Bildirim
Tip ogrencisi bilgisayar tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Anladık kardeş tıp okuyosun tıp okuyorum ona göre laptop ne ya? Bırakın bu ayakları hadi mühendis olsan neyse adam tıp okuduğunu yedi düvele duyurmak için başlığı bile öyle atmış al sana laptop tıpçı kardeş :
www.hepsiburada.comAcer Nitro 5 AN515-51 Intel Core i5 7300HQ 8GB 1TB + 128GB Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-51-intel-core-i5-7300hq-8gb-1tb-128gb-ssd-gtx1050ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-q2qey-01-p-HBV00000FIVYL?magaza=BOZDAN%20Teknoloji
-
Kardesim ne alakasi var duyurmakla tanimadigim insanlara adimin gecmedigi basit bi nicknameden hava atmak bana ne kazandirir ayrica tip okumak zerre kadar umrumda degil sadece 6 yil oldugu icin belirtmek amacli yazmistim bence bu kadar onyargili yaklasamamalisin. Tavsiye icinde tesekkur ederim -
Kardeşim hiç kasma bu kadar pahalı laptop için. Ben x230 thinkpad kullanıyordum batarya 5 saat gidiyordu. Renkler çok canlıydı ayrıca kasmıyordu da. Ben internette buldum bitane daha ssdli modelini adam 1000 tlye bırakıyor. Bence tıp öğrencisine her türlü yeter. Eğer istersen pm at sana ilanını göndereyim. Dilersen benim tecrübelerimi de paylasırım :) -
Kardes iptal oldu o is zaten, iyice arastirdim o kadar para veripte istedigim pc yi alamicam vazgectim o yuzden
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X