriş sitelerine üye olmadan alışveriş yapıyosun. yalnız o ürün sadece tio da en ucuz olmayabilir çünkü ona üye olmayan ucuz alışveriş siteleri de var
  • Kendi sitesinden alıntı

İş Modeli

Tio, geniş ürün ve mağaza seçeneğinin yanı sıra, her gün farklı bir ürün için avantajlı fiyat sunan online fiyat, ürün ve satıcı karşılaştırılabilen alışveriş sitesidir.

Tio'daki satış ortakları, e-ticaret siteleri, mağazalar ve 2. el ürün satanlar olarak sıralanabilir.

Tio üyesi,

Almak istediği ürünleri arar,
    Ürünleri model, fiyat ve satıcı bakımından karşılaştırır,
    Kendisi için en avantajlı ürünleri satın alır.

Tio üyesi mağaza,

Satışa sunacağı ürünleri mağazasında sergiler,
    Favori ürünleri belirler ve Tio Fırsat Ürünü olarak Fırsatio vitrininde satışa sunar,
    Tio üyelerine satış yapar.

Tio'da alışveriş ve satış işlemleri hızlı, kolay ve güvenilirdir. Tio üyeleri, Tio mağazalarında doğru ürüne en ideal fiyattan ulaşarak alışveriş yapar.

Tio mağazaları ise ürün karşılaştırmaları ile alıcılara doğrudan ulaşarak müşteri sayılarını ve satışlarını kısa sürede artırır.

Siz de alışveriş ve satış işlemlerinizde sayısız avantajdan yararlanmak için Tio'daki yerinizi hemen alın!

------------------------
    Bana çok gerekli gelmiyo

• akakçe o siteye yönlendiriyo seni. tio da ise o siteye gitmeden alışveriş yapıyosun
  • söylediklerinde çok iyi ama ne zaman tam sürüme geçicek.. hala beta sürümünde hizmet vermeye çalışıyor.. açıkçası beta sürümlere karşı biraz uzak kalıyorum tehlikeli gibi.. ama en kısa zamanda tam sürüme geçmesini bekliyorum.. alışveriş yapacam deneme iiiçin..
  • tatar bey peki bunun için sizce tio komisyon alırmı ? dediğine göre kendisi satıyor aama akakçe yönlendiriyor.. ?? benm işim değil ama merak
  • benim tahminim tio komisyon yada başka bir şekilde aracılıktan akakçe ise reklam ve sponsorlardan kazanıyordur. yönlerdiği bazı sitelerden tıklama başı reklam ücreti alıyorda olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.