Şimdi Ara

TIP FAKÜLTELERİ ARASINDA YATAY GEÇİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu yıl Mustafa Kemal Üni (Hatay) tıp kazanma ihtimalim varda eger oyle olursa 2.sınıfta ege tıp a geçiş yapma şansım mümkün mü? diploma ortalaması dışında torpil olayları çok etkili mi?

• Takipteyim ben de. Merak ediyorum bu geçiş mevzularını.
  • Bilen arkadaşlar lütfen bilgilerini paylaşabilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrozom31

bu yıl Mustafa Kemal Üni (Hatay) tıp kazanma ihtimalim varda eger oyle olursa 2.sınıfta ege tıp a geçiş yapma şansım mümkün mü? diploma ortalaması dışında torpil olayları çok etkili mi?

Ege üniversitesinin sistemi farklı, türkiyede tek. entegrenin /komitenin biraz farklı hali.. dolayısıyla öğrenci kabul etmiyor biliyorum.. hem emin ol 2. sınıfta ege tıpta olmak istemezsin !

Egeden başka yerlere geçiş var, ama o da çok zor.. sınavlar zorlayıcı olduğu için, bölüm 4. felan yine iyi bir yere geçemiyor...

torpil olacağını sanmıyorm... geçmiş olsun, başarını tebrik ediyorum ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihlik

quote:

Orijinalden alıntı: akrozom31

bu yıl Mustafa Kemal Üni (Hatay) tıp kazanma ihtimalim varda eger oyle olursa 2.sınıfta ege tıp a geçiş yapma şansım mümkün mü? diploma ortalaması dışında torpil olayları çok etkili mi?

Ege üniversitesinin sistemi farklı, türkiyede tek. entegrenin /komitenin biraz farklı hali.. dolayısıyla öğrenci kabul etmiyor biliyorum.. hem emin ol 2. sınıfta ege tıpta olmak istemezsin !

Egeden başka yerlere geçiş var, ama o da çok zor.. sınavlar zorlayıcı olduğu için, bölüm 4. felan yine iyi bir yere geçemiyor...

torpil olacağını sanmıyorm... geçmiş olsun, başarını tebrik ediyorum ;)

çok teşekkür ederim cevapladıgın için.10133 sıralama geldi hatay tıp oluyor bakalım artık not ortalamasını yüksek tutmak ve bir ihtimal yatay geçiş ve farabi için ugraşıcam teşekkürler tekrar :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.