< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TIP KAÇ SENEYE BİTER?(ANKET)
TIP KAÇ SENEYE BİTER?(ANKET)
(En Son Oy Tarihi: 2.9.2024)
-
-
2-3 e oy verenlerin kullandığı malı merak ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence bitmez. keşke gelseydi tıp çok istiyordum 25k yaptım ama obp beni mahfetti 3k geri attı 28k oldu gelmeyecek büyük ihtimal
-
Tıp 6 sene değil 6 sınıftır
hocam daha erken bitirebiliyor muyuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bitmez bitmeyecek de
tıp hayali olup okuyamayanlar ve okuyamayacaklar karalama politikasındadır hep
ben 5 sene sonra bitiriyom ihtiyar
-
sanmıyorum ama harranı listenizde bulundurmanızı öneririm hocam gelirse gerçekten çok şanslısınız
-
obp diye bir şey olmasaydı keşke
-
2093 yılı Kasım ayı bitebilir.
-
benim 4 yil kaldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnsanlık var olduğu sürece bitmesi imkansiz
Tek bildiğim Sbü hamidiyenin ömrü akp gidene kadar. Yemin ediyorum, böyle taktan bir okulda okusaydım üniversitemi söylemeye utanırdım. Bununla övünenler var. Hacettepenin önüne koyan zeka ozürlüler var. Neyse. Genel olarak doktorluk bence bi 20 yıl. Belki operatörlüğe geçebiliriz. Hastayla ai arasında.
hacettepenin bir kolu olarak kurulan kastamonu için ne dersiniz? bir arkadaşım için araştırıyorum.
Cerrahi için ne düşünüyorsun
Hocam ben kastamonuluyum. Şehir olarak anlarsınız. Çok küçük. Haftasonu kaçamak yapabileceğiniz bir yer yok. İnsanı da pek sevilir cinsten değil. Ama tıp, tıptır denilerek gelinebilir. Hastanesi yeni, pek çok şeye cevap verebilecek düzeyde. Fakülte binası da yepyeni. Üzgünüm pek bilgi veremiyorum. Sadece biraz dedikodu vereyim. Ablamın arkadaşlarından biliyorum. 2014lerde kastamonu tıp gazi sıralamasından alıyordu. O zamanlar girenler tamamen hacettepede okudu. Mezuniyetleri, mezuniyet cübbeleri bile aynıydı. Tıp tıptır denilerek gelinecekse gayet okunur bence.
Dahili bilimleri anlıyorum. Yani belirli bir fizyolojik süreç var. Veriler giriliyor. Ona göre bir çıktı alınıyor. Bu bile basit geliyor ama iç yüzü çok karmaşık. Hocamız muayene hasta kapıdan girer girmez başlar demişti. Hastanın yürüyüşü, görünüşü, sesi. Derdini anlatış tarzı. Yani bir hekimin muhafazakar bir kadın geldiğinde farklı tarzda düşünmesi gerekiyor, erkek bir ergen geldiğinde farklı. Bu verileri direkt ai ye sunmak için bile bir doktor gözü gerekiyor bence. Cerrahiye gelirsek, evrim ağacının bir videosu var moravec paradoksu diye, o video benim ufkumu genişletti. Nörofizyolojiden sonra daha da anlam kazandı. (Burada çok hatalı şeyler yazabilirim, biyolijici hocalar kusura bakmasın) İnsanın beyni insanın ince motor becerilerine göre çok daha genç bir evrimsel kökene sahip. Bu yüzden gayet hayalgücü gerektiren eserleri ai yapabilirken henüz doğru yürüyebilen bir robot bile geliştirilemedi. Endişem var. Ama o kadar da korkutmuyor beni. Aç kalmayız ya. Da vinci robotu aklımı karıştırıyor sadece, bilemiyorum bu konuyu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X