Kurye izinli olduğundan Merkeze götürülecek dosyaları dün ben teslim etmek üzere yola çıktım. Merkez evrak kabul bürosuna dosyaları verdim, sekreter kız ekrana bakıp "Şu dosya sistem üzerinden bize ulaşmamış henüz" deyip birini iade etti. Dosyaları ben hazırladığım için ekrana düştüğünden emindim yine de birşey demeden dosyayı alıp hemen şubeye döndüm. Ekrandan evrakın merkeze gönderildiğine dair rapor çıktısını alıp dosyaya ekledim ve yeniden merkeze gittim. Sekreter kız yine bu defa benim aldığım ekran çıktısını da alarak baktı "Ekranda hala yok ama !" dedi. Ben de "Sisteminiz kilitli kalmış olabilir isterseniz restart yapın" deyince restart attı. Yeniden açınca evrakın sistem üzerinden ulaştığını gördü. Bu sürece tanık olan diğer sekreter kıza "Cemil Altunbilek bizi merkezde çalışan Cemil Abi değil mi?" diye sordu. Diğer sekreter "Cemil Abi Şubeye mi geçmiş??" diye soruyla cevap verdi. "Baksana elimdeki ekran çıktısında Cemil Abi' nin adı şube personeli olarak geçiyor" deyip diğer sekreter kıza gösterdi. Bu arada bende konuşmalarını sessizce izledim ve birşey söylemeden orayı terk ettim... |
Bildirim