Şimdi Ara

Tıp Furyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kime sorsam herkes tıp istiyor.. herkes sonuçta bunu seviyor olamaz.. bi ömür tüketeceksin o meslekle ve sevmediğin bi işi yapacaksın... işte o zaman paranın bi kıymeti kalmayacak..

gerçi benim işime geliyor bu durum herkes tıpa girecek, elekt. müh.lüğü de bize kalacak...

• Eğer kazanabiliyorsan gir oku mis gibi bölüm.Aile hekimliği yaparsan ayda yaklaşık 7bin lira gelirin var.Akşama kadar ilaç yazarsın zaten muayene falan hakgetire Yapılan bu işe karşılık bu paraların alınması gerçekten dudak uçuklatıcı yani elbetteki her insan ilerde kafam rahat olsun diyor ve Tıp istiyor.
  • insanlar artık sevdiği istediği mesleği seçmey bıraktı, mezun olunca hangisinde çabuk iş bulurum ona bakıyor. O sebeple tıp okumayı seçiyor. Ben her durumda mesleklerin iyi araştırılması gerektiğini ve iyi seçilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sevmediğin bir bölümde okumak, sevmediğin br mesleği yapmak insana huzur sağlamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greyfurtçu

kime sorsam herkes tıp istiyor.. herkes sonuçta bunu seviyor olamaz.. bi ömür tüketeceksin o meslekle ve sevmediğin bi işi yapacaksın... işte o zaman paranın bi kıymeti kalmayacak..

gerçi benim işime geliyor bu durum herkes tıpa girecek, elekt. müh.lüğü de bize kalacak...

ehehe ben de elektronik sitiyorum..sınıfta 27 kişinin 18 i tıp istiyor..geri kalanlar da gemi inşaat falan..

benim işime geliyor inan..hatta elektrinoik isteyen birisi varsa da konuşup caydırıyorum hedefinden

114 kişilik kontenjan olunca psikolojim bozulu benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

quote:

Orijinalden alıntı: greyfurtçu

kime sorsam herkes tıp istiyor.. herkes sonuçta bunu seviyor olamaz.. bi ömür tüketeceksin o meslekle ve sevmediğin bi işi yapacaksın... işte o zaman paranın bi kıymeti kalmayacak..

ehehe ben de elektronik sitiyorum..sınıfta 27 kişinin 18 i tıp istiyor..geri kalanlar da gemi inşaat falan..

benim işime geliyor inan..hatta elektrinoik isteyen birisi varsa da konuşup caydırıyorum hedefinden

114 kişilik kontenjan olunca psikolojim bozulu benim

desene aynı kafadayız..

• Bizim buralarda pek yok tıp isteyen 16 kişilik sınıf 1 kişi istiyor.
  • çoğu tıp isteyen parası için istiyor ve bunların çoğu tıp okuyamayacak

ben şahsen tıp kazansamda gitmem parasınhdan ziyade benim için uygun bir meslek değil sevmiyorum. +100000000 dolar verseler giderim tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onz -- 6 Mayıs 2010; 18:36:28 >
  • SINAVA GİREN ADAY SAYISI : 1.783.252
    TIP FAKÜLTESİNE GİRMEK İSTEYEN ADAY SAYISI : 1.500.000
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

insanlar artık sevdiği istediği mesleği seçmey bıraktı, mezun olunca hangisinde çabuk iş bulurum ona bakıyor. O sebeple tıp okumayı seçiyor. Ben her durumda mesleklerin iyi araştırılması gerektiğini ve iyi seçilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sevmediğin bir bölümde okumak, sevmediğin br mesleği yapmak insana huzur sağlamaz.

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.