Bildirim
Tıp atamaları ile ilgili
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hiç olur mu öyle tokatta tıp oku, istanbuldaki acıbadem hastanelerinden her gün ararlar doktor eksiğimiz var gel diye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de merak ediyorum hacettepe de okuyan ile çok küçük bir yerde okuyan "hiç" mi fark etmiyor
istanbulda acıbadem hastanesinde nasıl yoğun bir tempo vardır hocam öyle, gitmek istemem mesela. ama tokat'ta da kalmak istemem
-
yok hocam ironiydi bence aramazlar tokattakileri gel diye , çözüm büyükşehirde tıp gibi geliyor
Iastnabul zorunlu hizmet bölgesine giriyor muydu ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zorunlu hizmetinizi turkiyenin her yerine yapabilirsiniz sehirdeki açıklara bagli diye biliyorum illa dogu olacak diye bi sey yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tıpta sosyalist bir düzen var herkes eşit
quote:
Orijinalden alıntı: Leopard76
Ben de merak ediyorum hacettepe de okuyan ile çok küçük bir yerde okuyan "hiç" mi fark etmiyortusa baglı ıste tusta ıyı yerde uzmanlık yapan genelde ıyı yere gelıyor
-
Mesela istanbuldaki zorunlu hizmet süresiyle doğudaki yaklaşık aynı diye biliyordum ben, doğru mu bu şekilde mi ?
Taşradakilerin kendisini avutma şekli diye biliyorum
'' şeyy okulumuzda 15 tane prof. var ama aldığım eğitim hacettepeli ile aynı ''
valla 15 proflu tıp karakurumunki falandir o da ozel zaten. herif özel tıpın 1.sınıfında kalcak şaka maka akxmdmd
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dönem bitmedi mi daha yeni mi kalacak ama kalsa başka yere geçer herhalde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X