Şimdi Ara

Tıp Karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

mf3 sıralamam 4100

başkent burslu , uludağ ve eskişehir osmangazi üniversitelerini düşünüyorum

tıp için

bu 3 üniversiteyi ve şehri olabilidiğince her yönüyle karşılaştırabilir misiniz?

not: arkadaşlar "eskişehire git" ve ya "başkent" yazıp bırakmazsanız sevinirim

neden ve niçinlerini açıklarsanız çok iyi olur

teşekkürler

• up
  • yok mu önerileriniz
  • bu üç üniversite arasında kaldıysan, uludağ tıp fakültesini seçmelisin. Uludağ tıp fakültesi en köklü tıp fakültelerinden biridir. Bursa da şehir olarak eskişehir'den daha büyük ve gelişmiştir.

ben de bu yıl tercih yapıcam sıralamam 5445.. eğer senin sıralamanı tutturmuş olsaydım, hiç düşünmeden bursa'yı yazardım.

(burslu üniversite şu an için düşünmediğim için başkent hakkında sana da bi yorum yapmak istemedim )

nerede oturuyosun peki?
    aileye yakınlık faktörü de önemli diyolar tıp fakültesi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 23 Temmuz 2011; 13:18:22 >
  • uludağ konusunda hem fikiriz diğerlerin daha merkzi ve gelişmş başkent dersen vakıf uni nasıldır bileöcem
  • Ben de bursa, eskişehir arasında kaldım. Belki de acıbadem.

bursa tavsiye ediyorlar gibi. birisi tus başarısı yerlerde diyordu. var mı bilgisi olan.
  • bende bursalıyım 4603 geldi sıralamam.esk ve uludağ hakkında bildiklerimi anlatayım az cok
    uludağdan baslayalım once kampusu acayip dağiniktir ve şehre uzaktır.ama gorukle diye bikoy var yanında yerleşim yeri oğrencoıler ıcın ama koyde dısco bile var düşün artık nasıl bi koy öğrenci mekanı.bursa gercekten dağinik bi yer ama gercekten buyuk şehir.bi eksiklik cekmezsin.avm sayısı oldukca fazla uludağ unısıde denize 15 20 dk uzaklıkta.mudanyadan ıstanbula hızlı seferler var 75 dk de istanbuldasın .uludağ gercekten zorluomus internleri ama eğitimimnin kalitesi hakkında kotu sey soeeen gormedım daha.

esk e gelşirsek şehri beğnenler avr cok.hatta uludağın ustune yazanlarda cok baya bursadan.universitede tıp okuyanlarla knustuğumda eğitimden cok memnunlar zaten oğrenzi kenti felan ddediler.bide eskde kiralar yuksemkmıs biraz ama bursada istediğin fiyata ev bulabılırsın.bnmde ins esk tutar.akdenız tıp ve kocaelı tıp hakkında bilgisi olanlar paylaşırlarsa cok sevinirim.......

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sdü Tıp ve tıp hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lys2011ygs2011

iyi günler

mf3 sıralamam 4100

başkent burslu , uludağ ve eskişehir osmangazi üniversitelerini düşünüyorum

tıp için

bu 3 üniversiteyi ve şehri olabilidiğince her yönüyle karşılaştırabilir misiniz?

not: arkadaşlar "eskişehire git" ve ya "başkent" yazıp bırakmazsanız sevinirim

neden ve niçinlerini açıklarsanız çok iyi olur

teşekkürler

mf-3 sıralamamız cok yakın..tıp yazarsam muhtemelen aynı yerde oluruz.. =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.