Şimdi Ara

Youtuber'lik kolay bir meslek değil bence

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuşma tarzı, videoları editleme, her gün zaman ayırma vs bir çok işi var

kolay bir meslek değil bence

• eee?

• Eee ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Youtuber'lik kolay bir meslek değil bence

• içerik üretmeyen patates tepki kanalları hariç çok kolay değil evet.

ama tr deki bi ton zevzek çoluk çocuğa "içerik" s*çan elemanlar için gayet kolay.

• TR'de düzgün içerik yok herkes aynı tür ve çok saçma videolar çekiyor.Yok şunu denedim şu daireden çıkan kazandı şuraya gittim,gece şurada kaldım.Birde bu tür videolar oldukça izleniyor ilginç.

• Bizim halkın zekası düşük olduğu için ayağını çekip atsan izlenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • belirli bir gelir seviyesine ulaşan yayıncılar kendi kurdukları anonim şirket bünyesinde işveren olarak istihdam sağlayabiliyorlar, edit yapacak eleman, kameraman vs. gibi işlerde çalıştırıyorlar.Sandığın gibi her işi tek bir adam yapmıyor, zaten çoğunun bunu yapmaya bile ihtiyacı yok çünkü çoğu belirli ajanslara kayıtlı ve oralarda çalışıyorlar.O gün veya o hafta çekeceği video ajans tarafından kendisine veriliyor o konu üzerine video çekip araya da aldıkları ücretin karşılığında viral reklam sokuyorlar oluyor bitiyor.

• Genelde laf atanlar kıskançlıktan atıyor zaten. Adam gidiyor 13 yaşındaki bir kitleyi hedef alarak içerik üretiyor, 20-30 yaşındaki adamlar da bunu algılayamayıp gerizekalı muamelesi yapıyorlar, halbuki youtuber orada hem parayı vuruyor, hem de kimsenin hakkını yemiyor.

Az para kazansalar kimse laf atmaz muhtemelen Youtuber'lik kolay bir meslek değil bence  Klasik başarılı olanı aşağı çekme kültürü.

Şey bile gördüm hatta ekşide, mesajı gönderince aklıma geldi, bebeklere özel videolar var, böyle sürekli renkli şeyler var ekranda, devamlı müzikler, tatlı tatlı konuşan canlılar falan, birileri çıkmış KİM İZLİYOR ABİ BUNLARI ÇOK BOŞ falan diyor Youtuber'lik kolay bir meslek değil bence 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 16 Temmuz 2022; 3:4:4 >

• Şu abidikgubidik hareketleri yapmayı kendime yakıştıramadığım için çekmiyorum e bir yandan çalışıyorum vakit bulamıyorum yoksa kenarda bir çok fikir yazdım imkanım olsa çekerim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 7 ile 18 yaş arası muazzam bir kitle var; önüne geleni izleyip beğenip abone olan: anası babası eline vermiş telefonu veya tableti, sabahtan akşama kadar video izliyorlar.. işte abuk sabuk videoların izlenme ve abone kasma hikayesi böyle başlıyor

• Kolay degil ama kazanç/emek orani cok fazla diger islere gore

Dusun adam doktor unlu doktor

Parayi kendi isinden degil de youtube ve tv den kazaniyor

Ama bu isin sonu bk tur. Uretmeden bu paralarin akmasi krize sokacak dunyayi

Yakindir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.