Şimdi Ara

Tip Fakultesi hakkinda sorulariniz (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
10
Favori
12.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mcgumus

Ben 5 sene trabzondaydım.Bir çok arkadaşım ktü tıpta okuyor .Hazırlık zorunlu ama sınavı çok kolay geçebiliyorsun 5-6 arkaşımın hepsi sınavı verip 1.sınıftan başladılar.Şehir olarak istanbul,izmir,ankara gbi olanakların olmasada kendi ortamını yaratırsan su gbi geçer 6 sene :D

Aslında muhendislik puanım itüdeki tüm bölümlere yetiyor da çevre baskısıyla tıp yazacagım tıp puanımın dusuk olmasına ragmen samsunda yasiyorum yakin olmasindan dolayi istiyorum acikcasi trabzonu. Samsun tipin ingilizce bolumu tutuyor da sıkıntı cikarir diye trabzona gideyim diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk tercihim Akdeniz tıp. Sıralamam 7400 orası olmazsa seçeneklerim Çukurova , Erciyes ,İnönü sizce hangisi iyidir genel olarak ? Malatya da yaşıyorum bu arada yardım lütfen çok kararsızım

• quote:

Orijinalden alıntı: Fosfodiester

Ilk tercihim Akdeniz tıp. Sıralamam 7400 orası olmazsa seçeneklerim Çukurova , Erciyes ,İnönü sizce hangisi iyidir genel olarak ? Malatya da yaşıyorum bu arada yardım lütfen çok kararsızım

Kardesim allah yardimcin olsun isin zor. Ben olsam malatya da kalmani onerebilirim ama bu ucunde tabikide erciyes onde. Erciyes hem taninirlik olarak hem imkanlar olarak yorenin en buyuk hastanelerinden biri. Ayrica hoca kaliteside yuksek.sehir olarak super uber bir sehir olmasada erciyes tip in iyi oldugunu biliyorum. Ama inonu tip ida sen daha iyi bilirsin oradaysan,puanini haketmeyen cok daha ustlerde olmasi gereken bir yer. Ama iste cogu fakulteyi vuran sehir etkeni basrolde. Eskisehiri ve kocaeliyi oneririm kardesim sana ekstradan. Akdenizin arkasina kocaeli ve eskisehir onun arkasina erciyes yazmani oneririm

• viper_3 kullanıcısına yanıt
    Erciyes'in Çukurova'dan iyi olduğunu bilmiyordum yorumun için çok tşkkürler

• Hocam benim siralamam 4795. Ankaradayim ve ailemim yaninda okumak istiyorum. Ama gazi tip turkce gelmez gibi. Yildirim beyazit turkce gelebikir ama onun hakkinda kimse ic acici birsey soylemiyor. Sehir disi mi dusunsem ? Yildirim beyazitin egitimi hakkinda bi bilginiz var mi? Gazi ingilizce yazmali miyim ? @viper_3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urkuncbirugursuzluk -- 7 Temmuz 2014; 23:55:38 >
  • s.a sıralama 8900, benim kafa net değil bilgisayar mühendisliğine odaklıydım uzun süredir fakat süper heveslisi olmadığımı anladım(ha gelse zevkle okurum orası ayrı), iş garantisi maaşlar vs bir sürü avantajı sebebiyle tıp düşünüyorum afyondayız ben de afyon tıp yazarım yazacak olsam diyorum, burdan yana pek sıkıntım yok. benim sıkıntım ben acaba hata mı yapıyorum tıpa yönelerek? ailem vs istiyor tamam, ben de avantajlarını biliyorum okuyabilirim ne olacak diyorum bazen de bunun içinde olanlara sormak lazım emin olunmuyor bir mühendisliğe göre ağır bi programı var tıp ın, benim de şüphelenmeme sebep oluyor. ne söyleyebilirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 00xxx

Hocam benim siralamam 4795. Ankaradayim ve ailemim yaninda okumak istiyorum. Ama gazi tip turkce gelmez gibi. Yildirim beyazit turkce gelebikir ama onun hakkinda kimse ic acici birsey soylemiyor. Sehir disi mi dusunsem ? Yildirim beyazitin egitimi hakkinda bi bilginiz var mi? Gazi ingilizce yazmali miyim ? @viper_3

Ankarada okumak istyorsan sehir disini dusunme. O puan bareminde gidebilecegin marmara ve dokuz eylul var zaten gaziden sonra. E marmara ingilizce. Eger ing. Goze aliyorsan gaziyi yazabilirsin. Yok alamam diyorsanda ki orada ing. Okuyanlar var onlarla gorusmeni oneririm okula gidip en azindan,olmazsa yildirim beyazit da yazilabilir. Sehir hastanesiyle anlasmalari var klinikte skinti yasatabilir ama dokuz eylul icin gelinirmi diye de dusunmedim degil. Pdo sacma bir sistem oldugu icin degmeyebilir ama iste klinikte onun etkileri nispeten azaliyor. Maddi durumlar iyiyse zorlanmaca olmayacaksa yildirim beyazit yerine dokuz eylulu oneririm tabiki daha kokludur.

• quote:

Orijinalden alıntı: bu konu için üye oldum

s.a sıralama 8900, benim kafa net değil bilgisayar mühendisliğine odaklıydım uzun süredir fakat süper heveslisi olmadığımı anladım(ha gelse zevkle okurum orası ayrı), iş garantisi maaşlar vs bir sürü avantajı sebebiyle tıp düşünüyorum afyondayız ben de afyon tıp yazarım yazacak olsam diyorum, burdan yana pek sıkıntım yok. benim sıkıntım ben acaba hata mı yapıyorum tıpa yönelerek? ailem vs istiyor tamam, ben de avantajlarını biliyorum okuyabilirim ne olacak diyorum bazen de bunun içinde olanlara sormak lazım emin olunmuyor bir mühendisliğe göre ağır bi programı var tıp ın, benim de şüphelenmeme sebep oluyor. ne söyleyebilirsiniz?

Dostum iki bolum arasinda ucurumlar var. Oncelikle hayatin boyunca yapmak istedigin meslegi dusunmelisin. Tip ve doktorluk kulturu ve gecmisi olan gelenekleri olan bir meslek. Kutsal bir meslek. Bu meslegin yerine getirilmesi zor gerekleri var ki ilk adimi 6 yillik egitim.okumasi en zor brans oldugunu dusunuyorum kimisi otu odtu zor desede evet zordur. Fakat ortalama hicbir itu odtu muhendislik ogrencisi ortalama bir tipci kadar calismaz bu acik ve nettir. Ikisinin cok calisanida iyi yerlere gelir bu da nettir. Senin aklini tibba kaydiran para ve statuyse aile istegiyse bu senin isteklerinin disinda kalir. Muhendislik secmeni oneririm. Tip statusu icin hele ki parasi icin yapilacak is,cekilecek dert degil. Tibba harcayacagin emek ve enerjiyi muhendislikte de harcasan muhtemelen yne o paralari kazanabilirsin. Ama emegi harcarken aldigin zevk ve mutluluk onemli klasiktir her sabah ise kufrederek mi gitmek istersin bunu dusun tarafini sec:) detayli sorun varsada ozel msaj atabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: viper_3

quote:

s.a sıralama 8900, benim kafa net değil bilgisayar mühendisliğine odaklıydım uzun süredir fakat süper heveslisi olmadığımı anladım(ha gelse zevkle okurum orası ayrı), iş garantisi maaşlar vs bir sürü avantajı sebebiyle tıp düşünüyorum afyondayız ben de afyon tıp yazarım yazacak olsam diyorum, burdan yana pek sıkıntım yok. benim sıkıntım ben acaba hata mı yapıyorum tıpa yönelerek? ailem vs istiyor tamam, ben de avantajlarını biliyorum okuyabilirim ne olacak diyorum bazen de bunun içinde olanlara sormak lazım emin olunmuyor bir mühendisliğe göre ağır bi programı var tıp ın, benim de şüphelenmeme sebep oluyor. ne söyleyebilirsiniz?

Dostum iki bolum arasinda ucurumlar var. Oncelikle hayatin boyunca yapmak istedigin meslegi dusunmelisin. Tip ve doktorluk kulturu ve gecmisi olan gelenekleri olan bir meslek. Kutsal bir meslek. Bu meslegin yerine getirilmesi zor gerekleri var ki ilk adimi 6 yillik egitim.okumasi en zor brans oldugunu dusunuyorum kimisi otu odtu zor desede evet zordur. Fakat ortalama hicbir itu odtu muhendislik ogrencisi ortalama bir tipci kadar calismaz bu acik ve nettir. Ikisinin cok calisanida iyi yerlere gelir bu da nettir. Senin aklini tibba kaydiran para ve statuyse aile istegiyse bu senin isteklerinin disinda kalir. Muhendislik secmeni oneririm. Tip statusu icin hele ki parasi icin yapilacak is,cekilecek dert degil. Tibba harcayacagin emek ve enerjiyi muhendislikte de harcasan muhtemelen yne o paralari kazanabilirsin. Ama emegi harcarken aldigin zevk ve mutluluk onemli klasiktir her sabah ise kufrederek mi gitmek istersin bunu dusun tarafini sec:) detayli sorun varsada ozel msaj atabilirsin

eyvallah sağolasın,gerektiğinde sorabilirim abi

• quote:

quote:

quote:

eyvallah sağolasın,gerektiğinde sorabilirim abi

Ne demek iyi geceler;)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 00xxx

Hocam benim siralamam 4795. Ankaradayim ve ailemim yaninda okumak istiyorum. Ama gazi tip turkce gelmez gibi. Yildirim beyazit turkce gelebikir ama onun hakkinda kimse ic acici birsey soylemiyor. Sehir disi mi dusunsem ? Yildirim beyazitin egitimi hakkinda bi bilginiz var mi? Gazi ingilizce yazmali miyim ? @viper_3

Ankarada okumak istyorsan sehir disini dusunme. O puan bareminde gidebilecegin marmara ve dokuz eylul var zaten gaziden sonra. E marmara ingilizce. Eger ing. Goze aliyorsan gaziyi yazabilirsin. Yok alamam diyorsanda ki orada ing. Okuyanlar var onlarla gorusmeni oneririm okula gidip en azindan,olmazsa yildirim beyazit da yazilabilir. Sehir hastanesiyle anlasmalari var klinikte skinti yasatabilir ama dokuz eylul icin gelinirmi diye de dusunmedim degil. Pdo sacma bir sistem oldugu icin degmeyebilir ama iste klinikte onun etkileri nispeten azaliyor. Maddi durumlar iyiyse zorlanmaca olmayacaksa yildirim beyazit yerine dokuz eylulu oneririm tabiki daha kokludur.

İngilizce tip da istemiyorum hazirligi atlayamam. Bu sene mezun senemdi 1 sene daha kaybetmek istemiyorum. Geriye bi tek Ybu turkce kaliyor. Onun da egitimi iyiyse yazcam. İzmir yerine Bursa Uludag tipi belki dusunurum ama onun da hazirligi varmis.
    Bu arada tesekkur ederim yardiminiz icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urkuncbirugursuzluk -- 8 Temmuz 2014; 1:56:50 >

• hocam bolu tıp hakkında ne biliyorsun yardımcı olabilir misin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nachbar

hocam bolu tıp hakkında ne biliyorsun yardımcı olabilir misin :)

Dostum bolu hakkinda bilgim yok acikcasi

• bu üniversitenin hazırlık bölümü nasıl ingilizce eğitimi iyimi yardımcı olabilriseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncayykc

bu üniversitenin hazırlık bölümü nasıl ingilizce eğitimi iyimi yardımcı olabilriseniz sevinirim

Hangi universitenin?

• Arkadaşlar mf3 sıralamam 3301. Okul birincisiyim. Normalde cerrahpşa gelmiyo ama okul birinciliği kontenjanı oldugu için tercih edicem gelme ihtimali nedir sizce?
    Ayrıca ankara tıp vs ege tıp? ankarayı mı uste yazsam ege'yi mi bi türlü karar veremiyorum.
    neye göre karar alabilirim yardımcı olursanız tsk.
    :)
  • quote:

quote:

bu üniversitenin hazırlık bölümü nasıl ingilizce eğitimi iyimi yardımcı olabilriseniz sevinirim

Hangi universitenin?

bolu abant izzet baysal ü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkubraaa

Arkadaşlar mf3 sıralamam 3301. Okul birincisiyim. Normalde cerrahpşa gelmiyo ama okul birinciliği kontenjanı oldugu için tercih edicem gelme ihtimali nedir sizce?
    Ayrıca ankara tıp vs ege tıp? ankarayı mı uste yazsam ege'yi mi bi türlü karar veremiyorum.
    neye göre karar alabilirim yardımcı olursanız tsk.
    :)

ankara gibi gereksiz kasıntı bir tıp fakültesini seçme. ankara olsun diyorsan gazi ver.

ayrıca okul birinciliğinden muhtemelen cerrahpaşa gelir,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hangi universitenin?

bolu abant izzet baysal ü.

Yok bolu hakkinda bilgim yok dostum

• Ankara kasinti olabilir ama tusta kazandirma orani yuksek ve egitimi iyi..

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.