Şimdi Ara

Tıp 1.sinif için alacağım kitaplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Harper biyokimya
    Guyton fizyoloji
    Al ya da alma dediğiniz bir şey var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• .

• Up

• Junquiera histo

• Harper biyokimya alma.Sobotta yerine netter al dah ucuza gelir.guyton iyi ama okumayacaksan alma.histoloji icin junqueira temel histoloji kitabini alabilirsin ama okuamaycaksan alma.Kısaca okumayacaksan bosuna alma hocalrin zaten slayttan sorular soruyor onu soyluyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tugrulgm456 T kullanıcısına yanıt
    Netter ucuz da çok anlaşılmaz dediler,ortalamam çok yüksek olsun gibi bir derdim yok zaten sınıfı geçeyim yeter de ilerki sınıflarda ya da tusta bu kitaplar ise yaramaz mi

• Anlaşılmayacak ne var şuan kas komitesindeyiz arkadaşlarımın çogu keşke netter alsaydık diyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Guyton fizyolojiyi şuan almana gerek yok 2.sınıfta işine yarayacak biyokimya için textbooka gerek yok bence slaytlar yeterli oluyodur.Dönem 1 için alman gereken tek kaynak atlas bence

• Netter bence anlaşılıyor.Kas komitesinde bayağı işime yaramıştı.Şu an dolasim komitesindeyiz kalpte çok işime yaradi ama senin bilecegin iş.tus konusunda fikrim yok.Genelde çoğu insan bir hevesle kitap alıp okumuyorda o yüzden söyledim

• sırf bu sohbete dahil olabilmek için çalışmaya değer bence

• Biyokimya gereksiz, klinikte bilmen gereken biyokimya toplasan 50 sayfadan ibaret. Geri kalanlar klinikle alakasız ya da inanılmaz nadir görülen hastalıklara ait süreçlerden ibaret.

Anatomi atlası sadece şov. Artık internet var açıp direkt anında her şeye ulaşabiliyorsun. Aklına bir şey takıldığında açıp internete yazacaksın aa bi atlasa bakayım demeyeceksin. 3 boyutlu uygulamalar var çok istiyorsan o parayı bu uygulamalara verebilirsin. İlla kitap alacağım diyorsan Moore al çünkü düz anatomi atlasından ziyade klinik korelasyon vererek ilerliyor. Ortopedi, FTR gibi branşların temelini sağlam attırır. Hatta direkt bu kitapla bu stajlara girip yüksek not bile alabilirsin o kadar net.

Histoloji için Janquiera

Fizyoloji için Guyton

Patoloji için Robbins her tıpçıda bulunması gereken üç kitap.

Guyton + Robbins'i gerçekten hakkını vererek okumuş bir dönem 3 öğrencisi kliniğe geçtiğinde inanılmaz yetkin ve bilgili olacaktır. Dahiliye falan çocuk oyuncağı gelecek çünkü bütün mekanikleri zaten biliyor olacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 25 Ekim 2021; 21:48:49 >

• dbaysal kullanıcısına yanıt

Kazandıktan önce bu kazandıktan sonra pişman oluyosun

• Slayt çalışıp girince sınıf geçilmiyor mu? Ben neden hiç textbook ihtiyacı duymuyorum anlamadım.

• Netter anatomi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tugrulgm456 T kullanıcısına yanıt
    Çok güzel duruyor kapakları vs,yalan yok

• 01Alucard01 kullanıcısına yanıt
    Sonrası için dedim zaten tus vs

• Konu başlığını ben mi yanlış anladım acaba ? 1.sınıf için değil miydi ?

• 01Alucard01 kullanıcısına yanıt
    1.siniftayim ama bu dersler hem ilerki sınıflarla alakalidir hem tusta da çıkar diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.