Şimdi Ara

Tip Fakultesi hakkinda sorulariniz (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
10
Favori
12.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben çok mu fantastik düşünüyorum yoksa 8100lük siralamayla akdeniz tıp gelir mi? (akdeniz tıp en son 7123ü almış geçen yil)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jojen

Ben çok mu fantastik düşünüyorum yoksa 8100lük siralamayla akdeniz tıp gelir mi? (akdeniz tıp en son 7123ü almış geçen yil)

Bu sene biraz zor diye dusunuyorum

• Herkesin haberi olsun diye yazıyorum; Hacettepe Kastamonu bu sene son kez ögrenci alıyor ve Ankara'da bitirme garantisi var. Oradaki inşaat kastamonu üniversitesine devrediliyor. Hacettepe takıntısı olup giremeyenler türkçe tıp ögrencileriyle kastamonu tıp öğrencilerinin hiçbir farkı yok. Bozok tıp heran gidebilir ama haberiniz olsun. Hatta tusa direk hacettepe türkçe tıp diye basvuruyordunuz birara değişmediyse.
    Diploma: Hacettepe Universitesi Kastamonu Tıp Lisans Programı seklinde verilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuckuss -- 29 Haziran 2014; 22:41:39 >
  • viper_3 kullanıcısına yanıt
    Peki o siramayla hacettepe kastamonu, hitit veya cukurova tıp gelme ihtimali var mıdır? (geçen seneki siralamalri 7903, 7608 ve 7812) yoksa izmir katip çelebi ve maltepe hakkında bilginiz var mı?

• hocam siralamam 7200 bana istanbulda tip onerebilirmisiniz ozel falanda olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeeminer

hem tıp hem ingilizce ağğır gelir diyip yıldırım beyazıtı yazmıycam saçmamı ankara dışına çıkayım diyorum

Türkçesini tavsiye ederim puan yetiyosa

• MF3 sıralamam 7.668 Bursada oturuyorum ve Uludağ Tıp olsaydı harika olabilirdi gerçekten.Görükleye taşınıp keyif yapabilirdim,yani oldukça rahat olurdu ama kader kısmet mukedderat,fazla bir şey diyemiyorum sizce bu sıralamayla tıp fakültesi olarak nereler yazılabilir?ve şöyle bir şey var ki sadece sıralama o üniversitenin kaliteli olduğunu yansıtmaz.ege tıp ın cerrahpaşadan düşük oluşu gibi,gerçi bu konuda birtakım şüphelerim var ya neyse velhasılıkeram , sıralamaları çok farklıyken atıyorum Atatürk tıp Uludağla eşdeğer olabilir eğitim açısından.sadece sıralama gerçeği yansıtmayabilir.tamamen arz talep meselesi.yanlış mı düşünüyorum?ve bir de evet sizce neler yazılabilir demiştim,benim için başladıktan sonra gerçekten de eğitim kalitesi açısından tatmin edebilecek olması önemli.yoksa her yere giderim. yani tabi öncelik marmara bölgesine o ayrı,artistlik yapmayalım şimdi şu an öyle boş boş tercih klavuzuna bakarken uludağ eskişehir antalya kocaeli yazarım diye düşünüyorum..ama ciddi şüphelerim var : sıralaması öndeyse iyidir o iyii,ona git sen düşüncesinden.balıkesire ,abant izzet baysala gidip oralardan oldukça memnun olup uludağ gibi la gel çok iyi diyen okulumuzdan mezun arkadaşlar var.ama 7binken 11binlik yeri yazmak insanı biraz rahatsız ediyor açıkcası .tabi bu mevzularda sizler gibi tecrübe etmiş kişilerin fikirlerinin başımın üstünde yeri var.durum çok karışık aydınlatırsanız çok sevinicem,şimdiden teşekkürler ,saygılar efeniiim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dw11 -- 30 Haziran 2014; 1:58:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eeeminer

dostum yanlış haber almışsın kastamonu kesin taşınıyor bir sene okutup kastamonuna yollycak 2015 te açılıyor kesin bilgi aldm üstelik haberi de var o riski göze alamam ben açıkçası sen de insanlara fake atıp yanlış yönmlendirme bence kastamonu da okumak mı yoksa istanbul da medeniyet gibi üniversiteler yazmak mı senin yerinde olsam medeniyet yazarım dostum haberin olsun KATAMONUNUN TAŞINACAĞINA KANIThttp://www.kastamonutip.hacettepe.edu.tr/arsiv/kastamonuziyareti.pdf üstelik insanlara gidip de ego tatmini yaptıramam amfide oturacak yer kalmıyomuş ve kendi öğrencisi kastamonulularda rahrtsız oluyomuş anlaşmazlık çıkıyomuş abi herkesin kendi bileceği iş al sana da 2015 te öğrencileriyle taşınacak garanti haber

Kastamonu Fakultesi ogrencisiyim.
    Oncelikle siralara sigmama konusu dogru. Ancak hem yoklama yok hem not sistemi var (kirtasiyeler birilerine para karsiligi yazdirir derse girmis kadar olursun) hem de kimsenin hangi fakultede oldugu belli degil. 3. Sinifta hala ben şu fakulteyim tarzi muhabbet oluyor ve sasiriyoruz. Hani kendin muhabbet etmezsen belki labların kapisina asilan listedeki numarandan belli olur ki emin ol hickimse de ona takacak issizlik goremezsin. Hani ogrenciler sadece okula sover birbirleriyle gecinememe gibi bir durum olmaz. Cunku herkes birbirine muhtac tıpta bunun sebebi de Okul asiri zor. Kastamonu ile ilgili benim actigimhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=91638632&p=1#91638632 konudan devam edebilirseniz cevaplamaya calisirim. Daha universiteye baslamadan yanlis bilgilendirmeler yapmayalim. Bu sene kastamonunun puani gaziden az biraz dusuk olacak. Cunku durumu bilen herkes tercih yapacak bilmeyenlerin hakki yenmis olacak ben duyurmaya o yuzden calisiyorum.
    Eger resmi bilgilendirme istiyorsaniz sihhiye kampusu tip fakultesi 2.kat asma bufe yanindaki kastamonu dekanligindaki sekretere sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuckuss -- 30 Haziran 2014; 2:24:13 >

• bungee-n B kullanıcısına yanıt
    Rizeyi de yazabilirsin,geçen sene 15.100le kapatmış.iyidir karadeniz .ama eğitim kalitesini bilemem tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper_3

quote:

Orijinalden alıntı: bungee-n

Sıralamam 15055 tıp gelme ihtimali nedir?

Gelne ihtimali yuksek. Kibris yakin dogu tam bursluyu da dusun derim

Peki tıp fakülteleri arasında yatay geçiş nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: dw11

Rizeyi de yazabilirsin,geçen sene 15.100le kapatmış.iyidir karadeniz .ama eğitim kalitesini bilemem tabi.

Yatay geçiş hakkında bilgi verebilir misiniz peki mesela rizeden selçuka gecis var mı

• quote:

quote:

Yatay geçiş hakkında bilgi verebilir misiniz peki mesela rizeden selçuka gecis var mı

Yatay gecis istedigin yere yapilamiyor. Ayni egitim programi olmasi lazim.

Mesela pdö dokuz eylul pamukkale veya entegre sistem akdeniz capa cbu yakin doguda dahil. Turkiyenin cogu unv. Entegre sistemdir

• quote:

quote:

quote:

Mesela pdö dokuz eylul pamukkale veya entegre sistem akdeniz capa cbu yakin doguda dahil. Turkiyenin cogu unv. Entegre sistemdir

Selcuk entegre sistem galiba degil mi? Entegre sistem olan diger bütün ünilerden buraya geçiş yapılabilir mi yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

Selcuk entegre sistem galiba degil mi? Entegre sistem olan diger bütün ünilerden buraya geçiş yapılabilir mi yani

Ders programlarida buyuk oranda uyusuyorsa evet.

• aydın balıkesir denizli trakya hangisi ben istanbulda oturuyorum yani en yakını trakya onu seçsem diğerlerinden vasat mı kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: captantipod

aydın balıkesir denizli trakya hangisi ben istanbulda oturuyorum yani en yakını trakya onu seçsem diğerlerinden vasat mı kalır

Aksine trakya bu saydiklarindan daha iyi bir fakulte dostum. En koklusu ve en oturmus sistemi olan fakulte trakyadir. Bir kac tane hocasiyla da gorusmustum okul hakkinda bilgi almistim. Gelisime yenilige acik bir okul oldugunu soyleyebilirim. Fakat yinede bilimsellik adina ogrenciye cok destek de bulunulmuyor. Ha diger dediklerine gore cok daha iyi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ders programlarida buyuk oranda uyusuyorsa evet.

Tamam teşekkürler bilgilendirdiginiz için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: captantipod

aydın balıkesir denizli trakya hangisi ben istanbulda oturuyorum yani en yakını trakya onu seçsem diğerlerinden vasat mı kalır

Aksine trakya bu saydiklarindan daha iyi bir fakulte dostum. En koklusu ve en oturmus sistemi olan fakulte trakyadir. Bir kac tane hocasiyla da gorusmustum okul hakkinda bilgi almistim. Gelisime yenilige acik bir okul oldugunu soyleyebilirim. Fakat yinede bilimsellik adina ogrenciye cok destek de bulunulmuyor. Ha diger dediklerine gore cok daha iyi

ya aslında kötü olsa bile gidecektim burada insanların yazdıklarını görünce bugda kaldım adam 1400 oldum ktü yazıcam falan diyor ben kendi kumumda oynuyorum trakya ideal bence

• viper_3 kullanıcısına yanıt
    Açıkcası yorumlarınızdan sonra egeye daha bir sıcak bakmaya başladım egeyi bu kadar methetmenizin sebepleri nedir?

Bu arada mf3 sıralamam 2.800 cerrahpasa kritik, ege veya uludağ üçünden birini düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malimalix -- 1 Temmuz 2014; 1:26:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malimalix

Açıkcası yorumlarınızdan sonra egeye daha bir sıcak bakmaya başladım egeyi bu kadar methetmenizin sebepleri nedir?

Bu arada mf3 sıralamam 2.800 cerrahpasa kritik, ege veya uludağ üçünden birini düşünüyorum

Duyduklarim gorduklerim imkanlar anlaminda ve akademik anlamda egeyi benim icin ayri kiliyor. Imkanlari gercekten cok iyi sosyal olsun akademik olsun yatirim alma sikligi olsun turkiyede en ust duzey fak. Lerden biri. Tek skintisi gercekten zor olmasi bu konuda yapacak birsey yok ama her anlamda iyi oldugunu soyleyebilrim

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.