tıp okumak ne kadar zor?
-
-
geçersin, kimler kimler tıp okuyor doktor oluyor aklın şaşar.
genius değilsen şu anki düzende açık ara en mantıklı bölüm.
rahat bir branş seçersin, sülalede saygınlığın da olur.
-
çalışınca geçiyon bir şekilde, kimler kimler geçiyor
ama oturup çalışmak zor anasını satayım
-
Zilli sınav stresine dayanırım diyorsan geçersin -
Hocam yarın bundan var benim.Ne tavsiye edersiniz
-
Ne zili la o nasıl sistem?
-
Hocam sınavda soruyu bilemezsen köçeklik yaptırıyorlarmış -
Sakin olmanı. Zaten şimdiye kadar çalışmışsındır.
-
Hoca maketten ya da kadavradan sana soru soruyor. Soru sayısı her komitede değişmekle birlikte ortalama 10-15 soru var. Her soru için yaklaşık 15 saniye süren var. Yapıların latince isimlerini kağıda yazıyorsun. Yapılar kas sinir damar falan oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 10 Haziran 2024; 20:55:20 > -
Ajfhkghlkfgkkg köçeklik iyi fikirmiş
-
6 sene kim uğraşcak bunlarla ya zart zurt şeylerle, sonra uzmanlık filan. Zaten yapay zeka yapacak hepsini
-
olum ne alem adamsın ya. şuna tıpçıları kıskanıyorum desene sen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 10 Haziran 2024; 20:56:6 > -
-
Hocam inan zilli sınav hiçbir şey. Sen bir de dahiliye sözlüsünü gör hahxhshdjshdak -
Alakası yok ayt biyoloji en sevmediğim dersti tıp 1. Sınıf haricinde lise biyolojisi ile hiçbir benzerliği yok ne kadar hayatla klinikle bağdaştırırsan o kadar iyi.
Mezuna kalıp 20-30 k ile kazanacağın tıp fakültesi pek iyi olmayabilir istersen ilk 10 bini zorlayabilirsin
Baştan sıkı tutmayan özgüvensiz kafayla gelen herkes ilk seneden kaldı. Düzenli çalışır ve kendine güvenirsen çok rahat sınıfları geçersin bu kafadan çıkaramadık yks tayfayı ya... -
Ben tıp mezunu birisi olarak diyebilirim ki
Tıp öyle zor değil. Zor olan bu öğrencilerdeki özgüvensizliği yenmek, fakülteye sadece fakülte olarak bakmasını engellemek(bu insanla yapılan bir iş seve seve sanat gibi işlenmesi gerek)
Körü körüne her ota çalışırsan tıpta geçemezsin her komite ve stajın bir anafikri var doktorluk hayatında işine yaramayacak şeyi hiç kimse sana sormaz zaten
Strateji yapacaksın hoca benden ne istiyor diye düşünüp ona göre çalışacaksın tabi klinikle birleştirip.. -
Ben dahiliye sözlüsünden daha zor demedim ki zaten
-
Ben de dahiliye sözlüsünden zor dedin demedim... -
Hocam zilli sistemde zil calinca kosuluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zackherney1 -- 11 Haziran 2024; 11:30:59 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
olum ne alem adamsın ya. şuna tıpçıları kıskanıyorum desene sen. |
Benzer içerikler
- tyt sosyal nasıl fullenir
- grammarly türkçe
- alttan ders varken yatay geçiş kabul eden üniversiteler
- bilkent çap
- ilk 100 bursu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X