Şimdi Ara

Tıp Bıraktım Boğaziçi İşletme Kazandım [SSli] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
23
Favori
19.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pişman oldunuz mu hocam tıpı bıraktığınıza

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de merak ettim şimdi hocam. Hazırlık okudunuz mu hocam? Mutlu musunuz tercihlerinizden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scath

Pişman oldunuz mu hocam tıpı bıraktığınıza
    Hocam pardon girmiyodum pek biraz geç oldu
    Hayır hiç pişman değilim şu an gayet mutluyum tıp bana göre bi bölüm değildi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: helallik isteyen ateist

Ben de merak ettim şimdi hocam. Hazırlık okudunuz mu hocam? Mutlu musunuz tercihlerinizden?
    Hocam bu sene hazırlıktaydım eğer geçebildiysem seneye başlıycam bölüme inş
    Tercihlerimden de şu an mutluyum içim rahat bakalım bölüme başlayınca nasıl olacak :)

• Hocam sayısal çıkışlı birine edebiyat için ne önerirsiniz? Sıfırdan alırım belki...
    Harikasınız bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: diyafontdenklem

Hocam sayısal çıkışlı birine edebiyat için ne önerirsiniz? Sıfırdan alırım belki...
    Harikasınız bu arada.
    Hocam edebiyat için 1 sağlam konu anlatımlı kitap ve limit soru bankası yeterli bence zaten zor sormuyolar kaç senedir zaten sayısal çıkışlıysan mat ve tyt yi iyi yaptıktan sonra ea da güzel bi sonuç zor değil
    Tarih ve coğrafyayı iyi öğrenmek lazım ama hiç beklenmedik sıkıntılar olabiliyor sonra

• Ariana Grande kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum hocam aklımda bulunsun.

• Hocam nasılsınız iyisiniz inşallah. Favorilerdeydi konunuz. Halinizi hatırınızı sormak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: GrazieRagazzi

Hocam nasılsınız iyisiniz inşallah. Favorilerdeydi konunuz. Halinizi hatırınızı sormak istedim.
    İyi çok şükür takılıyoruz işte :)
    Senin nasıl gidiyor hocam iyi misin

Reyizim naber ya. Geçen seneden tanışmıştık baya konuşmuştuk özellikle tercihte. Tel bile var .)

Hamdolsun iyiyim hocam, sağ olun. Sizin bölüme gelebilmek için mezuna kalıyoruz işte, biz de böyle takılıyoruz :D inşallah bu sene dibine kadar çalışıp gelebilirim oraya. Nasip kısmet :)

• bu konuyu gördüğüm çok iyi oldu çünkü ben eğer tıpa alışamazsam ne yapacağım diye bir alternatifim hiç olmadı ama boğaziçi işletme filan kulağa çok hoş geliyor kimsenin hayır diyemeyeceği bir yer siz işletme istiyor muydunuz yoksa tamamen benim gibi mi düşündünüz? şimdiden teşekkür ederim
  • Para dediğin kağıt parçasından ibaret dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Irem E.

bu konuyu gördüğüm çok iyi oldu çünkü ben eğer tıpa alışamazsam ne yapacağım diye bir alternatifim hiç olmadı ama boğaziçi işletme filan kulağa çok hoş geliyor kimsenin hayır diyemeyeceği bir yer siz işletme istiyor muydunuz yoksa tamamen benim gibi mi düşündünüz? şimdiden teşekkür ederim
    Ceng için kendine güvenemiyor musun hocam?
  • serryt455 S kullanıcısına yanıt
    tamamen bizim jenerasyonunun bilgisayarla içli dışlı olmasıyla birlikte şu an herkes yazıyor akıma ayak uyduran biri değilimdir ben uzun yıllar yapacağım işler istiyorum açıkçası bilgisayar mühendisliğindeki tüm yenilikleri değişimleri 40 50'li yaşlarda takip edebileceğimi düşünmüyorum onların da takip edebileceğini zannetmiyorum tamam iyi bölüm olabilir ama inanılmaz fazla abartılıyor tıpı bırakmam zaten %99.9 ama hani oldu da kötü bir şey olsa diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irem E.

tamamen bizim jenerasyonunun bilgisayarla içli dışlı olmasıyla birlikte şu an herkes yazıyor akıma ayak uyduran biri değilimdir ben uzun yıllar yapacağım işler istiyorum açıkçası bilgisayar mühendisliğindeki tüm yenilikleri değişimleri 40 50'li yaşlarda takip edebileceğimi düşünmüyorum onların da takip edebileceğini zannetmiyorum tamam iyi bölüm olabilir ama inanılmaz fazla abartılıyor tıpı bırakmam zaten %99.9 ama hani oldu da kötü bir şey olsa diye
    Anladim hocam. o halde işletme, ekonomi vb ideal gibi.

Finans üzerine calisabilirsin. belki Finans'ın veri bilimi ile örtüştüğü alanlar da olabilir.

Ben direk AI ve Veri Bilimi düşünüyorum ama dediklerini göze aliyorum sürekli kendimi geliştirmeye açım.

• 1. Sınıf nasıl geçti

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.