Şimdi Ara

Tıp fakültesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Neredeyse tüm sayısal ve eşit ağırlık bölümlerini değerlendirdim lakin hepsinde bir engel çıkıyor karşıma. O nedenden ötürü 1 sene feda etmeyi göze aldım ve Tıp gibi bir bölüm için şansımı denemek istiyorum. Neyse ki temelim var sadece konu çalışması yapmam gerekiyor.

82-83 obp ile başarması çok zor bir hedef mi? Netlerin yıllara göre değiştiğini biliyorum fakat ortalama olarak kaç net yapmam lazım?

Gerçekten içim bunaldı artık ülkemizin acı gerçekleri nedeniyle hiçbir mesleği tercih edemiyoruz. Şöyle düşünüyorum, en azından başaramazsam bile bu yoldaki uğraşım bana güzel bir sıralama getirmemi sağlayacak en azından isim okullarda belki iyi mühendislikler kazanırım diye düşünüyorum B planı olarak.

• hocam bu obp ile tıp gelir ama baya yüksek net yapmanız lazım. ertan sinan şahin veya puango sitesinde sıralama hesabı yapabilirsiniz

• Terliksi it kullanıcısına yanıt

Evet doğru diyorsunuz hocam. Net kısmında gerçekten önümde ciddi bir engel var. Sizce başarması çok mu zorlar bunu ortalama birisi için?

• Yine yapabilirsiniz hocam neden yapamayasınız ki? Yanlış hatırlamıyorsam puan hesaplamasında 1 ayt neti 5 obp ediyor yaklaşık olarak. 2-3 ayt neti fazla yaparsanız obp etkisi de bir sorun olmaktan çıkıyor bu hesaba göre. Bence seçebileceğinizi düşündüğünüz alanlar hakkında daha çok bilgi edinmeye bakın eğer sınava seneye girecekseniz. Yani gerek o mesleği icra eden gerekse o bölümde okuyan kişilerle kafanızdaki soru işaretlerini gidermeye bakın bence bir yandan da hocam

• egehan_45 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam.

• valla hocam benim de obp 89 ve top tıp istiyorum. imkansız değil ancak zor. yani bu sene olur mu bilmiyorum belki mezuna kalırım ama ne olursa olsun orayı kazanacağım ulan Tıp fakültesi 

YKSÇINARI adlı yt kanalının yks2023 sonuçlarını koyuyorum obp'si=83,53 y-say= 6.053

Tıp fakültesi

Hocam inşallah kazanırsınız benim istediğim bölüm 25-30k arasındaki Tıp fakülteleri. Üst düzey okullar istemiyorum zaten aile hekimliği tarzı bir bölüm düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TIP
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

hamidiye tıp yazsaymış bu eleman sıralaması yetiyormuş , bi 4-5 seneye girmek zorlaşcak imkanlardan dolayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur neden olmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zackherney1 Z kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam. Önce TYT'yi toparlamaya çalışıyorum o yüzden ağırlık TYT'de olacak birkaç ay. Sonra denemelere geçince hemen AYT'ye çalışmaya başlayacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.