Şimdi Ara

tıp kazananlar nasıl kazandınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
3.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tıpı nasıl kazandınız,nasıl çalıştınız,hangi kaynakları kullandınız bir de sosyali nasıl hallettiniz lütfen yardım şimdi denemelerde 120 netlerdeyim ne yapmalıyım ?

• al palme ab konu anlatimli zevkle oku bio icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nomedia -- 24 Ağustos 2016; 14:23:01 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nomedia N kullanıcısına yanıt
    sosyal nasıl halledilir abi
  • Çok basit abi buda soru mu şimdi inekleyerek başka bir şey mi var.
  • mrldmr M kullanıcısına yanıt
    Sosyal halledilmez:/
    Diğerlerini halletmeye çalış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal çalışmadım, denemelerde çözdüğüm kadarıyla girdim sınava 21 net bıraktım. Ama sen çalış. 😄 Femin cep kitapları iyiydi.

Düzenli çalışarak kazandım ben. Dershaneye falan da gitmedim, kendi düzenimi kurmuştum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • illusionandream kullanıcısına yanıt
    lys çaşılması için neleri tavsiye ediyorsun abi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sosyali kesinlikle hafife alma.2016 ygs sosyal sayesinde insanlar birbirini geçti. sosyali yapmak da biraz ilgi ister aslında.coğrafyada konuyu kavrayıp soru çözme gerekir ama tarih Osmanlı kısmı biraz ezberdir. Atatürk bölümü de inkılaplar hep çıkar özellikle oralara bak
  • şuan bence gayet iyi durumdasın.ben 120 neti yapana kadar canım çıkmıştı. tabi sonra gitgide netlerin artar korkma. tıpı kazanmak o kadar zor değil. düzenli ve disiplinli bir çalışma ister. program ister ama öye saatli bir program değil. şöyle bir şey yapabilirsin. bir hafta için şu konular hedefim de. örneğin polinomu bu hafta halledicem ...daha verimli olur.
    biyoloji için palmenin a ve b soru bankası var gayet iyi sorular mevcuttur.matematik için fasikül çözmek mantıklı .geometri kendine bağlı ama karekök konu anlatımlı güzeldi.kimyada o kadar korkmanı gerektircek bir ders değil valla pek önerebilceğim yok.fizik baya önemli lys çok zordu bu sene. ben mustafa başerin final ygs lys konu anlatımlı kitabını sonradan keşfetmiştim.ama iyi öğretiyordufizik için de çok fazla kaliteli kaynak bilmiyorum.meb kitaplarını da unutma özellikle fiziği düzenli oku.mebin biyolojileri zaten güzel öğretiyor onu da okudun mu başarırsın. kolay gelsin.

• femin cep kitaplarını alıp deneme çözün abi ne uğraşıyorsunuz konu anlatımlı kitaplarla soru bankalarıyla

bu zaman icin netin mukemmel benim 100 falandi bu zamanlar.sosyal konusunda arkadasa katiliyorum calismana gerek yok hazir not defteri cep kitabi+ deneme yapsan yeter.ben sadece genel denemelerdeki sosyalleri cozuyordum.23 net yaptim.o sosyal sinavi icin cok rahat yetti bana 23.bence netlerini denemeyle arttirmaya bak lys ye agirlik ver bu saatten sonra

• hocam neresi geldi sizin
  • Fenliselimezun kullanıcısına yanıt
    Giresun tıp geldi. 14 bindeydim. Daha iyi yapılabilir aslında biraz sınavda heyecandan kaybettim.
  • valla sadece cep kitaplarıyla sınav kazanan hiç duymadım. herkes çatır çatır soru bankasından çözüyordu. ayrıca konu anlatımlılar sınava iki hafta kala işine yarayacaktır çünkü konuların ince noktalarını ordan bakıp hatırlarsın cep kitapları da iş görür o durumdayken.
  • Sosyali halletmedim. 20 net yaptım.

• bak tanıdığımdan örnek vermek istiyorum sosyal için soru bankası konu anlatımlı çözdü baya denemelerde 145 net altına inmiyor lakin sınavda sosyale bile bakamıyor maalesef

neyseki lysde biraz toparladı

• ygs 2016 ya mı girmişti? bu seneki sınavda sosyale bakmaması bence olanaksızdı yani 145 net yapıyorken. acaba heyecan mı yaptı?
  • 2015

sosyal için bi şey çözme zamanını bu derse harcama.denemeden denemeye yapamaddığın soruları anlasan zaten 20 25 netin cepte.mat ve fen çalış lys
  • sağolun teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.