Şimdi Ara

TIP Gazi İng vs Akdeniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
3
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlık belli. Gazi ing. Nin olma olasılıgı sıralamalar düşerse yüksek, Akdeniz tıpa geçen seneye göre sıralamam tutuyor. İnternetten gördüğüme göre gazi için, egitimi kaliteli ama sosyal hayat vesaire yok ve üni çoook olaylı diyolar. Akdeniz için sosyal yaşam vesaire iyi ama çok zor diyolar. Kararsızım lütfen aydınlatın
    Sıralamam 5300 bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valkorbit -- 19 Temmuz 2019; 11:44:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• akdeniz bence antalya ankaradan daha güzel bir şehir gazinin ortamı leş

• Yurt dışı düşünüyorsan Gazi ing daha mantıklı gibi duruyor. Kalite olarak iki üninin çok fazla farkı olacağını düşünmüyorum. Aslında biraz da şehir olarak düşünmek gerekiyor. 6 yıl Ankara'da mı okumak istersin yoksa Antalya'da mı, bu soruyu kendine bi sor.
  • Antalya'da okumak tabi daha cazip geliyor fakat Gazinin adını ben mesela Akdenize göre daha sık duydum. Gaziyi yazıcaktım zaten de arkadaşın dediği gibi ortamı leş dendi, siyasi olaylara çok ilgililermiş öğrenciler, gerikafalı çokmuş. O yüzden danışmak istedim bir de gazi ingilizcede hocaların ingilizcesi kötü diyenler var. Teşekkürler cevaplarınız için

• valkorbit V kullanıcısına yanıt
    İngilizce eğitim almak bi noktada daha avantajlıdır. Güncel bilgileri daha hızlı takip edebilirsin. Yurtdışı düşünürsen daha avantajlı olursun. Gazi tıp akdeniz tıp arası seçiminizi gazi tıptan yana kullanmanızı tavsiye ederim. Gazide söylediğin gibi olaylar eskiden varmış evet. Şu an bu tarz olaylar göremezsiniz. Hele tıp fakültesinin yanından geçmez. Çok güzel bir sıralamanız var tebrik ederim. Tavsiyem gazi tıp seçmeniz.

• Eğer Gazi söylediğin gibi artık olaylı değilse öğrenci tipi gerikafalı değilse yani bir şans verebilirim. Biraz düşünücem bu konu hakkında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gazi ingilizcede hocaların kendilerinin de ingilizceyi tam olarak bilmedigi doğru mu? Eğer dogruysa yazmak yanlış mı olur? Genel olarak Akdeniz'de o söylenen zorluğa katlanmaya değer mi? Bu ünilerde okuyan biri sesimi duysa çok sevinirim..

• gazi türkçe ya da ankara tıp yaz çünkü o sıradakileirn büyük çoğunluğu bilgisayar yazıyor tıp sıralmaları bu sene baya düşecek gibi
    Hocam gazi sıkıntı yaratmaz. Akdenizin zorluğundansa gazide okumak sizin için daha avantajlı olacaktır.

• antalya'lı olarak yazıyorum. şehir olarak tercih etmeyi boşver, her türlü antalya kazanır ama önemli olan o değil. tıp harici başka bölüm istiyor olsaydın ( mühendislik, öğretmenlik, mimarlık vs ) yazma derdim ama tıpta akdeniz gerçekten çok iyi durumda. istersen google'dan araştır, birkaç sene önce ülkedeki ilk başarılı yüz nakli akdeniz tıpta yapılmıştı. daha bunun gibi birçok örnek bulabilirsin. gazi'de ise hala olaylar devam ediyor gibi, 1-2 ay önce forumun konu dışı bölümünde birisi konu açmıştı, https://forum.donanimhaber.com/gazi-universitesi-ulkuculer-ile-davalik-oldum-ceza-aldilar--138285050

ekleme > gazi ing diye senin aklına geliyor ama gerçekten gereksiz. ülkedeki %100 ingilizce bölümlerinin çoğu dil konusunda sıkıntılı. ing dili edebiyatı, tercümanlık ya da ing öğretmenliğindeki akademisyenler ve öğretim görevlileri bile ingilizcede sıkıntı yaşarken, tıptaki hocalardan çok ingilizce bekleme derim. bu bütün ing bölümler için geçerlidir, ing mühendislik, ing işletme, falan filan hepsi aynıdır. hocalar derse ing diye başlar 2 hafta sonra türkçe devam eder.

son ekleme, gazi üni konusunu buldum linkini ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Templar -- 19 Temmuz 2019; 20:10:42 >

• Abim akdeniz tıp okuyor hocaların yaptıkları pislikler yüzünden bu sene kaldı üniversitesini değiştirmek için çalışıyor şuanda

• Yorumlarınız için sağ olun. @ankaratıp2024 sıralamalar evet düşebilie zaten tıp kontejanı arttı bu sene ama ankara tıpla aramda yaklaşık 1700 kişi fark var. İlk 5 binde bu kadar da oynama olmaz diye düşünüyorum ben.
    @HolyTemplar attığın konuya da girdim baktım. Benim duyduğum olaylar da bu tarzdaydı, insan olan kimse bu olayların yaşandığı bir üniversitede okumak istemez sonuçta. Tıp fakültesinde olaylar daha iyimserdir diye düşünüyorum ama üniversite aynı üniversite ve mümkün olduğunca 90 iq lu insanlardan uzak durmaya çalışıyorum. Bu bahsedilen tiplerle ne kadar etkileşimi vardır gazi tıp fakültesinin bilemiyorum açıkçası. Ama yavaş yavaş gazi üniversitesinden soğudum, belki yazmam tercih listeme, belli de olmaz...

• Yürüyenokb Y kullanıcısına yanıt
    gazinin ortamı leş olabilir ama bunu tüm ankaraya yüklemen saçma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akdeniz çok zor değil diye biliyorum birçok tıpa göre bence Akdeniz yazın

• Loginscreen L kullanıcısına yanıt
    5300 sıralama yaptığım için belli başlı üniversiteler geliyor sonuçta. İnternetten bakıyorum ve her üniversiteye elestiri gelmiş. Evet Akdenize gelen tek eleştiri hatta, çok zor olması. Ama onu yazma bunu yazma nereye kadar bilemiyorum. Sonuçta sıralamamı da harcamamam lazım. Abin acaba Akdeniz Tıp'tan nereye geçmek istiyor? Veya bu sıralamayla en iyi nereye gidilebilir?

Abim hiç tavsiye etmiyor akdeniz tıpı. Kendisi bursaya gitmek istiyor şuan. Sıralaması akdenizden iyiydi, memlekeye yakın diye akdeniz yazdı. Gazi de geliyordu ona. Şuan çok şikayetçi. 2. sınıftan 3 e geçemedi.

• Ben Bursa'nın da Akdeniz gibi zor oldugunu duydum. Tavsiye vermek gibi olmasın bildiğim bir şey yok ama belki abin Bursa yerine daha rahat bi yer seçmeli, zordan gidiyor sonuçta. Uludağ tıpa nereye baksam zor dediler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.