Şimdi Ara

TIP OKUYORUM AMA BOLUMDEN NEFRET EDIYORUM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
3
Favori
2.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ege tıp zordur alışırsın.Daha 1. sınıftasın bir yakınım okuyordu 3-4 ü çok sıkıntıdır kolay gelsin.
  • Hangi tıp?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoilMechanics

quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

Hepsini okumadım ama yerleşme puanınla yerleştiğin sene tutturduğun her yere geçebilirsin. Ama genel iradesizlik falan diyorsan sana tm öneririm. Dönem bitmeden tıpı bırak, sanırım öyle olunca puanın kırılmama durumu vardı, ama emin değilim yine de kırılabilir. 2017 de gir, psikoloji, pdr, işletme, ekonomi, hukuk, politika vs. yerleş birine

yav sen ne saçmalıyon be. adam tıp ta, sen işletme diyosun, ekonom, diyosun. yav he he

temizinde boğaziçi inşaat a geç bence gardiş.

Asıl sen ne saçmalıyorsun ben onu merak ediyorum. Eşit ağırlıkta 4k olmuş,pekala geçebilir. Eşit ağırlık bölümü tavsiye ettim çünkü sayısal bölümler kadar çalışması gerekmez. E konu sahibi de çok çalışmak zorunda olmaktan muzdarip, hem de sene tekrarı yapmazsa bile 10 yıl boyunca. Adam tıptan memnun değilim diyor, sen adam tıpta ne ekonomisi ne işletmesi diyorsun. Bunu anlamak ne kadar zor olabilir ki? İş imkanı falan desen, tıpta çalıştığı kadar herhangi bir bölümde çalışsa iş imkanı zaten olur. Yine de diğerlerine kıyasla iş imkanı daha iyi olan (Boğaziçi inşaat dahil) hukuğu tavsiye ettim, hukuk okuyan arkadaşlarıma göre konuşuyorum, devam zorunlulukları falan yok, sadece sınavlara ve son derslere gelip yata yata geçiyorlar.

Son olarak, senenin 2016 olmasını zaten geçiyorum, hem bana sataşan sensin, hem de yav he he yazmışsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.