MD PHD ve amerikadaki olanakları hakkında araştırma yapıyorum. 2 yıl fazladan okumaya değer mi? Sadece maddi açıdan bakan biri olarak. Uğur şahin aziz sancar, ihsan doğramacı gibi en zengin doktorların hepsi bildiğim kadarıyla md phd (Profesör doçent vs tarzı) Abd almanya vs de para maddi odakla beraber çalışacak bir hekim için MD PHD önemli mi önmsiz mi? Üni profesörleri vs Klinikte çalışanlardan az maaş alıyor fakat en zengin doktorlar da hep Profesör ve phd eğitimi almış insanlar, Siz neye bağlayabilirsiniz bunu? bu konuda maddi açıdan MD mi yoksa MD PHD mi??? |
TIP HEDEFLEYENLER VE SEÇECEKLER İÇİN TIP EĞİTİM,SÜRECİ SORU-CEVAP (8. sayfa)
-
-
H
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Okunmaz
Sırf meraktan girdim baktım. Ben taa 11 yıl önce İTÜ'de dönemin en yüksek mühendisliklerinden birisine girip okudum. Şimdi o yıla dönsem tıp okurdum mesela ve bunu kandan korkan, kan verirken bile bayılan birisi olarak söylüyorum. Ama baktım ki tıpçılar da epey memnuniyetsiz. Şaşırtıcı geldi açıkçası.
-
Niye
İnsanları iyileştireyim canlarını kurtarayım vb yerine para derdin varsa okunacak meslek değil. 6 yıl okul sonra Tus zorunlu görev nöbetler uzmanlık vb vb. Mühendisler o parayı daha hızlı kazanıyor
Sen ne okuyon
Sabancı ie
Helal,sen yazın 11 tekrarı yaptın mı sadece tyt ve 11mat mı calıstın
MD
2.opsiyon. Eylül ekimde 12 konularında okuldan hızlı gidip 11 e döndüm. 11 bitince full 12 bastım
Nası calıstın? Palmeden mi
Meb ve yt
tus sınavında yerleşen herkes ilk senesinde mi yerleşiyor yoksa birden fazla kere mi tusa giriyorlar
-
Herkese selamlar. Birinci sınıfı Ankara Tıp ile uyumlu hangi fakülteler var? Geçiş durumunda dönem 1'i tekrarlamamak için. Bunu nereden öğrenebilirim, öğrenci işleri mi yoksa geçiş komisyonu gibi bir kurul mu var? Eskişehir OGÜ uyumlu mudur örneğin? 2015'te değilmiş mesela, bu değişmiş olabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeosman -- 19 Eylül 2024; 13:35:41 > -
19 mayıs ile erciyes tıp ları bir biri ile mukayese edibilecek var mıdır. 19 mayısın fazlaca zor olduğunu çevremizden duyuyoruz. kayserinin de eskiden zor olduğunu biliyorum ama son durum ne dir.
birde samsun üni tıp var. buranın eğitimi 19 mayıs damı oluyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X