Şimdi Ara

Tip kazananlar ve tip kazanacak puan yapanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynen he benide twitrda takip etmeye başladı bazılarıııı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brkfba7171 kullanıcısına yanıt
    Cok haklisin güzel cevap.
    Bu arada sırf para icin bu bölümü yazanlar icin ayni duygulara sahip değilim. Oyle doktorlarla karsilasmamak dileği ile...

• quote:

Orijinalden alıntı: melisa...

Discilerede saygim sonsuz. Dedigim gibi onlarda doktor unvani alıyor sonuçta. O beyaz önlüğü onlarda giyiyor. Ayni karizma hemen hemen :)

eyvallah hocam

• Noktalıvirğül kullanıcısına yanıt
    eğer gerçekten mesleği seviyorsan yazmanı tavsiye ederim.bugün rehberlik hocamla konuştum.yani istanbulda diş okumakta var tabi ama sen bir zorlukla karşılaşınca geri dönüp keşke kars olsaydıda tıp yazsaydım diyecek misin dedi.bende derim tabi dedim yıllardır bunun hayali ile yanıyorum.O zaman yaz dedi.karsta olsa van da olsa yaz .Yatay geçişler kolay olmuyor kabul ama gerçekten severek okuduğun bir bölümse sıkarsın dişini zaten ortalaman yüksek gelecektir. dedi...

bizim dersaneye uğurdan gelmişti.ve orada beğendiği başarıları takip ettiği öğrencileri (üniversitede dahil)karneleri ni gösterdi.yakındoğudan çanakkale tıpa geçişe ,harran dan cerrahpaya geçişe , rte den sdü ye geçişe ve selçuktan uludağ üni. geçişe bizzat şahit oldum çocuklarla tek tek görüşmüş.algoritma ile yatay geçiş oluyomuş.ve gerçekten batıya gelmek istersen gelirsin dedi.

pişman olmayın seviyorsanız düşünmeden ilk sıraya yazın nasipte varsa gelsin yoksa zaten diş yazacaksınız sanırım o kesin :) oda hekim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Noktalıvirğül

Aynen he benide twitrda takip etmeye başladı bazılarıııı

takipçi kasiyosaniz ondandir siz yanliş anlamişsinizdir

• Inan takipçi kastığım yok. 40a yakın takipçim var sadece

• fatih.1454 kullanıcısına yanıt
    Hayalim değil ben sadece rütbesi için istiyorum. Para da önemli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noktalıvirğül

Inan takipçi kastığım yok. 40a yakın takipçim var sadece

501 de benim var.Üniyi kazanacağim kesinleşince azaldı benim ama

Rütbe paradan daha önemli kesinlikle

• Amaaan çok sarmıyo beni twitr hem yeni açtım daha

• Kadavra filan inceliyolar. İlginç bolum. Sadece zeka, çalışkan ve sorumluluk sahibi olmak yetmiyor midede lazım :)

• sandıgın kadar iyi durumda değiller ben de tıp yazacağım çok güzel tıp fakültelerine gidebiliyorum ama ucunun pek hayra çıktığını düşünmüyorum doktorluk dediğin gibi kutsal meslek ama bence hakkıyla yapılan her meslek doktorluk kadar kutsal emin ol türkiyede tıp yazabilecekken yazılabilinen mühendisliklerde okuyanlar çoğu doktordan mutlu.ayrıca para için yapacak olanlar tamamen aptal korkak ve dar görüşlü müthiş paralar kazanılabilen meslekler varken doktorun kazandığı parayı bi öğle yemeğinde yiyen mühendisler var garanti meslek olması tek cazibesi hani ne çok aman aman bi meslek sanma ne de kazanamadım diye üzülme değmez bence çünkü
    o zaman rütbe sahibi başka mesleklerde düşünebilirsin.yelpazen geniş.oku itü inşaat tüm şantiye önünde el pençe divan dursun. daha da saygın olmak istersen askeriye derdim ama gnümüz koşullarında HAYIR
  • fatih.1454 kullanıcısına yanıt
    Ben içinde mate geo fizik olan bir bölüm istemiyorum. 5 senedir hayatımı zindan ettiler...

• Melisa hanım ne yalan söyliyim sırf parası için seçiyorum

• dr.thy34 D kullanıcısına yanıt
    Ozaman sen şu mesai dolduran, insanlara somurtan, bitsinde gidiyim modunda olan, soru sormaya korktuğumuz doktorlardan olacaksın. Umarim seninle hiç karsilasmam!

• melisa... kullanıcısına yanıt
    Ama bende haklıyım
    Parasından olmasa kaç kişi tercih edecek öylesine zor bir bölümü

• TEŞEKKÜR EDERİM.İNSALLAH O SAYGİN MESLEGİ LAYİKİYLA TASİRİZ.

• Bu düşüncede birileri hala var ha... Helal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artize -- 26 Temmuz 2016; 22:33:23 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.