Şimdi Ara

TIP FAKÜLTESİ İNGİLİZCE MUAFİYET SINAVI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar düzce üni. tıp fakültesini kazandım sizce ingilizce muafiyet sınavı nasıl olur zorluk bakımından,geçemezsek çok bi şey kaybeder miyiz?..

bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurnakalb -- 28 Temmuz 2013; 23:22:00 >

• Aynı durumdayız , geçemezsek zaten yeterli değil diye geçemeyiz ve hazırlık okurken iyice üstüne düşüp çalışırsak iyi olur nasıl olsa tusa girmk içinde önce İngilizce sınavını vermemiz gerekecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redand

Aynı durumdayız , geçemezsek zaten yeterli değil diye geçemeyiz ve hazırlık okurken iyice üstüne düşüp çalışırsak iyi olur nasıl olsa tusa girmk içinde önce İngilizce sınavını vermemiz gerekecek

evet yds sınavı var ama 6 yıl sonraki sınav için şimdi görceğimiz ing. faydalı olur mu bilemiyorum

not:gerçi yds nin 5 yıl geçerliliği varmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurnakalb

quote:

Orijinalden alıntı: redand

Aynı durumdayız , geçemezsek zaten yeterli değil diye geçemeyiz ve hazırlık okurken iyice üstüne düşüp çalışırsak iyi olur nasıl olsa tusa girmk içinde önce İngilizce sınavını vermemiz gerekecek

evet yds sınavı var ama 6 yıl sonraki sınav için şimdi görceğimiz ing. faydalı olur mu bilemiyorum

not:gerçi yds nin 5 yıl geçerliliği varmış..

Hocam hiç tekrarlamazsan tabiki unutur gidersin ...benim lise 2 de süperdi 3 yıl hiçbirşey yapmadım şimdi durum berbat... Hem kendimiz geliştirmek için yabancı makaleler, araştırmaları okumamız lazım 3. Ve 4. Sınıfta bence gerekli , ama öyle diyorsan tıp fak. Okuyan %60 kesim gibi sende okul bitince kursa gidersin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss öğretmenlik sınavı
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.