Şimdi Ara

TIP KAC PUAN DUSER SORUSUNA CEVAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirtildiği gibi sizce tip bu yıl kac puan düşer? 450 ile kapatan tip 435 olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 450 ile kapatan tıp 435le açarsa hiç şaşırma çok garip bi yıldı bu yıl hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Fiziğebaşlamadım

450 ile kapatan tıp 435le açarsa hiç şaşırma çok garip bi yıldı bu yıl hocam

yok hocam o kadar da degil. Abartmayalm :D

• quote:

Orijinalden alıntı: omer.krky23

quote:

Orijinalden alıntı: Fiziğebaşlamadım

450 ile kapatan tıp 435le açarsa hiç şaşırma çok garip bi yıldı bu yıl hocam

yok hocam o kadar da degil. Abartmayalm :D

gayette olabiletisi yüksek şuan gecen seneyle suan puanlar arası ucurum gibi bişi var misal gecen sene 1.ci net sayısı şimdiki 1. net sayısı
  • Abi düşsünde yeter. Geçen sene 400 puanla alan bir bölüm bu sene 370-380 le alacak gibi. Sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakim66

Abi düşsünde yeter. Geçen sene 400 puanla alan bir bölüm bu sene 370-380 le alacak gibi. Sizce?

öyle görünüyor ama bide su var. biz sadece kendimizi ve cevremizi biliyoruz. tum Türkiye gryo bu sinava. hic belli olmaz ama inşallah diyelim.

• puandan size ne oglum zaten sıralamanıza göre yazcaksınız ne içtiniz.
  • eğer kontenjanlar değişmezse yüzüncü yıl geçen yıl 450 idi bu yıl 442 ile kapatacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: flow41

puandan size ne oglum zaten sıralamanıza göre yazcaksınız ne içtiniz.

su an sıralamayi bilmiyoruz ama puanimizi biliyoruz az cok. bir yol haritası çizelim kendimize. yoksa merak etme bizde biliyoruz siralama ile tercih yapmayi.

• Millet Bu puanların düşmesi bir şeyi değiştirmeyecek sen kaç binsin onu söyle ne yapacaksın 450 500 'ü hem puan ne kadar düşerse bir mesleğin ilerideki kalitesinin ne olacağını düsünebiliyormusun? Bir zamanlar çok ama çok rağbet gören bilgisayar mühendisliği şuan asgari ücretle çalışıyor.Tıpın bu duruma düşmesi imkansızmı. 10 SENE önce tıpa 5 binin yukarısı olan giremezdi.Bu sene olmuş 15 bin 10 sene sonra 30 bin ....
  • omer.krky23 kullanıcısına yanıt
    Madem fene herkes kolay diyor o zaman denge söz konusu olur yani puanlar 2013 ten beri aynı ben düşeceğini düşünmüyorum keşke düsse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • puan olarak değil de sıralama olarak bakmak daha iyi olur bence yoksa abartılı bi puan düşüşü (10 puan ve fazlası gibi) olmaz tıp bu yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.