Ezberleyip geçiyorum. Öğrendiklerimi yorumlayamıyorum sizde durum nasıl? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ezberleyip geçiyorum. Öğrendiklerimi yorumlayamıyorum sizde durum nasıl? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
karakurum v2 misin lo |
ezber yaparsan unutursun mantığıyla öğren |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1000000 tane ezber bilgi var. Nasıl mantigiyla ogrenecegim. Hem derine inip hem nasil ezberleyecegim. Sinif gecemem o sekilde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Biyokimya da ful ezber patoloji de ful ezber. Mürekkep ezberlemeden gectim ben 1.sinifi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
her okuduguna ezber mantıgıyıyka yaklasma mantıgını kfana oturtabileceğin bir şeyse mantıgıyla ögrenmeye odaklan eger spot bilgi vs ise yapacak bir şey yok zaten mecbur ezber < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fizyoloji haric her sey ezber zaten < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
100000 tane bilgi yok hepsi bağlantılı ileride daha iyi anlarsın ilişkisini ve bu temel bilgileri öğrenmen gerek onları bilmeden bağlantı kurmak çok zor |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |