bu yıl Mustafa Kemal Üni (Hatay) tıp kazanma ihtimalim varda eger oyle olursa 2.sınıfta ege tıp a geçiş yapma şansım mümkün mü? diploma ortalaması dışında torpil olayları çok etkili mi?
Takipteyim ben de. Merak ediyorum bu geçiş mevzularını.
Bilen arkadaşlar lütfen bilgilerini paylaşabilirler mi?
quote:
Orijinalden alıntı: akrozom31
bu yıl Mustafa Kemal Üni (Hatay) tıp kazanma ihtimalim varda eger oyle olursa 2.sınıfta ege tıp a geçiş yapma şansım mümkün mü? diploma ortalaması dışında torpil olayları çok etkili mi?
Ege üniversitesinin sistemi farklı, türkiyede tek. entegrenin /komitenin biraz farklı hali.. dolayısıyla öğrenci kabul etmiyor biliyorum.. hem emin ol 2. sınıfta ege tıpta olmak istemezsin !
Egeden başka yerlere geçiş var, ama o da çok zor.. sınavlar zorlayıcı olduğu için, bölüm 4. felan yine iyi bir yere geçemiyor...
torpil olacağını sanmıyorm... geçmiş olsun, başarını tebrik ediyorum ;)
quote:
Orijinalden alıntı: Fatihlik
quote:
Orijinalden alıntı: akrozom31
Ege üniversitesinin sistemi farklı, türkiyede tek. entegrenin /komitenin biraz farklı hali.. dolayısıyla öğrenci kabul etmiyor biliyorum.. hem emin ol 2. sınıfta ege tıpta olmak istemezsin !
Egeden başka yerlere geçiş var, ama o da çok zor.. sınavlar zorlayıcı olduğu için, bölüm 4. felan yine iyi bir yere geçemiyor...
torpil olacağını sanmıyorm... geçmiş olsun, başarını tebrik ediyorum ;)
çok teşekkür ederim cevapladıgın için.10133 sıralama geldi hatay tıp oluyor bakalım artık not ortalamasını yüksek tutmak ve bir ihtimal yatay geçiş ve farabi için ugraşıcam teşekkürler tekrar :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme