Şimdi Ara

Tip 2.sinifim yks hazirlanmaya basliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaslar ben liseden 2019 yilindan mezun oldum 1 sene mezuna kaldim ve suan bir tip fakultesinde 2.sinifim ama mutlu degilim. bir suredir hazirlanmayi dusunuyordum zaten osymnin tytnin suresini artirmasiyla kararim kesinlesti. tabi sizler cok uzgunsunuzdur anliyorum sizi cunku ben de mezun senemde yasamistim ayni hisleri hatta daha fazlasiydi (sene basinda bitirdigim buyuk ayt konulari da kaldirilmisti.) neyse bugun itibariyle calismaya sifirdan basliyorum ilk denememe de 1 ay sonra girmeyi dusunuyorum, gelisimimi guncelleyecegim ay ay. hedefim 5k. herkese iyi calismalar. (2020 yksde 102tyt 70ayt neti yapmistim)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Merkezi yatay geçiş yap sınava çok kalmadı istediğini başaramayabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın abi en başından diyorum tıp diş hukuk kendiniz istemiyorsanız okumayın birilerinin aferin sözünü aldın da ne oldu yani birilerin gözü boyandı da ne oldu yani (Sözüm sana değil hocam genel)

• Hocam bu kampanyaya bende katiliyorum okulu bırakıp

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aberrant Warden kullanıcısına yanıt
    hocam 5k yazdim hedefe ama aslinda gonlumden gecen daha iyisi o yuzden suanki puanim yeterli olmayacak bana :(

• hocam cok da kararli degildim acikcasi su olsun diye o yuzden yazdim ama benlik degilmis :/

• bana youtubeda ayt fizik kimya kanali onerebilir misiniz hocamlar??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 ayda yks bitirme programi
    3 yıl önce açıldı
    Kpss ye giricem ama hic calismadim
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hzpikachu kullanıcısına yanıt
    Fizik için vip fizik umut öncül falan iyi diyorlar kimya için de kimya adası varmış herhalde

• hzpikachu kullanıcısına yanıt
    5k sıralama ne güzel itü işletme müh giderdin hacettepe pc giderdin odtüde makine falan giderdin niye öyle yaptın be hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.