Şimdi Ara

Tıp da bazı basit hastalıkların hala tedavisi yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben kendi hastalığımı örnek vereceğim.Kronik Farenjit
    Kendisi kanser,ölümcül virüs,organ iflası vs gibi büyük bir hastalık olmasa da gerçekten çok can sıkıcı bir hastalık.Hastalıkla ilgili birkaç bilgi vererek konuya başlayayım.

Bu hastalığın %96 sı viral(virüs kaynaklı)oluyor.O yüzden antibiyotik almanın bir faydası olmuyor.Vücut savunmanız düştüğü an ortaya çıkıyor ve semptomlarını göstermeye başlıyor.Sorun yutakta olduğu için fiziki ve ruh sağlığı olarak bir sürü olumsuzluk ortaya çıkartıyor.Kendimden örnek vermek gerekirse;

Doktor bana ömür boyu soğuk ve sıcak yiyecek,içecek yasakladı.Kola vs bilimum asitli içecekler yasak.(çokta önemli değil asitli içecekler).İnsanın yediklerinin kısıtlanması ve yediklerinden rahatsız olması gerçekten çok can sıkıcı.Bu olay insanın geleceğe bakış açısını değiştiriyor.

İnsanın üzerine extradan yorgunluk getiriyor ve kırgınlık,dikkat dağınıklığı gibi sorunlara yol açıyor.

En gıcık yanı ise boğazınızda sürekli balgam hissi oluşturması ve bunu yutarak götürmeye çalışmanız.En çok rahatsız eden bu.

Hastalığın tedavisi yok.Sadece koruyucu olarak deposilin vuruluyorum. İnternetde lazer tedavisi okudum ama hakkında cok bilgi bulamadım.İlerde biri beni şu illetten kurtarırsa o an en içten teşekkürleri sunarım.Sağlıklı insan sağlığının kıymetini bilmez her şey kaybedilince değeri anlaşılıyor o yüzden en içten derken bunun samimiliğine inanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagann. -- 12 Ağustos 2014; 3:10:32 >

• Hocam elden bişeyin geldiği yok.Acil şifalar demekle yetiniyoruz.

Ancak hersey kendi elinizde.
    Siz bu hastalığa bedenen yakalanmış olabilirsiniz ama Zihnen hasta değğilsiniz.
    Nasıl düşünürsen öyle yaşarsın eğer sen bunu bir hastalık olarak değil de dolğal bişe olarak görürsen ortada herhangi bir sorun teşkil etmez.

Ayrıca hayatın tadını cıkar herseyden zevk almaya bak.
    Ne de olsa 3 günlük dünya.
    Dün, Bugün, Yarın.
  • Hiperhidroz da aynı şekilde hocam bazı hastalıklar gerçekten umursanmıyor.
  • Çok haklısınız bende kronik tonsilitten muzdaribim öldürmüyor süründürüyor. Sağlığın değeri bilinmeli ben yine de şükür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.