Şimdi Ara

Tıp eğitim kalitesi vs konfor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar merhaba , ailemin gelir durumu okuyacağım şehirde eve çıkmam için yeterli seviyede değil. Yurtlara da pek sıcak değilim. Zamanında kötü tecrübelerim oldu. Ancak memlekette okursam(karaman) ev kendimizin olduğu için ev sorunum olmayacak ve evde tek olacağım. Sizce eğitim mi yoksa konfor mu

• Öncelikle istediğiniz sonucu elde etmeye odaklanın hocam. Sonrasında gelen sonuca göre daha net değerlendirme yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Örneğin sıralamanız üç aşağı beş yukarı ailenizin olduğu şehre uygun gelirse direkt orayı yazabilirsiniz mesela. Bundan daha farklı bir sonuç gelirse de nasıl bir yol izleyeceğinizi sınav bittikten sonra gerek aile evinde gerek yurtta kalan öğrencilerle deneyimleri hakkında konuşarak oluşturabilirsiniz bence daha net bir şekilde. Hem bu sırada kafanızda takriben bir sıralama tahmini de oluşmuş olur bu beklentiyle plan yaparsınız

• Bı sınava girseydin de öyle acsaydin konuyu ne biliyorsun kaç siralama yapacağını

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

Tercih dönemin de okuyacağım hocam bu konuları. Şuan boş zamanlarım da tercih dönemin de aklıma gelebilecek sorularla alakalı konu açıyorum.

• Öncelikle istediğiniz sonucu elde etmeye odaklanın hocam. Sonrasında gelen sonuca göre daha net değerlendirme yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Örneğin sıralamanız üç aşağı beş yukarı ailenizin olduğu şehre uygun gelirse direkt orayı yazabilirsiniz mesela. Bundan daha farklı bir sonuç gelirse de nasıl bir yol izleyeceğinizi sınav bittikten sonra gerek aile evinde gerek yurtta kalan öğrencilerle deneyimleri hakkında konuşarak oluşturabilirsiniz bence daha net bir şekilde. Hem bu sırada kafanızda takriben bir sıralama tahmini de oluşmuş olur bu beklentiyle plan yaparsınız

• egehan_45 kullanıcısına yanıt

Haklısınız hocam , tavsiyeler için çok sağolun.

• Bence ikisi de birbirine tercih edilebilir çok üst yerler dışında. mesela atıyorum hacettepe ege ctf gazi gibi yerlerle arada kalsam karamanı seçmezdim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tkexpert T kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam başarılar diliyorum şimdiden. Sormak istediğiniz bir şey olursa özelden fln da yazabilirsiniz ben de henüz 2. sınıftayım ama bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım merak ettiğiniz şeyler varsa tıpla alakalı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • egehan_45 kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam. Çok teşekkür ederim tekrardan. Aklıma takılanlar şeyler olursa size yazacağım mutlaka.

• Aile evinde üniversite okunmaz ben 1 sene okudum bu sene bir daha sınava gireceğim bulunduğum il dışında neresi olursa giderim. Ben de olur nolcak gözüyle bakıyordum üniversiteye başladığım 1.ayda hata yaptığımı anladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

Hocam ailemle kalmayacağım. Şuan memleket dışında yaşıyoruz. Onlar burada kalacak ben memlekete gideceğim orada ki evde kalacağım eğer mümkün olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 27 Nisan 2024; 22:7:7 >
  • Benim tavsiyem evinde oku, tek kalıcaksan çok daha rahat edersin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tkexpert T kullanıcısına yanıt

Dostum tek kalicaksan okey ama kardeşin ya da herhangi bir aile bireyin şaka yollu "evde okursan arada ziyarete geliriz ne güzel olur" vs. Tarzı hiç bulaşma derim

• sonucuna göre karar verirsin, en iyileri için ankara, izmir vs. gidilir bence ama arada çok fark yoksa konfor alanında okumak en iyisi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.