Şimdi Ara

TIP OKUYORUM AMA BOLUMDEN NEFRET EDIYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
3
Favori
2.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kesnek

quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

Hepsini okumadım ama yerleşme puanınla yerleştiğin sene tutturduğun her yere geçebilirsin. Ama genel iradesizlik falan diyorsan sana tm öneririm. Dönem bitmeden tıpı bırak, sanırım öyle olunca puanın kırılmama durumu vardı, ama emin değilim yine de kırılabilir. 2017 de gir, psikoloji, pdr, işletme, ekonomi, hukuk, politika vs. yerleş birine

Hocam tmden girmistim gecen sene. 4Bin kusur olmustum. Tmye de gecebiliyoz mu yani psikoloji hukuk falan

Geçersin de, 48k ile geçeceksen hiç geçme. Kaybettiğin seneleri de çok takma, şimdiye kadar hep stresli hayat yasadigin için sana hep öyle olmak zorundaymış gibi geliyor sanırım, ama öğrencilik hayatı güzeldir, sana angarya gelen bir yerde olmadığın sürece. Hazırlık okumanı da tavsiye ederim, hele ingilizcen iyiyse koca bir sene tatil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F047747E -- 7 Nisan 2016; 20:36:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hepsini okumadım ama yerleşme puanınla yerleştiğin sene tutturduğun her yere geçebilirsin. Ama genel iradesizlik falan diyorsan sana tm öneririm. Dönem bitmeden tıpı bırak, sanırım öyle olunca puanın kırılmama durumu vardı, ama emin değilim yine de kırılabilir. 2017 de gir, psikoloji, pdr, işletme, ekonomi, hukuk, politika vs. yerleş birine

Hocam tmden girmistim gecen sene. 4Bin kusur olmustum. Tmye de gecebiliyoz mu yani psikoloji hukuk falan

Geçersin de, 48k ile geçeceksen hiç geçme. Kaybettiğin seneleri de çok takma, şimdiye kadar hep stresli hayat yasadigin için sana hep öyle olmak zorundaymış gibi geliyor sanırım, ama öğrencilik hayatı güzeldir, sana angarya gelen bir yerde olmadığın sürece. Hazırlık okumanı da tavsiye ederim, hele ingilizcen iyiyse koca bir sene tatil.

Yok hocam tm 4k 48 degil. Ama bilmiyorum ki muhendislige gecmeye korkuyorum psikolojiye nasil geceyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendine bir hobi bul calisma zamani ile eglence zamanini ayir.Kafani tiptan baska dolduracak bir seyin yoksa boyle dusune dusune kafayi yersin.Kafan biraz durulsun.Sikintin devamli calismaktan mi yoksa bolumden mi anlarsin boylece.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok hocam tm 4k 48 degil. Ama bilmiyorum ki muhendislige gecmeye korkuyorum psikolojiye nasil geceyim

Kusura bakma ya "B" harfini 8 diye okumuşum :D

Çok gelecek kaygın varsa hukuk olsun, hem devam zorunluluğu da yok, dönem sonlarındaki derslere sınavlara gelip yata yata geçiyor hukuk okuyan tanıdıklarım

• Hangi tip

• Olm kafan mı güzel? Hukuk okuyorum keşke tıp kazansaydım. He ama Anadolunun bir köşesinde sağlık ocağında pratisyen olacağım diyorsan bırak müh. oku.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ajan Poğaça

Olm kafan mı güzel? Hukuk okuyorum keşke tıp kazansaydım. He ama Anadolunun bir köşesinde sağlık ocağında pratisyen olacağım diyorsan bırak müh. oku.
    Alkole, sigaraya ver kendini en azından biraz mutlu olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mystic-X

+esrar,kokain envaiçeşit uyuşturucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherich

quote:

Orijinalden alıntı: Mystic-X

+esrar,kokain envaiçeşit uyuşturucu

Alıntıları Göster
    birader senin reçeteni ben veriyorum:

okulu bırakıyorsun (ilk 3000 ise bırakma odtü ee yada bilgisayara geç), üniversite sınavına hazırlanıp ilk 1000'e girip bilkent bilgisayar yada ee kazanıyorsun. GG WP EASY QQ

ben bıraktım (mühendislik) kafam rahat. şimdi sınava tekrar hazırlanıyorum hedef yuakrda dediğim okullardan biri. arada bir depresyona giriyorum ama olacak o kadar.

edit: ne yalan söylüyüm ben tıp okusaydım bırakmazdım eski sıralamam 30 bin olduğu için ve hedeflediğim okullar en kötü 4 bin ile aldığı için mecbur tekrar hazırlanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46B352547 -- 7 Nisan 2016; 21:16:31 >

• Tavsiyem bırakman , 2-3 arkadaşım oldu bırakan şimdi çok iyi ünilerde mühendislik okuyorlar .Bende tıp öğrencisiyim .Sevmiyorsan alışmıyorsun 3 yıl ezber zaten .

• Sende kendimi gördüm. 2.sınıftayım aynı şeyleri halen düşünüyorum. Özellikle sınava yakın zamanlar. Sana tavsiyem sınavdan sonra git 1 hafta takıl ye iç gez. Ailenin yanına git. Sonra döndüğünde derslere hergün biraz baksan vicdanen hem rahat olursun hem de oturduğundan yattığından bişe anlarsın. Mesela otur çalış akşam da sinemaya git. Veya aç bi maç izle film izle. Dışarı çık. Yoksa hakketen çok ağır ve bunaltıcı.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakapaca37

5.sınıf bitmek üzere şöyle diyim, okul bitmeye yaklaştıkça tus belası çıkıyor. Bir de asistanlığı var daha bunun, mesela bizim genel cerrahide ayda 10 nöbet tutuyorlar.

Her neyse tıp zor, kendine çok vakit de ayıramayacaksın. Mahalle bakkalı ticaret yaparak senden çok da kazanacak. Tıpın sonu karadelik, durmak yok çalışmak var. Ya yol yakınken bırak ya da bunları gözönüne al, seve seve ikna et kendini.

sonu karadelik falan değil inanmıyorum sonunda gayet iyi bir yaşam var. Ayrıca mahalle bakkalından az falan kazanmıyorlar özel hastanelerin olsun devletin olsun adamlara bakıyorum altında hep bmw. mercedes dolu, maaş düşük gibi dursada dönersermayeden parayı götürüyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spike44

Sende kendimi gördüm. 2.sınıftayım aynı şeyleri halen düşünüyorum. Özellikle sınava yakın zamanlar. Sana tavsiyem sınavdan sonra git 1 hafta takıl ye iç gez. Ailenin yanına git. Sonra döndüğünde derslere hergün biraz baksan vicdanen hem rahat olursun hem de oturduğundan yattığından bişe anlarsın. Mesela otur çalış akşam da sinemaya git. Veya aç bi maç izle film izle. Dışarı çık. Yoksa hakketen çok ağır ve bunaltıcı.
    Başka bölüm isteğin yoksa bırakma, üniversite değiştirip deneyebilirsin, bazen aileden uzak olmak ve ortam değişikliği yapmak iyi gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Orijinalden alıntı: yakapaca37

5.sınıf bitmek üzere şöyle diyim, okul bitmeye yaklaştıkça tus belası çıkıyor. Bir de asistanlığı var daha bunun, mesela bizim genel cerrahide ayda 10 nöbet tutuyorlar.

Her neyse tıp zor, kendine çok vakit de ayıramayacaksın. Mahalle bakkalı ticaret yaparak senden çok da kazanacak. Tıpın sonu karadelik, durmak yok çalışmak var. Ya yol yakınken bırak ya da bunları gözönüne al, seve seve ikna et kendini.

sonu karadelik falan değil inanmıyorum sonunda gayet iyi bir yaşam var. Ayrıca mahalle bakkalından az falan kazanmıyorlar özel hastanelerin olsun devletin olsun adamlara bakıyorum altında hep bmw. mercedes dolu, maaş düşük gibi dursada dönersermayeden parayı götürüyorlar.

Alıntıları Göster
    Bu tarz konular dini tartışmaları falan da geçer

• Sen sistemin kölesi olmuşsun kardeş, ne desem boş.

İlerde nasıl baba olucam vesaire demişsin. Baba olmak zorunda mısın? Kim sana empoze etti bunları? Kendi hayatını yaşasana.18 yaşından fazla olduğunu belirttin. Okuyamıyorsan bırak okulu. Benim ev arkadaşım da tıp okuyor. Ege Üniversitesi 1.sınıfta o da.Hiç senin gibi oturup, sızlanmıyor evde. Hayat senin. Kararı sen ver. Nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa. Şu zihniyeti bırak. Kendine gel.

• Şimdi "gelecekte mutsuz olacağın bir bölüm okuma" dicem başka bölüme gitsen bu sefer işsiz kalacaksın yine mutsuz olucaksin,devam et desen insan sevmediği bir olaya nekadar katlanabilir..Çok siktiriboktan bir durum..Ben olsam "zaten bu ülkede kimse sevdigi mesleği yapamıyor" der kaderime boyun egerdim herhalde.Allah yardımcın olsun.

• yaşamın amacı "parayı götürmek" olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: nymeria stark

yaşamın amacı "parayı götürmek" olamaz.

"Mahalle bakkalı ticaret yaparak senden çok da kazanacak." demiş ve bende ona ithafen yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Orijinalden alıntı: nymeria stark

yaşamın amacı "parayı götürmek" olamaz.

"Mahalle bakkalı ticaret yaparak senden çok da kazanacak." demiş ve bende ona ithafen yazdım.

Alıntıları Göster
    1 2 3 tıp de alışırsın kardeş
     TIP OKUYORUM AMA BOLUMDEN NEFRET EDIYORUM

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Crazy

başta normal biri sanmıştım ama diğer tıp öğrencileri gibi bu da egolu çıktı

Genelleme yapmak yanlış olur.

Ama çoğu egoist, kibirli, bencil be arkadaş

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.