Bildirim
TIP İNGİLİZCE OLMASI YARARLARI-ZARARLARI-HAKKINDA BİLGİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Türkçe tıp okuyan arkadaşım kaynakların çoğunun ingilizce olduğunu, bu yüzden araştırma yaparken çok zorlandığını söylemişti ama ben olsam Türkçe yazardım yine de tıp zaten zor bi de ingilizce olursa çekilmez iyice.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ingilizce için 1 hazırlık yılı gerekiyo dimi? yani bi sene uzatmış oluyoruz -
quote:
Orijinalden alıntı: manoff13
ingilizce için 1 hazırlık yılı gerekiyo dimi? yani bi sene uzatmış oluyoruz
Hazırlık atlama sınavı yapılıyo ingilizcen iyiyse atlayabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
peki o sınavı geçemezsek 1 tam dönem mi yoksa kısa bi süre mi görüyoruz ingilizce dersini? -
tıp zaten latince kaynıyor. latincenin de ingilizcesi ağır olmaz mı -
quote:
Orijinalden alıntı: manoff13
peki o sınavı geçemezsek 1 tam dönem mi yoksa kısa bi süre mi görüyoruz ingilizce dersini?
Hazırlık 1 sene.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
up ben de ing. okumayı düşünüyorum -
Tıp düşünen arkadaşlar İngilizce tıp eğitimini savunmuyorum, tıp gibi ağır bir bölüm ana dilinde eğitim almalı, şuda var yayınların %95 i İngilizce olduğundan İngilizce bilmek zorundasınız ben Hacettepe Türkçe tıp okurken ( 20 yıl önce mezun olmuşum :( )1 yıl hazırlık okutuyorlardı şu an nasıl bilmiyorum ama en iyisi bu gibi gözüküyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hazırlıkta okutulan ingilizcenin zaten yeterli olmadığını duymuştum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X