Şimdi Ara

Tip kazananlar ve tip kazanacak puan yapanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Azminize, hirsiniza, sorumluluk duygunuza, ozguveninize ve cesaretinize hayranım. Bir Tm ogrencisi ve genel olarak çalışmamis bir ogrenci olarak söylüyorum. Size saygim sonsuz. Niye bunları söyledim derseniz içimden geldi. En saygin mesleği yapacaksınız bunun kiymetini bilin. Cunku yerinizde olmak isteyen bir suru insan var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melisa... -- 26 Temmuz 2016; 20:29:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden tıp değil?

• Melisa sağol benim de tıp tutmıcak gibi ama duygulandım...

• Ne güzel kariyer düşünen insanlar var. Nedense etrafımda yok böyleleri. İdealist olman harika bence.

• Noktalıvirğül kullanıcısına yanıt
    Kaç bin yaptin? Ucundan kaciriyorsun galiba? Kotu bisey olsa gerek...

• melisa... kullanıcısına yanıt
    15927 kars tutar da yazmıcam oraları

Dış hekimliği yaz oda doktor sonuçta :)
    Allah im ne güzel bir unvan! :)))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Türkiyede ki herkes senin gibi samimi degil

Derken?

• quote:

Orijinalden alıntı: melisa...

Kaç bin yaptin? Ucundan kaciriyorsun galiba? Kotu bisey olsa gerek...
    teşekkürler Melisa ama her meslek kutsaldır ve önemlidir. Bu dünyanın doktorlar kadar, hemşirelere öğretmenlere bakkallara çiftçilere vs. vs. hepsine ihtiyacı var. Mesleğini severek yapan herkes gerekli saygıyı ve sevgiyi duyar ünvanla pek alakası yok bence.
    Yani tıp yazmayınca tıp kazanamamışsın gözü ile bakıyorlar

milletin ne dediğine niye bakıyorsunuz ki ? siz mutlu olun yeter !
    Bence hiç alakası yok. Yanlış anlasilmasin dis doktoruna goz doktoruda ayni benim gözümde. ( Ama egitim zorlugu açısından fark olabilir o konuda yorum yapamam :) )

Ankara diş erzurum inğ tıptan zor bence.

Erzurum deyince Turkiyenin bi çok yerinde yaşamış biri olarak en çok Erzurum un saglik hizmetini beğendim doktorlarida cok iyi (Ataturk Tıptan çıkanları kastediyorum)

Doğrudur

• quote:

Orijinalden alıntı: melisa...

Helal olsun size.
    Azminize, hirsiniza, sorumluluk duygunuza, ozguveninize ve cesaretinize hayranım. Bir Tm ogrencisi ve genel olarak çalışmamis bir ogrenci olarak söylüyorum. Size saygim sonsuz. Niye bunları söyledim derseniz içimden geldi. En saygin mesleği yapacaksınız bunun kiymetini bilin. Cunku yerinizde olmak isteyen bir suru insan var...

hocam dişçilere de bi övgü yazisi yazsaniz size zahmet

• Nasip kısmet aslında. Gecen sene olmadı bu yıl nasip oldu bana da. Allah kimsenin emeğini zayi etmesin. Duygularınızı yazmanız ne kadar samimi olduğunu gösteriyor.

Umarım herkes kalbindeki gönlündekini kazanır. Parası için seçip somurtkan, hastayı tersleyen doktor olmaz ya da yağ ile makine ile uğraşamayan mühendis olmaz kimse.. Ya da çocukları sevmeyen, ahlak veremeyecek öğretmen olmaz kimse. Gördük ki bu zamanda para için koltuk için vatanını satan komutanlar polisler hakim savcılar var.

Mesele okumak değil. İnsan olabilmek bu vatan millet için hayırlı bir birey olabilmek.. Okumayana da ihtiyacı var bu ülkenin. Okuyup satana değil.

Herkesin hakkında hayırlısı.

• Discilerede saygim sonsuz. Dedigim gibi onlarda doktor unvani alıyor sonuçta. O beyaz önlüğü onlarda giyiyor. Ayni karizma hemen hemen :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Brkfba7171

Nasip kısmet aslında. Gecen sene olmadı bu yıl nasip oldu bana da. Allah kimsenin emeğini zayi etmesin. Duygularınızı yazmanız ne kadar samimi olduğunu gösteriyor.

Umarım herkes kalbindeki gönlündekini kazanır. Parası için seçip somurtkan, hastayı tersleyen doktor olmaz ya da yağ ile makine ile uğraşamayan mühendis olmaz kimse.. Ya da çocukları sevmeyen, ahlak veremeyecek öğretmen olmaz kimse. Gördük ki bu zamanda para için koltuk için vatanını satan komutanlar polisler hakim savcılar var.

Mesele okumak değil. İnsan olabilmek bu vatan millet için hayırlı bir birey olabilmek.. Okumayana da ihtiyacı var bu ülkenin. Okuyup satana değil.

Herkesin hakkında hayırlısı.
    bende zorlu ve sıkıntılı bir 3 yılın ardından hayalime kavuşuyorum.dipten çıkıp zirveye doğru yol almak paha biçilemez birşey.etrafımda ki insanlar eskiden selam vermeyen tipler artık selam verir oluyor.bunlar gibi samimiyetsizlerin yanında sizin gibi insanların yüzünü görmemiş sesini duymamış birilerine içtenlikle böyle bir yazı yazmak gerçekten takdire-şayan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.