Şimdi Ara

Tıp fakültesinde akreditasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlarım ben tıp yazmayı düşünüyorum aklıma şöyle bir soru takılıyor, eğer üniversitem akredite olmazsa Amerika’da uzmanlık sınavı olan usmle’ye giremiyormuşum ve Amerika’da çalışamıyormuşum. Avrupa’da durum nasıldır acaba fakültem akredite olmasa bile Avrupa’da uzmanlık yapıp çalışma durumum olabilir mi?

• iceblue8 İ kullanıcısına yanıt
    UP
  • Hocam ben yanlis bilmiyorsam akredite olmasa bile belirli başlı sınavlara girerek usml için hak kazanabiliyorsun.Yanlışım varsa düzeltsinler bana böyle dendi
  • usmle bireysel bir şey değil mi
  • bende akreditasyona sahip olmayan ünileri yazmadım ilerde hedefleri büyütebilirim diye.

• şu an sadece usmle için 24ten sonra akredite geerekli ama akredite olmasa bile tıp fakültesini okuduğunu kanıtlarsan giremyebiliyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe tıp fakültesi
    geçen yıl açıldı
    Mühendislik > tıp
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sıralamanız kaç?
  • mavitip M kullanıcısına yanıt
    11 bin
  • Turkiyede gideceğin uninin akreditesini tepdad veriyor zaten.usmle için pek bi anlamı yok, usmleye hazırlayan dershaneler belirtiyor girebilecek unileri.akreditasyon şart gibi bi olay yok yani.dunya çapında önemli olan ecfmg.
  • hellface H kullanıcısına yanıt
    Ecmfg’si olan üniversiteler hangisi peki

Siteden bakmak lazim varsa da hacettepe ctf tarzi yerlerdir muhtemelen.Ama 15k yapan adam da kafaya koyup sınavlarla cebellestikten sonra gidebiliyor tabi.

• tusem.com.tr
    USMLE SINAVI HAKKINDA BİLGİ
    https://tusem.com.tr/infobank/usmle_hakkinda_bilgi.asp
    Tıp ögrencisi arkadaşım bu bilgiyi verdi: Şu an Usmle sınavına girebilmek için wdoms akreditesine sahip bir fakültede okumanız lazım. Wdoms için de sponsor notes kısmı dolu olması lazım. Wdoms sitesi:https://search.wdoms.org/

Sadece Amerika için 2024 yılından sonra Wdoms akreditesi yerine tepdad akreditasyonuna bakılacak.

Şu an tepdad akreditesine sahip olmayan ama wdoms akreditesi olan okullara gidenler 2024 yılına kadar id alırsa akreditasyon engeline takılmaz.

Wdoms akreditesi olup tepdadı olmayan da birçok okul var. Zaten bazıları tepdad akredite adayı. Forumda bu tip okullarda okuyanlar 2024'e kadar alınır diyor (kendi fakülteleri için)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.