Şimdi Ara

Tıp icin iyi bir telefon mu tablet mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
3
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uppp

• Uppppp tablet alırsam ipad 7. nesil düşünüyorum telefon için kararsızım önerilere açığım

• ipad + kalem al
  • Yeni telefonlar zaten tablet boyutunda telefon almak daha mantikli .

• Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt
    Hocam geometri felan olsa kalem iş görür ama tıp da nasil bir islevi olcak ?

• bütceniz uygunsa ipad pro en güzel cihazdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne alayım hocam öneriniz var mı

• Notları kağıt üzerinden çizerek okumayı seviyorsanız ikisine de gerek yok.Ama dijital ortamdan çalışırım diyorsanız tablet ayrıca her komiteye 50-60 TL harcamaktan da kurtulursunuz.Benim bazı arkadaşlarım labtop almıştı labtop üzerinden çalışıyorlardı.
    Bu arada notlar siyah beyaz oluyor anatomi de sıkıntı çıkabiliyor

• 10eydiGız kullanıcısına yanıt
    Çizerek okuma alışkanlığım yok teşekkür ederim hocam

• Param var diyosan note 10 veya p30 . Daha ucuz olsun diyosan redmi note 9 pro

• tablet öneririm ben. 7. nesil ipadde kalem desteğide var belki ilerde kullanırsın. kurul başına 120-130 lira bizde ders notları, bazen hocalar yeni slaytlardan anlatıyor dersi birde yeni slaytın peşinde koşuyorsun. tabletle tüm notlar yanında oluyor derse rahat götürebiliyorsun. eğer kağıt kokusuyla alakalı takıntıların yoksa sobottayı netteride pdf olarak atarsın tablete 5 kilo çanta taşımaktansa tabletle gidersin sadece.
  • Tabletten ders çalışabileceksen hiç düşünme al.

Genelde çoğu insan fotokopi çektirip altını çizerek çalışır. O yüzden tablet tercih etmez. Şahsen bende de göz yoruyor.
  • 9 pro nasıl acaba? İşimi görür mü şu an 6s kullanıyorum artık öldü telefon tablet alırsam telefon almam zaten paralı gidiyorum ailemden istemeye yuzum yok

• Ekranı epey büyük su an sana onunla yazıyorum ama bir tablet işlevi gormeyebilir.

• Hocam memnun musun? Beni kaç yıl sorunsuz götürür? Elimdekinden de kurtulmak istiyorum bir taraftan artık çok eskidi gerçekten

• Ben alırsam 9pro alıcam iyi telefon. sonucta xiaomi

• Hocam yurtta kalacağım anime izliyorum çok fazla düşündüm de ipad 7. nesil benim için daha iyi. Telefonum 6s bir yıl daha idare edebilirim seneye yenilerim artık

• Hocam ben de Tıp için grafik tablet + laptop ikilisini kullanmayı düşünüyorum ama nasıl olur bilemiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İpad alırsanız işinize gelir ve karlı da olabilir. Anatomi atlası vs textbookları ve her dönem ders notlarını almaktan kurtulursunuz. Üstüne ipadiniz olur film filan izlersiniz. Ben bilgisayar kullanıyorum, şimdiki aklım olsa ipad pro alırım anatomi laboratuvar derslerine filan bilgisayarla gidemezsiniz ama tabletle gidersiniz. Bütün dersiniz tabletinizde olur yani çok pratik.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.